Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
vesel4ynka, явно наистина е сравнително често явление...С теб май сме със сходни показатели. Simple Smile

Само докторите, на които аз попадам ли ги притеснява толкова това?!? Sad

Док. ми каза, че има такива случаи и развитието се наваксвало до 10-та седмица. Това, което го притесни е и формата на сака.
При теб видя ли се нещо в сряда? Аз се опитвам да се успокоявам с мисълта, че е още е твърде рано, за да се види по очаквания начин.

# 646
И аз бях писала, че на прегледа преди около 10 дни док каза, че съм с поне седмица назад. Но каза, че е нормално в началото да има такива разминавания. Хем О може да е била по-късно, хем апаратът няма как да отчете абсолютно правилно в толкова ранен етап. Каза, че всичко е ок и да спра да се притеснявам. Старая се да го правя, дано всички успеем да го направим!  Hug

# 647
И аз съм точно така, не мога да кажа че ми се гади, само ми прималява от глад затова в чантата си нося 1/2 кг сурови ядки микс - червени боровинки, белени бадеми, кишу и т.н. май се казваше "студентска закуска" и в рамките на 2 дни съм изяла почти половината количество.Като усетя накъде тръгват нещата излапвам една шепа ядки и коремчето се успокоява.

jj77, сутринта като прочетох за ядките и хукнах към магазина да си купя, наистина коремчето се успокоява много  Hug
А наче последните няколко дни съм ужасна, постоянно ми се гади, постоянно съм изморена, всеки около мен ми е крив за нещо, а съпругът ми даже докато диша и ме дразни горкия, а нищичко не е направил  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Правя си газирана вода с лимонче, когато ми е много зле, също ми помага, но за кратко....

# 648
Това с ядките наистина помага срещу гадене. Преди час лично изпробвах.

# 649
Леле, момичета, днес за първи път не помня от кога лежах цял ден.  Crazy Просто защото уикенда съм на работа и домашните отпрашиха към прованса, че да не скучаят тук. Изгледах 3 филма + ТВ, само до магазина се разходих, че ми се приядоха черешки и туй то. Чак ми доскуча, но и голяма наслада, тъй като никога не ми се отдава такава възможност за пълен релакс. Лека нощ  от мен!  Hug

ПС, обожавам сурови ядки, скоро не съм се сещала да си купя. Толкова са полезни.  newsm10

# 650
tinabambina, аз също не ям месо и млечни. Мога да ти препоръчам пълнозърнест сусамов тахан, който има много калций и желязо. Мисля да се видя с доктор все пак и да си сверя хранителния режим. Ще пиша след като се консултирам.
Аз днес повторих теста за бременност, т.к. първият го напрамих ден преди НЕочакване на МЦ и втората чертичка беше много бледа. Имала съм кухо яйце и се притеснявам като всички вас  Hug Сега втората черта беше по-червена от най-червеното. Дано това да е показател, че всичко се развива нормално.
Лека и спокойна нощ на всички

# 651
Нели, понеже  ти няколко пъти повтори за ПМС, колко било важно само такъв тип да е болката - да те питам- при теб как е точно?

Можеш ли да го опишеш?

Нещо се постреснах. Цял ден в движение. До един на обед бях като газелка, подтичвах си и ме хвана депресето, че нямам никакви болки. От един като се почна та до сега - пмс изразени с тази тежест отзад кръста, та едвам ходех. Но понеже и стъпала качвах и какво ли не - болката се усили. Откакто лежа съм значително пак добре, но болката я има..И глупости чета за аборти и болки в ръста и лекинко психясах.

За съжаление през деня не мога да хапна, просто не мога. И към следобеда вече се овълчвам.

Цветно, дано си добре. Само лежи моля те и си спомни, че тук имаше майче, което беше с отлепване. Помня, че полежа и се закрепи.

Пандичке, лека работа. За почивката - аз съм решила утре да не мърдам от леглото и ще пращам мъжо сам с детето по плануваните мероприятия. Ако знаете някой хубав филм онлайн - давайте.

Спокоен и пълен с надежда уикенд на всички ни. Hug

# 652
Добро утро, мами! Добре дошли на новите.

Със снощното преживяване забравих, че съм бременна. Дъщеря ми, която е на 4г. падна от въжена люлка. Докато ми каже мамо виж сама се качвам  и аз докато каже не не можеш и стана белята, люлката я обръща и тя с лице по земята. Подкосиха ми се краката, веднага я вдигнах поглеждам кръв, тя се хванала за ушите и крещи боли. Кръвта беше от брадичката цепната, но продължаваше да нарежда болят ме ушите не чувам. Грабнах я и към спешното, но кой знай колко не ми помогнаха, залепиха брадичката и ми казаха че нямало дежурни лекари, викали ги по спешност. Ако се влоши през нощта пак да съм ходила. Цяла нощ не съм спала, то милото на няколко пъти бълнуваше. Дежурният лекар ми каза че от удара са и писнали ушите най-вероятно. Още спинка но дано като се събуди нищо не я боли.

Съжалявам че ви товаря с проблемите си, но трябваше да го споделя. Мъжът ми пътува, бях сама и съм страшно притеснена.

# 653
Добро утро!
layra  - дано да е по-добре детенцето ти Praynig Разбирам те напълно, моята дъщеря преди 2 седмици сцепи устна, като ливна една кръв, а аз бях на село при свеки, няма лекари, няма нищо...
Изобщо, при мен това да лежа и почивам е мисия "абсолютно невъзможна" с малката двегодишна фурия Heart Eyes Предната бременност много си почивах и даже полежах около месец и половина за задържане в болница, сега ако ми се наложи нещо такова просто не знам какво ще правя...С таткото сия  гледаме сами, далече от баби и дядовци и ми е много притеснено...
Възкресителница с Перо  - колкото повече четеш, толкова повече ще се филмираш..И аз имам един спонтанен аборт, но съм си забранила да мисля за него, само позитивни и хубави мисли, на бебчетата в коремчетата това им трябва  Wink
Усмихнат ден, момичета!

# 654
добро утро! Аз съм на работа.  smile3515 Снощи много късно заспах, а станах в 5. Умирам за съъъън.  smile3507

Lаyra, боже, изтръпнах!!!  Cry Представям си какво си пеживяла!!  Cry Миличкото детенце, ох дано всичко е наред!  Praynig Praynig Много силни прегръдки и за двете... Hug Hug

Възкресителнице, най-добре си питай твоя док за тези болки, защото един казва, че менструалните са нормални, друг казва, че опъванията, трети, че всичко е нормално, стига да не е прекалено и човек може да се побърка от теории, особено от четене във форума!  Crazy За филм - тамън мислех да ви препоръчам цели два.  Mr. Green Identity Thief и This is 40. Има ги в Замунда, само че май субтитри нямаха...  newsm78 Мнооооого хубави. Единият е с дебеланката от "Шаферкии", много забавен и сладък, а другият е много смислена романтична комедия.  Peace Приятна почивчица!  Hug

# 655
Привет на новите мами   bouquet
Layra дано детенцето ти е добре  Praynig

Момичета аз съм много зле от 2 дни нищо не мога да ям,всичко връщам  Sick
 Направо ще се побъркам какво ли не пробвах,нищо не помага  Cry

Днес съм при доки и ще имам нужда от стиснати палчета. Дано успеем да видим сърчице. Като се върна ще пиша  Simple Smile

# 656
Добро утро, сладурки  Hug
При мен нещо стана - не ми се изпращаха имейли в пощата за нови публикации и докато ви изчета 2 страници  ooooh! Не че 2 страници са много, но много сте изписали като дължина на поста  Whistling

Сега 1во да ви се скарам малко  Naughty  какви са тези паники, че бебитата не отговаряли на седмиците? Всеки организъм е различен и няма точно опредена дължина във всеки 1 ден колко голямо е. Това е все 1 в у-ще децата да са с еднаква височина в 1 и същ випуск и да се притеснявате, че вашето/нашето е по-голямо или по-малко на ръст от съучениците му. ММ до 15 год. възраст е бил 1 от най-ниските в класа и за 1 лято е дръпнал към 10тина см. от раз. Така че без такива филми. Оставете човечетата във вас да си растат на спокойствие. Ако изостават сега, после ще наваксат. Стресът, който си вкарвате им се отразява и на тях!

Възкрестелнице моите са от болките като пред цикъл  /или по-точно, когато ми дойде МЦ/ и от 2те страни /не знам как да ти го обясня - където кракът и тазът се събират, но не сухожилията, а матката/ - като опъване. Доки казва, че не трябва да има никакви болки при бременност, но си противоречи, защото казва, че тези са нормални. Знам и от бременни жени, че всичко е ок и са заради разширяването на матката. Не се филмирай! Болките след работа може да са ти били от пренатоварване.  Hug

Лаура  Praynig Praynig Praynig  Дано да е добре детенцето  Praynig Praynig Praynig

Хриси успех при доки  Hug

Леле, мамчета, станали сме доста кекави  Whistling Аз съм от хората, който ако ги боли нещо стискат зъби и казват "Майната му"  hahaha A сега си следя сакън нещо да не се пренатоваря и да ме заболи  hahaha

# 657
Хриси успех на прегледа и да пишеш Simple Smile
За понеделник май доста хора сме на прегледи Simple Smile  Praynig

# 658
При мен работата пак отива на зле.....спаднаха ми гърдите, прибра ми се коремчето и ми падна базалната темп...кофтито е , че съм на прогестерон и ще трябва да се мъча до сряда, докато се види на уз , че е соряло да се развива  Tired  аз май ще напусна темичката и тази година .

Пожелавам ви мили момичета лека бременност до края и сладки и пухкави бебчета, беше ми приятно, макср и за кратко да съм с вас   Hug Hug

# 659
Звезден прах  Praynig Praynig Praynig Дано да не ни напуснеш Praynig Praynig Praynig Отидии още сега при доки да те види  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт