Враца- 37

• 97 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
little angel от Враца ли специално или онлайн? Във Враца доколкото знам фирма„Наслада“ предлагат всякакви такива сладкарски нещица,някъде в ОКС им е склада.Иначе онлайн ще ти го напиша на лично,че тук ми го дава все като рекламен спам.
 Тези имат голямо разнообразие Дано съм ти била полезна  Peace

# 46
ЗДРАВЕЙ ТЕ ДАМИ МОЖЕЛИ НЯКОЯ ДА МИ  КАЖЕ ДАЛИ ИМА  ДЕСКА ЯСЛА ВЪВ ВРАЦА И КАДЕ

# 47

Има много ясли Wink Кажи район?

# 48
[/quote АЗ ЖИВЕЯ ДО АВТОГАРАТА МАЛКО МИЕ ТРУДНО АЗ СЪМ ОТ САМОТНИЯ РОДИТЕЛ

# 49
За мен най-добрата ясла е нашата. Изключително съм доволна от персонала, грижите за децата, отношението към тях и към нас родителите. Винаги отговарят на въпроси, учат ги на много неща, организират мероприятия често, снимат ги доста и може да се проследи как протича живота на малчоганите. Не ми се мисли, че трябва септември да я напускаме. Детска ясла №5 „Българчета”. Намира се на центъра.

# 50
За мен най-добрата ясла е нашата. Изключително съм доволна от персонала, грижите за децата, отношението към тях и към нас родителите. Винаги отговарят на въпроси, учат ги на много неща, организират мероприятия често, снимат ги доста и може да се проследи как протича живота на малчоганите. Не ми се мисли, че трябва септември да я напускаме. Детска ясла №5 „Българчета”. Намира се на центъра.

Това е тази над Пинтата нали?

Аз пък съм най доволна от нашата градина "Вълшебница", обожавам я, детето ми я обожава, ходи с удоволствие и съм много щастлива   Heart Eyes

# 51
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добра автошкола?

# 52
  • Северо=Западналия край
Имам нужда от малко врачанска помощ- някой да знае къде във Враца има книжарница или магазин в който предлагат по-голям избор на качествени ученически раници? newsm78

# 53
Аз съм карала при един инструктор,който в момента работи в Дигси-доволна съм.

# 54
  • Враца
Аз изкарах курсовете в началото на този месец при „Начев и сие“(бившата „Болярска крепост“).Доволна съм много,може да се пазариш за плащането  Peace

# 55
Искаме да си сложим климатик. Да ми препоръчате фирма някоя, изпитана?

# 56
  • с/у ОколоМръсТното
Pipi_
Фирма "Фонема", Цветан търсиш.
В смисъл ти си избери климатик, консултирай се и настоявай Цецо да извърши монтажа.

Добър ден!   bouquet
Чувам, че Ви е доста горещо sweating тия дни...

И ми е много тъжно за изгорялата църква "Св Николай" ...  Cry
Около 3 месеца ще я ремонтират... Дано успеят да я възстановят.

# 57
Искаме да си сложим климатик. Да ми препоръчате фирма някоя, изпитана?
Цецо от фирма Фонема

# 58
Благодаря ви за съветите, момичета!   bouquet Утре ще пращам мъжът ми да се интересува, щото загинахме в тия жеги!
Шани, вчера минах покрай църквата, външно нищо и нямаше, но имаше доста журналисти наоколо. Какви са щетите?

# 59
  • с/у ОколоМръсТното

доста са били...
Най-гадното е, че поне 15-ина икони са повредени и унижощени.
Мама много я обича тази църква Sad
Сега ще ходи в Св. Царей явно.

Общи условия

Активация на акаунт