Враца- 37

• 97 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Искам да попитам :Кога тази година ще бъде изложението "Изберете българското " тази година във Враца?

# 451
Здравейте,отдавна ме няма,но се роди малкия ни господин и не съм имала време да седна на компютъра.Вече сме на 2месеца     Ето го и него Simple Smile Калоян се казва.

# 452
Буба да ти е жив и здрав, много да те слушка и да расте весел и щастлив   bouquet

# 453
Бубе честит син  bouquet

# 454
Да ви е  жив и здрав малкия мъж с царското име!

# 455
  • Враца
Здравейте. Може ли да ми кажете къде във Враца поправят прахосмукачки?

# 456
Препоръчайте ми добър гастро-ентеролог във Враца. За д-р Стефанов чух твърде противоречиви  мнения и съм в чуденка при кой да отида.

# 457
Pipi_, ако имаш възможност, потърси информация в нета за добър гастро-ентеролог в София.
Мои роднини ходиха при Стефанов, изписа лечение което не даде никакъв резултат, и като цяло не останаха  много доволни от него.

buba_85 , честито! Жив и здрав да бъде Калоян   bouquet

# 458
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

На кой магазин се доверявате за комптри и лаптопи? Може да са и 2ра употреба...

# 459
jar computers, шани Simple Smile ако питането е за враца Simple Smile (срещу кауфланд)

# 460
  • с/у ОколоМръсТното
jar computers, шани Simple Smile ако питането е за враца Simple Smile (срещу кауфланд)

да, за нашите ще е  Hug  Heart Eyes  bouquet

# 461
# 462
Здравейте, моля за малко помощ. Купих сироп от бъзак произведен от фирма Полинеза  ЕООД - гр. Враца. Ползвал ли е някой такъв сироп? На етикета няма точна информация как се разрежда. В интернет пък изобщо не виждам фирмата да произвежда такъв продукт и съм малко объркана.
Моля, ако някой все пак е ползвал или работи в тази фирма да ми пише как да го давам този сироп на деца на 3.6 год.

Благодаря !

# 463
Сиропът от бъзак по принцип се пие сутрин на гладно, неразреден, но щом е за малко дете, не знам дали не трябва да се разреди.

# 464
Домашния не го разреждам. Но този е доста гъст - пише, че има пектин в него.

Общи условия

Активация на акаунт