Отговори
# 630
  • Пловдив
леле леле изписали сте 4-5 странички....не мога сега да ви изчета, че съм на маникюр, но после наваксам...
А сега идвам да ви кажа какво се случи вчера на прегледа. Отидох аз при частник-а, който бил един от най - добрите и не работи със ЗК и му изръсих, че искам да ми направи ФМ и до края да ми води ЖК и да ме изроди той в Авис Медик-а:) И човека ме помоли само да си взема всички изследвания от АГ-то, което до сега ми водеше ЖК. Съгласих се аз, легнах да ме види на видеозона и онемях. Човека всичко ми обеснява и не пропусна нито един детайл. Записах си аз час при него за 13.05 за ФМ и бегом при другата да си взема документите. Е прегледа ме и тя като за последно, помълча си и отрече - всичко е наред. Взех си документите и се прибрах Simple Smile Та сега си имам нов доктор, който е супер Simple Smile
А относно бебока - и 2-мата потвърдиха, че сме с кордели, тежим 311гр. и растем безпроблемно за сега Simple Smile Изписаха ми някаки витамини - МАМАВИТА. Някой пие ли ги от вас? Сега ще избягам да си ги купя и ги почвам.
Хайде лек ден от мен...заминавам да се разкрасявам. Това, че сме бремемнни не трябва да ни кара да се занимаряваме. Моята маникюристка ми вика "от 6 години идваш всеки месец, ами сега като се роди буболинка какво ще правиш?" и аз "ами ще идваш да ми правиш маникюра удома" хахаха имаме си уговорка занапред Simple Smile

# 631
Здравейте и от мен сладурки сладки   bouquet
аз като за последен работен ден, глава не мога да повдигна и е така от няколко седмици вече  Embarassed .
така я чакам тази почивка все едно съм тинейджър пред дискотека  Joy
пожелавам ви лек,  усмихнат и  слънчев ден  Hug

# 632
.Иначе преди имаше едно местенце мисля Силистар беше страхотно все едно откаснато от света,но разбрах че са почнали да го застрояват  Sad
Силистар не е застроен, то няма и къде, но е далеч от моята идея за чисти места (въпреки че е от местата, които все пак посещавам). Около Синеморец има няколко по-чисти плажа  Wink Аз съм се наканила края на юни да ги посетя, че имам и среща с една приятелка там. За останалите - ще видим кога  Mr. Green

Ама то в това време как да не говори за плажове човек Simple Smile Чак ми се иска малко да позавали, че така ми е неестествено.

# 633
Здравейте и от мен!
Ах,това временце най го обичам.Топличко приятно и само хубави мисли носи.Аз току що се връщам от кафе,ходихме с едни други мами бременлийки от градината.Тук таме имам някое развлечение,но като цяло си е скука.Моят мъж ще работи през тези дни ,така че с детето ще си се разхождаме тук из парка.Вчера ходих за болничен и чак после видях,че ми го объркали  #Cussing outДнес  не можели да ми оправят и утре ще трябва да ходя пак.
За морето ,аз много обичам да се пльосна и цяял ден да се пържа на слънце.Но тая година няма ,имаме роднини във Варна и като ходих натам съчетаваме почивката с вечеря в роднините.Абе мръсничко ни е морето  и плажа,но не само те са така.Като цяло май е практика да не се пази чисто,всеки си хвърля където си иска ,пък после ахкат по чужбина коолко чисто било.
RAQSVETLINA
това за дискотеката ме разсмя.Като се сетя и аз преди как чаках петъка за диско  Laughing
Тъкмо от снощи и аз се замислих,че нещо не усещам вече превъртаниата на беба  Thinking Май мързеланка ще си пада,баткото към началото на 5 вече беше със силни удари и непрестанно ходене ту в ляво,ту в дясно.Така си е и до днес,все нещо бърза,игрите му са свързани все с тичане и ритане на топка.
Да ви кажа,преди постоянно гледах към момичешките дрешки,нали си нямам.Сега пък уж мома ще е ,нещо все ме е страх да ги погледна.Все си викам живот и здраве да се роди, тогава ще пазарувам,но ми се ще да и купя нещо ей така за моя радост  Simple Smile
Аз след малко пак излизам със систъра да се видим,те днес са до обед на работа.Ако се престраша да взема нещо ще показвам после .
 Hug

