ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 20

• 41 047
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
По повод на анкетата, гласувах за създаване на навици и режим, защото освен за детето и на мен ми се наложи да превключвам на учебен режим, след има-няма 20-ина години пауза  Joy

# 16
  • Русе/София
По повод на анкетата отговорих с писането.
От у-щето не съм доволна,но г-жата ни е страхотна.

# 17
Добавих още опции в анкетата, имате право на 3 гласа.

виртуална, аз няма да коментирам писанията ти, но много силно се набива думата "село" и начина по, който я използваш, грозно е.. а едновременно с това си противоречиш. Отдавна София е едно голямо село,

Severina_, твоите писания пък са много тежки за четене и разбиране, съответно често ги пропускам, заради начина, по който пишеш  - и стилово, и граматически, и като оформление. Пожелавам да намериш покой и притесненията ти да се окажат излишни..

paola2, в темата пишат и други майки с първокласници извън България, на мен лично ми е много интересно да ги чета. Та дано не се обидят и да се включат отново, за всички първокласници е! Hug

# 18
Благодаря за темата   bouquet
За нас най-трудно беше писането. И все още е... Пише грозно и допуска грешки понякога. Аз настоявам да се упражнява, а той предпочита да прави нещо друго, разбира се... Когато реши да се съсредоточи - всичко е наред, пише доста четливо и вярно. Доволна съм от резултатите от 2-те състезания по БЕЛ, на които беше. Но понякога домашните му са...  ooooh! Тогава се налага преписване  Tired

# 19
Severina_  защо не си прехвърлите махленския спор на лични? Това е тема за български първокласници все пак. Многоооо сме далече още от университетите.

Първо моето дете е българ4е и второ никъде не е конкретизирано за първолаците на то4но кое у4илище  е темата !

Сиси ♥♥ разбирам. И аз не мога да 4ета вси4ко от вси4ки. Някои ги понася, а други не ... Аз пиша във форума и в темата , за9ото ми е интересно и полезно . Съгласна съм, 4е някои може да не ми 4етат мненията   Peace Няма зна4ение при4ината.    
Спокойна майка  bouquet Благодаря за пожеланието Simple Smile 

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 14:02 от Severina_

# 20
Чета всичко и ми е интересно. Страшно ми е интресно каква е системата в западните училища, затова, моля, не спирайте да споделяте.

Моята девойка днес беше на Националното състезание на СБНУ. Каза, че било много лесно. Ще видим после по резултатите Wink

# 21
Severina_  защо не си прехвърлите махленския спор на лични? Това е тема за български първокласници все пак. Многоооо сме далече още от университетите.

Първо моето дете е българ4е и второ никъде не е конкретизирано за първолаците на то4но кое у4илище  е темата !

spam2

Чета всичко и ми е интересно. Страшно ми е интресно каква е системата в западните училища, затова, моля, не спирайте да споделяте.

Моята девойка днес беше на Националното състезание на СБНУ. Каза, че било много лесно. Ще видим после по резултатите Wink

И ние днес бяхме и също каза, че било лесно. Остава да се преборим и на ВМС и приключваме с ученето в общи линии.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 15:36 от paola2

# 22
В общи линии нищо не го затрудни, защото в подготвителен клас  бяха на доста натоварен режим и нямаше никакви стресови ситуации.

# 23
  • у дома
Аз чета всички мнения редовно и с интерес, макар да не споделям много  Embarassed
Единствения глас за храненето е моя  Mr. Green Детето ми е доста претенциозно по отношение на хранене и когато в стола има определени ястия, звъни, да я вземем и да я закараме някъде да се нахрани  Tired Добре, че и двамата с мъжа ми сме близо до училището. С всичко останало, детето се адаптира добре и без проблем. Аз, трудно се адаптирам към амбициите на някои майки, според които децата им са силно онеправдани и не могат да приемат факта, че ако детето няма само "отлично" в тетрадката, това не е национален проблем  Tired От учителката съм доволна, от училището се разочаровах.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 14:39 от Проста Мария

# 24
Сиси, моля добави и ставането сутрин Simple Smile

# 25
  • София
Това е и моят отговор  Peace

# 26
  • София
Ставането сутрин е проблем не само на моя човек, но и на мен. Покрай него започнах да ставам в 6.30 Tired. Иначе по отношение на учебните предмети, за момента нищо не му е трудно. Дано и в следващите класове да е така.

Успех на всички дечица на утрешното състезание.

# 27
Искам да попитам, във вашите училища провеждали ли са състезание по английски? При нас е имало, безплатно, на една определена школа. Щели да дават награди, някои от които безплатен едногодишен курс... някаква рекламна стратегия ми се струва цялата тази работа.

# 28
Това е и моят отговор  Peace

Според мен се включва в опцията "Създаване на учебни навици и режим", но все пак добавих да е по-конкретно..  Hug

Успех и от мен на дечицата, които ще се явят на ВМС, аз ще дебна за задачките, за да й ги дам като се върне от Витоша. Много исках да видя какво ще направи, а и това състезание си е най-сериозно от всички 4 математически, на които се яви досега, но нищо.. Ще ги реши вкъщи.

мартеа, не съм чула, но и на мен ми звучи като реклама, вече започнаха агитации за школи за лятотото..

# 29
  • София
И аз гласувах също
В кратце, за момента не сме изпитвали някакви огромни затруднения, но съм сигурна, че тепърва ни предстоят трудностите.
Аз се старая да чета всичко, в тази тема намирам много полезна информация, наистина засяга голяма част и от моите вълнения. За съжаление понякога, когато съм натоварена в работата изпускам нишката и не успявам да наваксам с това, което сте написали. Рядко пиша, а имам и усещането , че се игнорират някои постинги , но това не ми пречи да смятам темичката и мамите за чудесни  Hug
Споделям и апела и мнението на мартеа, много ми е интересно и образованието извън българия и оценявам мнението на тези потребителки /при нас състезание по език не е имало в 1 клас/
нашето национално състезание на СБНУ ще се проведе в понеделник, до колкото разбрах от училището, ние сме записани също за ВМТ но довечера детето ще реши дали ще ходи или пропуснаме. До тук имаше желание и се справяше добре по тези състезания и  този път просто я записах без да я попитам дали иска и тя даде отпор, та довечера ще се реши, но няма да я насилвам, както иска Peace

Общи условия

Активация на акаунт