Враца- 37

• 95 858
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Второ раждане в Майчин дом....успех  Mr. Green
Защо?
Може би защото пропуснах да кажа, че е планово секцио?

А така може, иначе ако учиш за акушерка няма да ти обяснявам рисковете от това да се тръгне за София когато започне раждането  Wink  Кой курс си? Сигурно се засичаме в болницата  bouquet

# 196
  • Враца
Здравейте момичета. Аз не съм от Враца, но скоро ходих на преглед при д-р Петкова. Честно казано останах с  доста противоречиви чувства след прегледа при нея. Много Ви моля за мнение за нея, за да зная дали да ходя пак или да се насоча другаде? Благодаря.

Здравей, аз родих преди 3 месеца в Мездра(не съм доволна честно казано-прехвалена работа) ,но ходех на консултации и при Петкова всеки месец(по принцип тя си ми е личният гинеколог).Даже и за свалянето на конците при нея отидох, а не при доктора,който ми води раждането(Просто на нея имам най-голямо доверие). Мога да кажа , че съм мнооого доволна от нея. Винаги всяка консултация и всеки преглед е придружен с много подробни разяснения и огромно внимание. Съжалявам ,че не се престраших да отида да родя в Монтана(сега тя работи там).
Но както виждаш има противоречиви мнения за нея и ти сама трябва да прецениш дали да и се довериш или не!

# 197
  • Враца
Къде и при кого сте раждали?
Също така ,ако може и препоръки за педиатър  Hug

Аз родих в Мездра при Цеков(с избор на екип) и Не съм очарована. Акушерките иначе са много свестни, но при него не бих отишла втори път! 
Педиатър ни е Янчев, но се чудя дали да не го сменя и от него не съм много доволна!

# 198
За всички ще чуеш лоши мнения. Няма в този район(поне за мен) някой за когото да кажеш - отиди там! Най-добре да си избереш сама, според усещането за доктора. Мнения ще има отрицателни за него задължително. За мен(пак казвам, че е лично мнение) всички са....с кофти репутация.
Ще отидеш при един, ще решиш, че не ти обръща внимание, ще го смениш с още по-голямо зло!
За мен положението е такова.
Разбира се, че Мездра е прехвалена, просто сравнена с Враца е малко по-търпяща се  Mr. Green.
На мен педиатър ми е д-р Павлова. За нея ако знаеш колко мнения ще срешнеш  ooooh! и все лоши.
Моето е добро, но тя работи в Мездра

А така може, иначе ако учиш за акушерка няма да ти обяснявам рисковете от това да се тръгне за София когато започне раждането  Wink  Кой курс си? Сигурно се засичаме в болницата  bouquet
А защо да се засичаме в болницата? Пак съм изпуснала нещо...  Embarassedтам ли работиш?

# 199
  • Враца
alegoria Кой курс си акушерка?Аз също уча за акушерка тук и съм 2-ри курс.  Peace
(в момента прехвърлям колежките наум и се чудя коя е бременна  Embarassed

# 200
Аз така като чета мненията за акушер- гинеколозите май досега за Боби Петров съм чула само добри отзиви, или поне не се сещам за някой недоволен. Аз съм казвала и преди- и двете ми бременности ги следи Партовска и двете раждания ми бяха при нея и съм доволна и двата пъти. Естествено винаги има какво да искам повече, но тъй като съм решила да раждам във Враца си избрах нея. Аз живея в Мездра и не бих родила тук честно казано. И Цеков и Махинова не ги харесвам, като съм ходила при преглед при тях гинекологичен. Нямам впечатления от наблюдения над бременни.
Но отново си е въпрос на лично усещане за подходящия лекар  Peace
alegoria и аз съм си доволна от Павлова, най е добре от местните лекари- и за лечение и за консултации Grinning

# 201
Първи курс съм.  Peace
Katnis - аз също съм в Мездра ...нещо не мога да се сетя, но сигурно те познавам  newsm78 Щях да кажа също, че за Партовска май най-добри мнения има за Враца  Peace

# 202
  • Враца
Аз имам 3 деца.Големия е роден в Плевен,но двете ми дъщери са родени тук и двете при Партовска  Peace

# 203
  • с/у ОколоМръсТното
Честито Рождестве!
Нека здравето и благоденствието са постоянно във Вашите домове  Hug

Момичета, на коя мед. лаборатория имате най-голяма вяра, що се касае за кръвни изследвания?

Мерси    bouquet             

# 204

А защо да се засичаме в болницата? Пак съм изпуснала нещо...  Embarassedтам ли работиш?

Там работя  Grinning

Момичета, на коя мед. лаборатория имате най-голяма вяра, що се касае за кръвни изследвания?

Мерси    bouquet             

Като че ли Рамус са най читави  newsm78

Честита Коледа!!!

# 205

Там работя   

Ясно  Mr. Green, значи по-скоро нека теб да питат за мнения, че си навътре в нещата.

Честита Коледа на всички! Пожелавам ви повече семеен уют и поне малко вълшебство по празниците! Бъдете живи и здрави!

# 206
Честита Нова Година! Много здраве и късмет през новата!

За раждането съм съгласна, че просто Мездра е по-малко лоша. По-малкото зло Mr. Green
Представете си колко сме зле, щом избираме къде ще е по-малко зле да родим, а не къде ще е по-добре.

И да питам (май питах преди, не помня вече) Хормонални изследвания къде се правят? Към личен лекар трябва и да се обръщам?

# 207
Не мисля че някъде е зле, съжалявам че мнението ви е такова. Това е обидно към всички нас, който даваме от времето, труда и нервите си, в името на два човешки живота и в името на вашето щастие.

Хормони може да ти пусне и ЛЛ и ендокринолог и гинеколог.

# 208
Не мисля че някъде е зле, съжалявам че мнението ви е такова. Това е обидно към всички нас, който даваме от времето, труда и нервите си, в името на два човешки живота и в името на вашето щастие.

Хормони може да ти пусне и ЛЛ и ендокринолог и гинеколог.
   Извинявай,Гери,но положението в нашето АГО беше много зле още преди 5г,а сега сигурно е станало вече трагично.

# 209

Не е точно така. Нещата са зле. Докторите са алчни. Условията в областно АГ отделение са ужасни. Лично от първо лице знам как докторите казват директно "Плащаш си и идвам". А това, че дадена жена е доверила живота си и живота на детето си на този човек, 9 месеца е с него, вярва му? Или че лъжеш родителите, че детето е  зле, за да получиш пари(ненонатолози). Защото за племенницата ми така бяха казали, а се оказа, че не е. Всичко се свежда до пари. Дава се само и единствено за забогатяване. Много малко са хората, които го правят по призвание. Не казвам с цял да те обидя, не казвам, че ти си такава. Има и свестни хора. Една от най-добрите ми приятелки е лекарка, другата е мед сестра, леля ми и чичо ми са доктори. Но това е истината.

Била съм в София в гинекологично отделение. Първо, че беше отношението невероятно, второ, че нямах направление, а не ми взеха 1 ст! Условията бяха добри, че дори и за вечеря имаше едната вечер скумрия на скара,втората пържола. Говорим не за частна болница.

Общи условия

Активация на акаунт