Враца- 37

• 95 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
DesitaNikol , няма от какво да се страхуваш относно раждането, това е най-прекрасното нещо.
По въпроса дали с избор на екип , или без сякаш вече е без особено значение.
Една приятелка роди и двете си деца без избор на лекар, не е имала оплаквания от лошо отношение или пък нещо друго. Разбира се, всеки лекар ще ти предложи варианта да си го избереш и той да води раждането , но сумите които започнаха да искат за мен лично не отговарят на критериите които аз имам примерно.
Това е моето мнение относно раждането  Peace

# 181
И друг път съм казвала ,че съм доволна от д-р Кръстев,а най лошо впечатление ми направи Иванов.Но всеки с мнението си.

# 182
Благодаря на всички за съветите  Hug

# 183
И друг път съм казвала ,че съм доволна от д-р Кръстев,а най лошо впечатление ми направи Иванов.Но всеки с мнението си.

Иванов напусна  Peace

# 184
Здравейте момичета. Аз не съм от Враца, но скоро ходих на преглед при д-р Петкова. Честно казано останах с  доста противоречиви чувства след прегледа при нея. Много Ви моля за мнение за нея, за да зная дали да ходя пак или да се насоча другаде? Благодаря.

# 185
Здравейте момичета. Аз не съм от Враца, но скоро ходих на преглед при д-р Петкова. Честно казано останах с  доста противоречиви чувства след прегледа при нея. Много Ви моля за мнение за нея, за да зная дали да ходя пак или да се насоча другаде? Благодаря.

Аз не я харесвам изобщо. Имам си лични причини, но отидох при нея защото ми закъсняваше, теста беше отрицателен, изписа ми хапчета за предизвикване, до тук добре. Обаче след 10 дена отидох и вече каза че има бременност, но съм била с двурога матка и съм щяла да абортирам към петия месец, та по добре да ми направи тя аборт в началото вместо да абортирам когато вече прилича на човек! Е "човека" ми се роди на термин - цели 3600гр. Мисля че нито има подход, нито си разбира от работата...или пък си разбира ама се прави че не разбира за да отчете някоя процедура и да й се плати за нея. Изключително ми е неприятна тая жена.

# 186
Аз пък родих при нея  / преди почти 9г. /, доволна съм. Не  съм се уговаряла, просто беше на смяна. Консултациите ми ги води Б. Петров.

# 187
Петкова вече не работи във Враца, май в Берковица някъде, но не съм на 100 % сигурна.
Посещавала съм я, не останах с лошо впечатление от срещата ни. Насочи се по-добре към друг лекар, който да работи в отделението  Peace 
Като имена се сещам за Партовска, Миткова , Кръстев.

# 188
Здравейте от мен.
Не съм писала в темата от векове - работа, работа и пак работа.
Сега обаче съм бременна и имам време отново.
Това е вместо запис. Трябва да ви попрочета малко  Hug

# 189
alegoria честито  Hug
Да ти е живо и здраво бебчето и батко му много да го слуша  Grinning

# 190
Отново се включвам с един въпрос, искате ли малко да се промени заглавната страница на темата,
да се добави нещо ново, да се изтрие нещо което смятате за излишно?

# 191
Здравейте от мен.
Не съм писала в темата от векове - работа, работа и пак работа.
Сега обаче съм бременна и имам време отново.
Това е вместо запис. Трябва да ви попрочета малко  Hug

Здравей,
при кого ходиш на консултации и къде мислиш да раждаш Simple Smile

# 192
little angel - разгледах отново първата страница - най-интересното беше, че ме има Simple Smile))
Много се зарадвах.
Ако някой има допълнително инфо за мероприятия във Враца би било полезно да се постави на първа страница - театър, кино...знам ли
Иначе си изглежда супер   bouquet
На консултации ходя при д-р Махинова.
Първото ми раждане беше при нея....сега няма да стане  Mr. Green. Ще раждам в Майчин дом в София. Уча за акушерка(така се случи) и няма да дам на никой във врачанската болница да ме пипне...може ми д-р Миткова само.
Но тази тема е доста дълга, не искам да я разисквам тук. В Мездра е въпрос на късмет да ти е безпроблемно раждането....иначе  ooooh!Ако трябва да избирам обаче между Враца и Мездра - определено Мездра

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 10:39 от alegoria

# 193
Второ раждане в Майчин дом....успех  Mr. Green

# 194
Второ раждане в Майчин дом....успех  Mr. Green
Защо?
Може би защото пропуснах да кажа, че е планово секцио?

Общи условия

Активация на акаунт