Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 896
  • 737
  •   2
Отговори
# 660

Сега 1во да ви се скарам малко  Naughty  какви са тези паники, че бебитата не отговаряли на седмиците? Всеки организъм е различен и няма точно опредена дължина във всеки 1 ден колко голямо е. Това е все 1 в у-ще децата да са с еднаква височина в 1 и същ випуск и да се притеснявате, че вашето/нашето е по-голямо или по-малко на ръст от съучениците му. ММ до 15 год. възраст е бил 1 от най-ниските в класа и за 1 лято е дръпнал към 10тина см. от раз. Така че без такива филми. Оставете човечетата във вас да си растат на спокойствие. Ако изостават сега, после ще наваксат. Стресът, който си вкарвате им се отразява и на тях!
Напълно съм съгласна. През всичките седмици има време да си навакса с растежа.
Аз с предната бременост така вървях - ту напред, ту назад. 1 седмица преди да родя според ехографа бебето тежеше 2400гр. Бояна се роди 3100гр. Дали за 1 седмица може да качи цели 700гр - НЕ. Това са ориентировъчни показатели - не са 100% точни.
Сега като ходих на преглед - според видеозона съм била в 6-та седм, а според моите сметки - 1-я ден от 7-ма седм.
Не се филмирайте, а се насладете на всеки ден от бремеността си  Hug

Добре дошли на новите бъдещи мамчета - леки месеци и здрави бебчета желая на всички  Hug

Аз едва от няколко дена си усещам гърдите по-спокойни. Почти месец бяха толкова напрегнати - все едно камъни нося, ама и са пораснали доста  Crazy (мъжо много им се радва  Mr. Green Embarassed).

Относно витамините - освен фолиева киселина нищо друго не съм пила. Първата бременост изкарах до 8-я месец, втората до края и сега тази - нищо друго не са ми изписвали витаминно. И то ФК съм пила до края на 3 или 4-я месец  Peace

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 661
Звезен прах  Hug Praynig  Прегръщам те. Моля се за малки чудеса за всеки.

Започвам и аз да се ядосвам на мене си, че съм влязла в темичката..

Нели, болката ми премина от кръста (където все още я има, но само ако се движа, а аз лежа) точно там, където казваш. Но глупостите, които прочетох са за извънматочна, а аз още не съм ходила за точица като вас.

Моята лекарка мислех да я напусна след прегледа на 10 при другата, ако я харесам. Сега си блъскам главата да търча ли все пак понеделник при мойта. Пак ми се струва много рано, обаче...

# 662
Възкресителнице не се филмирай! При ИМБ трябва да имаш кървене, болки в рамото и много остри болки, които при теб ги няма. Така че всичко е ок  Hug Лошото на интернета е, че може такива неща да прочетеш, че не в паника да изпаднеш, а и аз не знам какво. Явно си се пренатоварила вчера. Помоли ТМ да ти направи масажи, да ти загрее кръста, лежи си и днеска и всичко ще мине  Hug А защо се ядосваш, че си влязла в темичката, че не разбрах  newsm78

# 663
Звезден прах, миличка, защо реши, че нещата не вървят на добре? Недей така. Преди преглед недей да се настройваш негативно.  Naughty Силно стискам палчета!!!  Praynig Praynig

Нелка, душко, как хем те боли като пред цикъл, хем ти опъва??  newsm78 Двете са съвсем различни като усещане.  newsm78 Опъването може да е от разтягане на матката И/ИЛИ контракции. Усещането е все едно нещо ниско долу ти се разтяха, аха да се скъса. Честно казано се моля да не го изпиташ, че е доста неприятно.  Hug

# 664
Нели, права си, но вече сме във филма  Crossing Arms туй то.

Ядосвам се, защото ако се наложи да излизам от темата ще ми е неприятно заради оставащите. Знам колко е тежко да ни слушат нас патилите. Не е нужно някой да се плаши. А от друга страна затова и влязох тук за да споделям и такива като теб да дръпват ушенце или аз другиму. Подкрепата е важно нещо.

Пред моя мъж гледам много да не споделям. Това от както ме стресира преди месец точно. За толкова неуспешни бременности, чак сега си изля душата, че страда и че мечтае за още едно детенце.

А топло на кръста не бива да слагате, момичета.Опасно е. И никакви горещи вани и душове. Приятно затоплени, да.

А сега в момента болките ми са като тежести на кръста или по една оловна топка в срамната кост . На моменти отшумява. После пак.

