Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 15

• 150 983
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 455
румка, по сегашната програма ли ги кара или по миналите?

# 1 456
По сегашните ваучери. Те сертификатите са нов вид. Аз компютърния изкарах Simple Smile
Но у по предното съм карала. Независимо дали си карал преди, и сега можеш. Стига да ти се занимава. Аз вече .. малко ме мързи, честно казано.

# 1 457
карал съм английския в Британика и искам пак,
но не можах да си харесам доставчик,
нещо все световно неизвестни ми излизат

# 1 458
Нз какво да те посъветвам. Той английският е един и същ навсякъде. Учила съм и по учебници на Кеймбридж, и по най-простите на езиковите гимназии. Все тая. Все иска да се учи. И най-много зависи учителят какъв ще се падне. На Кеймбридж беше най-смотаната жена. Скука, направо депресиращо ми беше. Хвани се някъде, все ще ти е полезно. Той курсът ще е 5-6-7 месеца, няма да е кой знае колко. Така си мисля, де.

# 1 459
  • Асеновград
По сегашните ваучери. Те сертификатите са нов вид. Аз компютърния изкарах Simple Smile
Но у по предното съм карала. Независимо дали си карал преди, и сега можеш. Стига да ти се занимава. Аз вече .. малко ме мързи, честно казано.
Онлайн ли кара компютърния, и какво ниво. Гледах ги , нещо не се ориентирах. То и набързо огледах, сега като изляза в отпуск съм си набелязала да разровя доставчици и курсове и да подам заявка. о вече не ми се ходи присъствено и ще гледам само които имат онлайн.

# 1 460
rumka833, по колко часа на ден е курса, от колко до колко часа? Кое ниво беше и какво учихте?
Благодаря!

# 1 461
Аз изкарах първото ниво, онлайн. Като цяло беше много добре.
19 вечери от 18.30 до 20.30. от края на юни до началото на август, 3 пъти седмично. Изпитът беше 3-4 дена след края на часовете, и не мога да се оплача, хората бяха много отзивчив (Всички взехме теста). С момичетата от групата си допаднахме (без едно от тях). Горе-долу е това. От групата, която си бяхме, половината продължаваме в следващото ниво.
На мен материалът ми беше интересен. Малко Уорд и Ексел, и повече - антивирусни защити на устройствата, как да се пазим от спам и фишинг. Учихме и за сайтовете на НАП и други държавни институции, как да си плащаме данъците онлайн.
По време на курса ни включиха в обща Вайбър група, и това всъщност беше много удобно - който каквото иска, да пита.

# 1 462
  • Асеновград
Аз изкарах първото ниво, онлайн. Като цяло беше много добре.
19 вечери от 18.30 до 20.30. от края на юни до началото на август, 3 пъти седмично. Изпитът беше 3-4 дена след края на часовете, и не мога да се оплача, хората бяха много отзивчив (Всички взехме теста). С момичетата от групата си допаднахме (без едно от тях). Горе-долу е това. От групата, която си бяхме, половината продължаваме в следващото ниво.
На мен материалът ми беше интересен. Малко Уорд и Ексел, и повече - антивирусни защити на устройствата, как да се пазим от спам и фишинг. Учихме и за сайтовете на НАП и други държавни институции, как да си плащаме данъците онлайн.
По време на курса ни включиха в обща Вайбър група, и това всъщност беше много удобно - който каквото иска, да пита.
Във второ ниво какво се изучава? Първо спокойно мога да го прескоча. Аз мислех за нещо като програмиране или графични програми.

# 1 463
графичните програми са в професионалното обучение с 950 часа, яко раздути
онлайн не се учат тия неща

# 1 464
Аз карах графичен дизайн онлайн по предните ваучери. Аз лично нищо не научих, защото съвпадна с едната ми магистратура, и тя ми беше приоритет. Но в групата (запознахме се на изпита) имаше много добре справящи се. Хакери направо. Тогава те бяха доволни. Според мен онлайн изобщо не е проблем, стига да ти се учи, и да ти се занимава. Но това с близо 1000 часа си е проблем, затова аз се отказах изобщо от професионалните ваучери. Но зависи кой, на какъв етап от живота си е Simple Smile

# 1 465
Виждам, че е записано, че дистанционните форми трябва да са от доставчик, който е включен в не знам какъв си списък, иначе не се признават ваучерите. Къде може да се види тоя списък? Някой да е ползвал Хармония 1 или Буррана Инк от доставчиците? Интересуват ме курсовете по руски език.

# 1 466
ако доставчикът не е включен, ти не можеш да вземеш ваучера Simple Smile не излиза от падащото меню, анко не е включен

# 1 467
  • Sofia
Аз не я разбирам тази нова програма.
Кандидатстваш онлайн и не се очаква да си разговарял с обучаващата институция преди това? Как тогава си сигурен колко часа са предвидени и дали времето те устройва?

# 1 468
  • Асеновград
Кандидатстваш онлайн и не се очаква да си разговарял с обучаващата институция преди това? Как тогава си сигурен колко часа са предвидени и дали времето те устройва?
Има списък на обучаващи организации, за всяка професия има дадени колко часа са. Предполага се първо да се чуете с обучаващата организация, да Ви потвърдят, че имат група и после кандидатстване. Поне аз така бих направила.

# 1 469
  • Асеновград
Има списък на обучаващи организации, за всяка професия има дадени колко часа са. Предполага се първо да се чуете с обучаващата организация, да Ви потвърдят, че имат група и после кандидатстване. Поне аз така бих направила.
Понеже вече е минало време и не мога да редактирам, ще се допълня така :
Проведох няколко разговора с обучаващи организации от списъка, и получих следната информация.
За разлика от предните програми по които и аз съм участвала, и при които се кандидатстваше, взимаше Ваучер и после се търсеше обучаваща организация в която има желаещи за група, сега се следват следните стъпки.
Избирате си , обучение, свързвате се с обучаващите организации предлагащи го и проверявате как се провеждат курсовете , кога и има ли най важно шанс да съберат група. При кандидатстване още когато се попълва информация освен професията/ ключовата компетентност избрана от Вас се вписва и обучаваща организация която сте избрали. Тоест Ваучера се издава вече към тях персонално, след одобрение.
Затова е важно предварително да сте се свързали с ЦПО което сте избрали и да имате потвърждение за провеждане на даденото обучение.

И ако някой е карал Графичен дизайн или Системно програмиране по програмата, ще съм му благодарна ако ми пише на лични с информация за курса и ЦПО в което го е карал.

Общи условия

Активация на акаунт