# 634
Привет и от мен, колкото и аз да се запиша в списъка на феновете на Пратчет  Mr. Green

И аз не усещам много беболина, малко само, предимно вечер или ако нещо се притисне. Поспаланка ще да е май, тъкмо ще се впише в семейната обстановка  Mr. Green

При вас жега, тука студ. И пак ми е горещо в офиса, защото две кокошки не могат да разберат, че като отворят прозорец, който гледа към вътрешно пространство, оттам влиза горещ въздух и става сауна. Вчера пак го отворили, да се разхладят... И пуфтят по потници, а на мен лошо ми стана... Навън беше 9 градуса.

# 635
Lulu25, аз може би не се изразих правилно,аз не съм ходила там поне от 10 години,като бях малка постоянно ходехме там и беше райско кътче-кристално чиста вода и чист пясък.  Peace

# 636
lokresiq , добре че си намерила кадърен лекар  Peace Аз пия МамаВита. Нямам оплаквания като цяло. На мен ми казаха да ги пия по едно и също време, след хранене. Напоследък ги поразредих през ден-два тъй като вече има месец откакто ги пия, а и нямам особено добро мнение относно всякакви хапчета, били те и витамини  ooooh!
dddidka , успех на лекаря и да докладваш  Hug

Аз преди малко се върнах от изследвания, пълна програма, ама ме заболя сърцето като дойде реда да плащаме...ноо няма как, трябва да се следя Rolling Eyes
Моята принцеса я усещам всеки ден, около обяд се развихря и после се унася в следобедна дрямка  Laughing
От 2 дни по време на къпане си масажирам корема (съвсем нежно, без да натискам) с несварено кафе и кожата ми после е много мекичка и ароматизирана  Mr. Green. Недостатък е изплакването на банята, но пък си заслужава. После един балсам и съм като бебе (ама сто килограмово  Mr. Green)

# 637
  • Пловдив
Добър ден! Вчера ММ бърса прозорци най-накрая, а аз го гледах. Добре се справи човекът- спор няма. Още на 2 стаи останаха, но и не мрънкам като не мога аз.
Вечерта ми пристигна и количката. Има кош за новородено, столче за кола, чанта, чадър, табличка за напитки пред детето, чувалче за краката, въобще всичко. Лятната и част е малко избеляла на сенника-нормално е, но иначе е чудесна и съм много, много доволна. Цялата ми е 300 лв. Седяхме като телета двамата с любимия, докато разберем кое откъде се сгъва, вдига, сваля. Има доста екстри. Сгъва се супер лесно. Всичко си е на Пег Перего. Ще има профилактика август с едно изпиране и смазване и е готова за бебчето.  Grinning
Аз си го усещам бебето по различно време на денонощието. Снощи се преобърна по-цялостно, та го усетих по-мощно. Иначе и сега нещо човърка и подпира. Аз пък искам постоянно да мърда и като спре и спи явно ми става притеснено. Бе луди сме мамите и това си е.  Mr. Green
Иначе снощи четох до 3 часа. ММ като разбра, че ще излизам в болнични ми взе таблет и сега чета като невидяла. Иначе телевизорът си работи за фон- да не изтърва нещо. В момента чета "Оризовата майка" и не мога да я оставя направо.  Simple Smile
Иначе на Великден ще запознавам татко с родителите на ММ. Срамота е , вече 3 години сме заедно , а не се познават.  Mr. Green Направо съм ужасна.
Трябва да изчистя, а не ми се прави нищо.  Sad
Dund1chk4, аз с утайката от кафе си правих пилинг. Много хубава става кожата. 100 кг, ама 100 кг чисто злато сме! Няма да се отчайваме!

# 638
Здравейте коремчета Grinningи ние официално вече сме в 6м,и бебчо го усещам по цял ден,още в 5ч като отворя очи и  почват едни кълбета Mr. Green
  Sealover,честити сини гащи  bouquet
  dddidka,стискаме палчета Peace Peace Peace
след малко хапвам и излизам на разходка,чакаме само хубави новини от днешните прегледи Hugусмихнат ден на всички Grinning

# 639
Привет, мами!  Hug

Аз да се разпиша от Лондон Simple Smile Пътувахме добре, Стела беше идеалния пътник - ни гък, ни мък, послушна и засмяна! Направо не ни се вярваше! Ще видим на връщане какво ще е.
Аз бях малко притеснена как ще ми се отрази излитането и кацането, но май нямаше много реакция от страна на бебо. Малко се поразшава при излитането, но иначе нищо особено.

Тук е около 12 градуса, чак ми домъчня за нашите си жеги  Laughing

Май и аз се зарибих по това кокосово масло Peace

Хубав ден!  Hug

# 640
 Привет отново!
 Време е за заглавия за новата тема и анкета. Кой ще направи профила във снимка.бг?  newsm78

# 641
Kotkincho, браво на детето, пак, че не еревало, че имаше едно при нашия полет го събудиха като ще кацаме и голям рев му дръпна, ама то не е виновно все пак е дете. Вие за колко време сте там? Надявам се да улучите хубаво време не като тук вчера дъжд, сняг, градушка инслънце с 4 градуса и днес 12 градуса слънце и препича Joy много лудо време е по тияя ширини.

Ами аз предлагам за заглавие нещо с великденска тематика ама без зайци и пилета нещо топично нашенско, а който може да я пусне аз не съм компетентна Embarassed в снимка. Бг нямам профил така, че който е правил може да направи и на групата Peace

# 642
  • София
Здравейте момичета.Все не ми остава време да пиша,но поне ви чета редовно.Наслаждавам се на прекрасните ви коремчета във фейса...страхотни сте всичките.Сега да ви се похваля.Бях на втората ФМ и вече няма място за съмнение,ще си имаме още един разбойник.Пораснало ми е момчето доста,вече тежи 400гр.На мен чак сега ми пролича,че съм бременна и само ако знаете хората колко учудено ме гледат Simple Smile
Аз засега нямам покупки които да покожа,защото си имам доста неща от баткото съм решила по натам да отварям кашоните и да гледам от какво ще имаме нужда.С нетърпение чакам да дойде 6 май,че тогава заминаваме на Сандански.Ако има мами от там нека пишат,може да се видим.Хайде да привършвам с писането,че трябва малко да поработя Simple Smile

# 643
Да ви кажа, нищо не разбирам от Снимка.Бг  Embarassed
Но ще е забавно и полезно мисля да си видим покупките  Party
Аз днес бях да си взема болничен, и чаках около час и половина, много се изнервих, никакъв ред, нищо  #2gunfire
Още нищо не съм взела за бебо, днес трябваше да идем да видим количката, но на милото му изникнаха други работи за вършене   Crossing Arms
То аз и не бързам де  Laughing
Има време, пък и кой знае колко мнения ще сменя  hahaha
Приятна почивка   bouquet

# 644
  • София
Здравейте!

Аз преди малко се връщам от АГ-то.  За ХБ ми каза на този етап да не взимам допълнително желязо или витамини, само да опитам да се храня по-пълноценно, като наблегна на червено месо, зелени неща, ядки...  Така че, Амели, мнението й се покрива с това на плевенския ти доктор и твоята интуиция Wink
Уредих се и с един бърз поглед на ехографа, колкото да видим, че дребса е ок и да се успокоя Embarassed  Развива се според очакванията и пак каза, че ще е момиче.

коткинчо, браво на Стела за пътуването.  Ние пък с ММ си говорихме, че такова пътуване с нашето диване би било кошмар за целия самолет Mr. Green  Дано имате слънце, въпреки ниските температури.

Петя, еха Shocked  Не мога да си представя ММ да мие прозорци...
Честита придобивка!  Цената е много добра, а за Пег Перего съм чувала много хубави отзиви Peace

локресия, супер, че си попаднала на лекар, който ти допада и се чувстваш добре Peace  Най-важното е, че всичко с бебето е наред.

дидка, успех на прегледа Praynig  Чакаме те с добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт