Враца- 37

• 95 833
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
silveto_ - все едно аз съм го написала  Peace Отразява на 100% моето мнение. За по-голямата част от лекарите там сме чували с пари, а не пациенти. Естествено има изключения, но риска не си заслужава според мен

# 211
Аз пък не съм съгласна с тези изводи за болниците!
Например днес видях една позната която е родила преди 3 месеца в Майчин дом - и да подчертая това и е трето раждане.Въобще не е доволна от обслужването там!!!Каза,че през цялото време са я оставили да се мъчи сама до като най на края не тръгнало раждането.(отишла е в Майчин дом,защото искала да дари стволови клетки) Другите две деца са родени във Врачанската болница и каза,че е десет пъти по доволна от обслужването тук от колкото там!!!И другото което не е дала тук една стотинка ,а е получила внимание от всички!!!И това не е първи случай,имам много познати родили тук във Враца и са страшно доволни от обслужването!

# 212
Здравейте момичета!
Иван иска да ходи на плуване, наскоро четох че са направили ремонт на закрития басейн.
Но той още не може сам, и се интересувам ако го заведа в събота дали има там кой да го обучава?
Някой от вас води ли си детето на плуване?

# 213
  • Враца
Момичета, сега открива, че има подобна тема и много се зарадвах. Имам един въпрос АГ-то ми даде направление за ендокринолог, но този в Токуда ще има свободен час чак след месец и ми се иска да открия добър такъв и във Враца. Ще може ли някой да ми препоръча такъв

И да попитам има ли някой впечатление за АГО-то в Монтана и Даринка Петкова откъм раждане

# 214
wb, аз съм раждала при Петкова, но в далечната 2005 година, когато си работеше във Враца. Доволна съм. За монтанското АГО нямам впечатления.

# 215
И аз се интересувам от басейн на закрито. Бяха ми казали, че на центъра имало спа и в него имало закрит басейн, но не съм ходила и нямам идея къде е.
Ако искате мога да попитам.
Искам и аз малкия да ходи на плуване, но май няма...

# 216
В Хемус има плуване за деца, басейнът е страхотен, топъл и чист, много го харесвам. Моята Таня ходеше до скоро, сега сме спрели временно (дълга и широка, но няма връзка с треньора или басейна), и съм много доволна.
Не съм виждала басейна на стадиона, много ми е далече за водене, но знам поне няколко деца, които плуват там и са доволни също.
В Хемус се плаща при всяко посещение, на стадиона (доколкото знам) за месец.

# 217
И в басейна на стадиона може да се плаща на посещение. Просто с карта е по-изгодно.

# 218
А има ли някъде във Враца да се провеждат тренировки по борба за деца Peace

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 19:37 от Katnis

# 219
Да. В залата над Младежкия дом - Вестител. Peace

# 220
Да. В залата над Младежкия дом - Вестител. Peace
А дали имаш някакви телефони. Искаме да запишем малкия Peace

# 221
Не. За съжаление не знам подробности, вероятно трябва да се разходите до там, за да  проучите как стоят нещата.

# 222
Благодаря ти  Hug

# 223
  • с/у ОколоМръсТното
И да попитам има ли някой впечатление за АГО-то в Монтана и Даринка Петкова откъм раждане

там ли работи вече?
А във Враца има ли частен кабинет?

# 224
Има частен кабинет Петкова, на старото място, в едно блокче срещу Флирт-а.

Общи условия

Активация на акаунт