Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от ранните симптоми на бременността?
Кога е най-подходящото време за провеждане на тест за бременност?
Колко дни след закъснението на менструацията тестовете отчитат бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от ранните симптоми на бременността?
-
Кога е най-подходящото време за провеждане на тест за бременност?
-
Колко дни след закъснението на менструацията тестовете отчитат бременност?
-
Кой е най-добрият тест за бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?

Просто защото уикенда съм на работа и домашните отпрашиха към прованса, че да не скучаят тук. Изгледах 3 филма + ТВ, само до магазина се разходих, че ми се приядоха черешки и туй то. Чак ми доскуча, но и голяма наслада, тъй като никога не ми се отдава такава възможност за пълен релакс. Лека нощ от мен!
Разбирам те напълно, моята дъщеря преди 2 седмици сцепи устна, като ливна една кръв, а аз бях на село при свеки, няма лекари, няма нищо...
Предната бременност много си почивах и даже полежах около месец и половина за задържане в болница, сега ако ми се наложи нещо такова просто не знам какво ще правя...С таткото сия гледаме сами, далече от баби и дядовци и ми е много притеснено...
Снощи много късно заспах, а станах в 5. Умирам за съъъън. 
Представям си какво си пеживяла!!
Мнооооого хубави. Единият е с дебеланката от "Шаферкии", много забавен и сладък, а другият е много смислена романтична комедия.
Приятна почивчица! 

Не че 2 страници са много, но много сте изписали като дължина на поста 
какви са тези паники, че бебитата не отговаряли на седмиците? Всеки организъм е различен и няма точно опредена дължина във всеки 1 ден колко голямо е. Това е все 1 в у-ще децата да са с еднаква височина в 1 и същ випуск и да се притеснявате, че вашето/нашето е по-голямо или по-малко на ръст от съучениците му. ММ до 15 год. възраст е бил 1 от най-ниските в класа и за 1 лято е дръпнал към 10тина см. от раз. Така че без такива филми. Оставете човечетата във вас да си растат на спокойствие. Ако изостават сега, после ще наваксат. Стресът, който си вкарвате им се отразява и на тях!
A сега си следя сакън нещо да не се пренатоваря и да ме заболи
аз май ще напусна темичката и тази година .