Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 152
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
А за новата игра пак ли в понеделник се преобличаме или в друг ден?

# 76
  • КиТ
Принципно от утре,но и днес може  Peace

# 77
Аз ще се преоблека след малко, че след това ще излизаме, а утре няма да мога да си оправям картинките.  Peace

# 78
  • Сопот, Пловдив
Знам, че е рано, но аз откривам преобличането тази седмица. Първо мислех да съм с Патрик Клуиверт, но с него бях в спортната игра и се отказах. После мислех за Митко Бербатов, но вече съм носила комбинация с него и не можа да сглобя нещо ново и достатъчно добро от това, което намирам като снимки в нета. Кими Райконен и Мика Хакинен също отпаднха, зашото не можах да намеря снимки, които да ми харесат. Мислех си и за кечисти, ама тях ги броя повече актьори, отколкото спортисти.   Grinning

И така, ето ме на, с един мой безкрайно любим тенисист - Марат Сафин. Засякох го още в началото на кариерата му, следях и много си въздишах по него и като мъж, и като играч. Още въздишам  Grinning , а и ужасно много прилича на една моя бивша голяма любов  Crazy . Откакто е депутат застава зад разни позиции, които ужасно ме дразнят, но все още си ми е точно толкова безкрайно чаровен, затова и на снимките съм наблегнала на лицето, той е от хората, кото като погледна, особено ако са усмихнати, не мога да не се усмихна и аз.  Grinning

# 79
  • Ямбол
Joy, loca, само да уточня че въм носила тези картинки - тази от линка и тази от подписа на joy. На мен не ми пречи, но да знаете.

# 80
Ето ме и мен, също като Роис, с тенесист - Рафаел Надал. ТОй е първият, за когото се сетих като казахте мъже-спортисти. Нещо не съм много доволна от комбинацията.  Rolling Eyes. Намерих страхотни фотосесии, но като се смалят се губи ефектът и красотата. на снимката  Така че изрязвах, нагласявах и това е, което стана.

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy, loca, само да уточня че въм носила тези картинки - тази от линка и тази от подписа на joy. На мен не ми пречи, но да знаете.
Упс, извинявай Embarassed. Ако не ти пречи, ще я задържа обаче, понеже идеално се връзва на аватара Simple Smile.

Ммм, двамата си любими тенисисти виждам, ммм Heart Eyes

# 82
Майола Бени,
Скрит текст:
пиши кога ще си в София Wink ,когато се уточни

# 83
  • Ямбол
Джой, на мен не ми пречи, защото май не ми се случва да повтарям комбинация. Щом сте ги харесали - носете ги, прекрасни са снимките.
Сосче, на 11.05 пристигаме в София с малката. На 12.05 съм на концерт, а на 13.05 сигурно ще трябва да се връщам към Ямбол. Това са ми засега предварителните планове. Остават 21 дена, дано не ми мине черна котка пътя и да няма пречки.

# 84
  • В Космоса
Майола, толкова време съм в Ямбол, не се сетих, че може да се видим... А ми остават само 4 дни още. Ако имаш желание, може да видим дали ще намерим еднакво свободно време да се запознаем.  Peace

# 85
  • КиТ
Сети се обаче ти баш накрая Crazy Joy Joy Joy

# 86
  • Ямбол
Майола, толкова време съм в Ямбол, не се сетих, че може да се видим... А ми остават само 4 дни още. Ако имаш желание, може да видим дали ще намерим еднакво свободно време да се запознаем.  Peace
Heart Eyes Разбира се! Ще ти пиша след малко на ЛС.

# 87
  • В Космоса
Сети се обаче ти баш накрая Crazy Joy Joy Joy

Ма кво бе, ти ако знеш ква е лудница тук! Аз не съм излизала ни веднъж с приятелите си да се видя... ooooh!

# 88
  • КиТ
Не се оправдавай Crazy Joy Joy Joy Hug

Майола да й изтръгнеш Фейса на тебе разчитам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • В Космоса
Майтап ти се струва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт