Отговори
# 660
 Здравейте момичета! Направих профил в снимка.бг
 За парола пишете ми на лични.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 18:15 от veselotof

# 661
Здравейте, коремчета Hug И аз сега ще започна да стягам багажите, че утре раничко ще пътуваме...вече нямам търпение Laughing
Моето беборанче от около седмица си го усещам почти по цял ден, но след 17 часа вече побеснява Joy Таткото го усеща всеки ден, а сега като се видиме с бабата и дядото предполагам, че и на тях ще им покаже как сладко ритка Crazy
Ще бягам да оправям, че имам много задачки, а после трябва и да се епилирам и да се къпя ooooh!

# 662
  • София
Ох мойто момче само аз си го усещам Sad таткото все слага ръцете и дебне,но уви винаги изпуска момента,или ако ритне докато е там ръката му не усеща нищо и много го е яд #Cussing out,но явно са ни слаби ритниците.
Момичета вече измислили сте име на бебоците Simple Smile ние имахме готово име за момиченце,но то се оказа момченце и сега се колебаем между 2-3 имена Simple Smile

# 663
Пуфи,нашия татко много се кефи като му кажа,че сина му много рита,но не иска да пробва,щял да чака да се засилят още Mr. Greenа за имената не ми е голям избора ММ иска на родителите му да е с (П) а аз на майка ми с (Р) и то освен Пресиан(което на мен особедно не ми допада) не се сещам за друго,приемам предложения Mr. Greenна всички които стягат багажа весело изкарване Hug

# 664
  • София
Ето линк към сайта на "Pampers" с търсачка за имена http://www.pampers.bg/bg_BG/babyNamerHome
Ние с ММ сме на едно мнение че детето няма да е кръстено на абсолютно никой,дори ще гледаме и първата буква да не съвпада,за да няма сърдити.Баща ми малко се мръщи и иска да е на него,но няма как да стане Simple Smile

# 665
  • София
Съвзех се и даже снимах  Laughing

Sleeping Beauty, за Next говорих.

Tanishte, весели празници и на теб!

Аз за коремите гласувах. Хареса ми, а и отговаря точно на моментното ми състояние.
И да се върна на снимките в албума. Първо се извинявам за лошитите такива, ама слънце в стаята вече няма, затова пък ще се порадвате на слънчевите ми чаршафи  Mr. Green Розовите нещица са първите, които взехме, май ви казах тогава. Те са изцяло по избор на таткото. Втората снимка са нещата от днес. Те са по-дебелички и са за зимата общо-взето. От 3 до 6 м. са. Забравила съм да снимам и едни чорапчета – 6 бр.Всички те ми излезнаха 41 лв. и съм страшно доволна. Жалко, че магазинът беше буквално ошушкан и успях само това да забърша. И като за финал да ви поздравя с моя милост. Смешна съм, защото коремът е голям, а в средата една дупка от пъпа, но тук май не се вижда. Другата седмица най-вероятно ще представя скринът и легълцето.

А моето бебе не спира да рипа.
Име съм избрала, ама не е много съгласувано с таткото, даже изобщо  Grinning

# 666
Момичета, не знам как издържате на работа и по цял ден по задачки и навън. Аз днес прекарах няколко часа навън, хем в парка и сега не мога да мръдна. Беше супер де - видях много приятели и красоти, но изпуших от жегата. Ако на някой му е любопитно и иска да се порадва на днешната демонстрация и конкурс за цветя да погледне в личния ми ФБ профил, албума е публичен  Simple Smile А аз отивам да се наливам с вода и явно и тази нощ ще броя стъпките до вц-то  Joy

# 667
Здравейте, момичета. Весело изкарване на тези, които ще пътуват! Аз днес се прибрах с две нови рокли - не са бременлийски, но ми стават и ще ги нося и после. Soho doll, къде са снимките с новите ти нещица?

# 668
  • София
new leaf, моля за линк на лични. И ние минахме сутринта от там, но не се застояхме.

ushana , честити покупки. Виж, аз забравих моите да снимам, само бебешките. Ще изпратя на лични парола.

Веселото, предполагам първите нещица са твоите Simple Smile Много ми харесаха! А ваничката е чудесна, от къде е?

# 669
  • София
Да и аз щях да питам къде си ги качвате тези нещица които снимате?В Snimka.bg ли?

# 670
Ох!
най-сетне и аз да стигна до компа!
Днес свърших много работа и доста се изморих - нетипично за мен, за пръв път такава умора, може би допринесоха горещините.
Стиковахме се с моята фотографка и успяхме днес да заснемем част от дрехите,които "произведох" за пролетния сезон, то вече лято дойде, а и ние я отлагаме тази фотосесия от близо месец, но все пак доволна съм от снимките и се радвам,че я свършихме и тази работа  Simple Smile

Брат ми ходил да нагледа ремонта, твърди,че всичко върви в срок и майсторите работят добре- чисто, качествено...аз вяра много нямам, да видим накрая. Иска момчето да ме успокои,защото знае,че късам нерви и искам всичко да е идеално,ама няма пък, оставам си неверник и продължавам да се тревожа, ей така профилактично, за крайния резултат  Simple Smile

Петя, поздравления и от мен за страхотната сделка!!!!!!!! И аз съм фен на Пег Перего! В продавалника ли ги намери? Преди месец търсих,но нямаше нищо на тази марка за подобна ниска цена. Аз хем не искам да инвестирам в количка,хем нещо все ме тегли да зяпам, избирам и да мисля за покупка. Имам една съседка,която има много хубава зелена Пег Перего от сина си и вече не я ползва, обаче не ми е толкова близка,за да я помоля директно да ми я даде на заем. Тия дни ще трябва да се мотивирам и да "строя" нахалството си за един добросъседски разговор след Великден  Mr. Green

# 671
Добър вечер   bouquet
Идвам на отчет  Simple Smile Пораснала ни е принцесата много вече тежи 360гр,дългокрака е ,но с мъничка главичка  Crazy но доктора каза ,че не  е никакъв проблем това.Каза че плацентата е хубава и водите са ми чисти  Simple Smile според него всичко е наред и си расте нормално. Пак си показа дундичката ,ама пак не си показа лицето  Crazy голям срам няма що  Mr. Green колко ли не я ръчка доктора ама тя не та не няма да си покажа лицето  hahaha

Лека вечер ви желая и благодаря за стиснатите палчета   bouquet

# 672
 Имаме профил в снимка.бг, където можем да качваме снимки. За потребителско име и парола пишете на ЛС.
 Сохо, дрешките са много хубави и сладурски. Коремчето също. Ваната я купих я поръчах в петък или събота (не помня вече) от сайта на Хиполенд. Имаха 22% намаление на всички стоки и реших да се възползвам. Вие купихте ли вече скрин и легълце? Ако не сте към какво сте се насочили?
 Ще снимам и кача като имам повече свободно време и останалите неща.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 21:50 от veselotof

# 673
Ох, толкова сте изписали от снощи насам, че цяла вечер ви чета Simple Smile
Аз вече имам няколко одеалца, порт-бебе, възглавничка, разни пеленки и др. от сестра ми. Преди няколко дни племенника ми, който е на 1г. и 4 месеца ми ги подари. Голям сладур е. Вече знае, че леля ще има бебе и постоянно го повтаря.
Нашият разбойник рита предимно вечер. Снощи таткото го усети за първи път. Беше се разбесняло на една песен, която пускахме поне 10 пъти - толкова ритмично, все едно тактува.  Laughing Голям танцьор Wink
ПС: Едно от предложенията за заглавие на тема много ми допада, тъй като е свързано с празниците, но ми се струва, че ако се разменят 2 думи се получава по-добре римата Simple Smile

Септемврийските кореми натежават, а празниците светли приближават!

# 674
  • София
Имаме профил в снимка.бг, където можем да качваме снимки. За потребителско име и парола пишете на ЛС.
 Ваната я купих я поръчах в петък или събота (не помня вече) от сайта на Хиполенд. Имаха 22% намаление на всички стоки и реших да се възползвам.
 Ще снимам и кача като имам повече свободно време и останалите неща.

Вярно, че каза за Хиполенд. Харесва ми заради плота отгоре. Не бях виждала такива, но не съм и гледала де. Май и аз ще се насоча към такава.
Не сме купили още скрин и легло, но сме ги набелязали. От Икеа ще са. Може да пишем на Септемврийки да допълни в първата страничка за албума.

Петя, показвай количката! Амели, продукцията. Лимонче и ти твоите придобивки. Това порт - бебе кога се ползва? Замества зимният кош ли?

Общи условия

Активация на акаунт