Тъй. Спирам с оплакването. И пускам истински филми Mr. Green

# 665
Няма да се ядосвате, че сте влезли в темата...То и аз не съм била още на лекар, ама на - натресох се Hug Подкрепата е важна, а положителната енергия - още повече. Аз стискам палци за всички ни и дано с никой не се разделим Praynig

# 666
Здравейте мамчета!
Звезден прах стискам палци силно и се моля да грешиш  Praynig
Цветно и от мен имаш стиснати палци, почивай и те чакаме да се похвалиш  Hug

Аз съм с болки в кръста от снощи, обаче гаденето поизчезна  Thinking, старая се да не мисля за лоши неща и си чакам прегледа който е доста далеч  Confused Вече съжалявам че не отидох по рано за точица, като гледам почти всички сте ходили че и втори ви предстои а аз още не съм, пък уж съм нетърпелива ...

# 667
Пандичке съмнявам се да са контракции, защото ми се получават само от ляво, съвсем леко е /все 1 съм се опитала да направя шпагат и съм разтегнала леко сухожилие / и е за много кратко време - за секунда-2  newsm78  2те болки не са заедно, а или 1-та, или другата. Как можеш да опишеш контракциите?  Hug

Възкресителнице много те  Hug Hug Hug Не се притеснявай - всичко ще бъде ок  Hug Hug Hug

# 668
Ето 1 много интересна тема , статия  http://www.zdrave.bg/popup.php?c=n&id=4662

# 669
Интересна статия! Последното изречение е много ценно, трябва да си го припомняме всеки ден, въпреки че е доста трудно да се спазва  Simple Smile

# 670
Merrida аз не съм стог веган, просто имам непоносимост съм месо, а някои млечни просто не са ми вкусни и понеже всички около мен ми намилат, че съм зян с млечните и взех да се притеснявам по-сериозно. Но ще си взема още утре пълнозърнест сусамов тахан. Ти как го консумираш, намазан на филия или ?

layra не мога и да си представя колко си се притеснила, дано малката красавица се оправи бързо и забрави за случката по-скоро  Heart Eyes

За тези болки, които наподобяват тези от ПМС, съм леко объркана. Преди да започна да ви чета всичко си ми беше наред и нищо не ме болеше, но от вчера чат пат усещам нещо, почти нищожно, хем си мисля че има логика да имам усещания в областта на матката, хем пък си мисля, че си внушавам  newsm78. А 2 дни само лежа и спя ама буквално, днес направих една разходка от 5км на гребната база, че чак ми омръзна от лежане  Blush

Хриси успех на прегледа  Hug

След като Нели А. спомена, че ме станали кекави, определено влизам в тази група  Laughing
От както се видя точицата на екрана ме е страх да се напъна и за най-малкото, да не направя някоя беля, че и аз както все се пъна да нося и всичко сама да си правя  newsm44

А и Нели А. мерси много за темичката, веднага влезна във фейвъритс  Grinning

Приятен ден на всички  Hug  bouquet

# 671
# 672
Нелка, точно както го описах в предния си пост - усещане за силно разтягане, все едно ако станеш и нещо вътре ще ти се скъса.  Mr. Green Не съм сигурна дали от но шпа това минава, защото на мен лично миналия път не ми минаваше и се стигна до пиене на магнезий.  А миналия път тип менструални болки не помня да съм имала. Този път имах 2-3 седмици в самото начало. Пих но шпа и беше ок. Напоследък да чукам на дърво не съм имала!  Praynig Абе да не се бъркаме повече от необходимото, дано всичко е ок.

Само исках и аз да кажа като Възкресителница - НИКАКВО ТОПЛО НИКЪДЕ, момичета - нито на корем, нито на кръст!!  Naughty Идея си нямам как може в тази статия да съветват да се слагат топли възглавници на корема.  #Crazy  ooooh!

Тинабамбина - браво за разходката, 5км е супер!!  Hug

# 673
  • UK
Ами, аз като нямам такива болки/ при разтягания/  Crossing Arms сега/ да взема ли/ да се филмирам Thinking Crazy

# 674
Я стига сте се паникьосвали без време и за глупости!
До деветия месец все нещо ще ви заболи-то кръст, то гърди, на някои коластра от шестия месец ще протече, други ще имат цяла бременност контракции, трети ще лежат, а четвърти ще обикалят като зомбита по цели нощи. Това са нормални неща, не откачайте, аааааааа!
Всяка бременност е различна-ей на, моите две-с първата нищо не ме болеше в началото, но гърдите бяха огромни, сега ми няма нищо на гърдите, но ме понаболява леко-разтяга се матката.Дори усещанията за болка и праговете на болка са различни.
Че аз до 7пръста разкритие кафе ми се пиеше и се хилех като пача, а имаше жени на по четири и умираха вече.
Я по-позитивно!
Защо не споделяте как като заспивате и си мечтаете как ще си имате бебче, как ще се казва,как ще му плетете панделки или ще рита топка с баща си, как ще ходите на разходки и каква количка ще си купите.Защо не споделяте как като погледнете бащата на детето и ви става мило и обичате целия свят.Или как ви се доплаква от умиление, като гледате снимки на бебоци в нета.
Защо сте се вторачили в негативите всичките!!!

Общи условия

Активация на акаунт