Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 16 914
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Ройс, честит рожден ден на детенцето ти! Да ти е живо и здраво!  nbirthday

Снощи Плами пак се е вихрила Joy Joy

Момичета утре след общия пост като почнете да пускате комбинации от играта в другата тема, да ме предупредите  Crazy Embarassed Joy

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 09:00 от ·٠•violetka•٠·

# 676
Добро утро!

Честит рожден ден на Симон Мартин! Ройс, жив и здрав да ви е! Голям да порасне!   bouquet
Много сте красиви всички!  Hug
Софи, как си днес? Бързо да оздравяваш!  Simple Smile

# 677
Честит Рожден Ден на малкия мъж Симон Мартин  newsm59, да ти е живо и здраво детенцето Ройс
попътен вятър, много усмивки и незабравими мигове!

# 678
  • в огледалото на живота
Ройс,весел празник на Симон Мартин!
Да расте безгрижно щастлив и неуморно щур  Simple Smile Hug
Скрит текст:

Фусте,голям бузаланко си имаш  Heart Eyes
Знам аз от къде си,нали пишем в една градска  Hug

# 679
  • КиТ
Честит Рожден Ден на Симон Мартин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Акаша, може ли въпросче на ЛС?

Бре какво е това може ли Crazy,тя не яде хора Crazy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снощи Плами пак се е вихрила Joy Joy

Сефте Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 680
  • Живее на Луната
Добро утро и от мен, вече преоблечена в лила. Всички сте прекрасни  Heart Eyes

ЧРД на малкия Симон Мартин, да расте жизнен и палав и много да радва мама  Hug

Фустичке, твоя малчо е голям сладур  Heart Eyes

# 681
Честит рожден ден на малкия голям мъж Симон Мартин. Страхотен е  Peace много лъчезарен. Пу-пу

Sellene я си свиркай. Ще си родиш дете, какво толкова. Я ме виж мен на колко родих  Crazy първо дете, някой от наборите ми вече за внуци мислят  hahaha

# 682
Ето ме и мен.  Laughing

# 683
  • София
Добър ден!
Момичета, благодаря на всички за пожеланията!  Hug
Green eyes, ами как съм, все още без напълно
възстановен глас и в режим на принудително
мълчание.  Mr. Green

# 684
Sophia L.  пиши на воля тогава  Peace
Виждам вече оформените първи места.

# 685
Честит рожеден ден на Симон Мартин  bouquet,гооолям да порастне и много да радва мама Ройс!  bouquet

Момичета всички сте много красиви  Heart Eyesс нетърпение ще чакам да си пуснете  комбинациите в другата темичка!
Общия пост кога излиза,тоест кога ще мога да се преоблека?
София скорошно оздравяване!   bouquet

# 686
  • КиТ
Общия пост кога излиза,тоест кога ще мога да се преоблека?

Тая вечер или утре Peace Hug Hug Hug

# 687
Всички до тук съм ви запаметила Peace
Ще се постарая тази вечер след 00:00 да пусна общия пост. Ама ако трябва ще изчакаме някой закъснял Mr. Green
Всички сте толкова хубави Heart Eyes, това ще ми стане любимата игра Heart Eyes то се знае де Mr. Green Joy

# 688
  • Сопот, Пловдив
Момичета, благодаря много за пожеланията  Hug ! Черпя ви с това, което можеше да бъде празничото меню днес, но се оказа, че ще се ограничим с лечебна хумана и вода с лимон, а имахме и торта поръчана за яслата... Ще си се гледаме у нас явно днес, нямаме късмет последните три месеца, но вече даже не се впечатлявам  Tired .

Скрит текст:

Темата се изписва, но аз няма да имам време за нова, в малкото свободно време, което намирам, върша служебни задачи, че са много и спешни, мечтая си за работа, на която като кажеш колко ти е болно детето казват "Не се притеснявай, като се оправи ще работиш.", а не "Не се притеснявай, но виж какво съм ти пуснал на мейла за вършене." Но и на това ще на му намеря разрешението някой слънчев ден. Та, ако някой има желание и възможност, да прави новата темата, аз преди утре вечер се съмянвам, че ще мога, а може и тогава да не мога. Може просто да се копира първия пост на тази тема, а вече аз за по-следващата ще допълвам в първия пост , каквото сме пропуснали в следващата. Надявам се, разбрахте, че днес не мога да обеснявам нещо.

На Симон Мартин леля му не си вдига телефона и ще й благодарим тук за страхотния камион, опищя входа от радост като отворихме вратата на куриера, който го донесе.  Grinning  Hug

# 689
Роис, честит празник на теб и на малкия бонбон. Да расте много здрав и все тъй лъчезарен и бонбонест.

Ако искаш мога да копирам темата като му дойде времето (към 50та стр.)

Мимии, кви са тези лични сега, а?  Crossing Arms Ще почна и аз май като Плами да режа глави.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт