Враца- 37

• 95 863
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Трънче само не Дядо Коледа от услугата на БГ пощи  Peace Звънни ако искаш в кукления тетаър, те предлагаха тази услуга, но ние тогава бяхме заявили този от пощата.

Когато бяха малки моите деца, викахме Явор Зехирев от кукления театър. Страхотен е! Но, това беше преди доста годни/поне 15/ и не знам той къде е и занимава ли се още с това.

# 166
  • Враца
Момичета, аз от 13 години не живея във враца, и не познавам хората, дори не се сещам къде е кукления театър newsm78

Бяла розичке, За услугата на БГ пощи за пръв път чувам, но тъй като ти НЕ ми я препоръчваш, няма да проучвам по-подробно.
Не си доволна ли? Кажи повече...

# 167
Момичета, аз от 13 години не живея във враца, и не познавам хората, дори не се сещам къде е кукления театър newsm78

Бяла розичке, За услугата на БГ пощи за пръв път чувам, но тъй като ти НЕ ми я препоръчваш, няма да проучвам по-подробно.
Не си доволна ли? Кажи повече...

Ако искаш ще ти пратя снимки на въпросния Дядо Коледа, не ме е яд за парите, тъй като ставаше дума примерно за 5лв. на подарък. Носиш им подаръците предварително с адрес, телефон и на коя дата и в колко часа искаш да пристигнат. Занесохме цял чувал подаръци, че и родни ни бяха на гости, разбрахме се за 17ч. на Бъдни вечер...Първо почна голямото чакане, не отговаряха на телефоните, дойдоха в 19:30! За вида му си прецени сама от снимките. Всъщност снимкаТА, че е само една, децата не искаха да се снимат с него  Confused

Скрит текст:

А това е сайта на театъра http://theatre.vratza.eu/  , ако искаш може да питаш Wink

# 168
  • с/у ОколоМръсТното
Сега погледнах сайта на театъра и Явор е част от състава му.
http://theatre.vratza.eu/bg/yavor-zehirov-/

Питайте го, но мисля че извършва такава услуга все още. А по-добър от него за тази дейност едва ли има...
Ех, Явката... приятелче мое.  Hug

# 169
  • Враца
розичке, благодаря ти.
Този дядо К. изглежда депресиращо.
Не се учудвам, че децата не са го харесали.Жалко, че ви е развалил празника.

Ще търся решение...
Шани, видях, че си ми писала, докато и аз пиша.
Благодаря, че си си направила труда. Ще се свържа тези дни...

# 170
Здравейте,

Бих искала да ви попитам - Има ли бъдещи мами от Враца?
Къде и при кого,ще раждате? Hug

# 171
Здравейте! Знае ли някой къде продават качествени кожени изделия - колани,портфейли и т.н. Знам че преди имаше 1 магазин в Суми, но го махнаха, дали е преместен някъде. Ако пък някой знае и по интернет от къде мога да поръчам, но държа да са качествени че досега все на някакви по 20 лв. попадам. Благодаря !

# 172
Има го. На пробива под клона на банка ДСК. Peace

# 173
Здравейте,

Бих искала да ви попитам - Има ли бъдещи мами от Враца?
Къде и при кого,ще раждате? Hug

Има вече настоящи мами, но пиши при нас трепети и вълнения   bouquet

# 174
Къде и при кого сте раждали?
Също така ,ако може и препоръки за педиатър  Hug

# 175
Aз за педиатър сърдечно препоръчвам Янчев, много съм доволна. Работи в ДКЦ. Съобразява се винаги с мен и моето виждане на нещата.

По другия въпрос не искам да пиша по обективни причини. Акушерка съм и работя с тях и не искам да изказвам мнение, може на ЛС  Whistling

# 176
Моля те за мнение в такъв случай  Praynig Пиши на ЛС  Hug Много съм притеснена и не знам какво да правя...дали да раждам с избор на екип или при когото се падне ...Не знам , много ще съм благодарна,ако ме посъветвате  Praynig

# 177
аз съм с две ръце и два крака за д-р Цеков. Много съм доволна!

# 178
Да не повдигаме въпроса Враца -Мездра. Един доктор не прави отделение  Peace

# 179
Аз съм пациентка на д-р Цеков и съм много доволна, но моите проблеми са вече съвсем други и съм се отдалечила доста от детеродната възраст  Laughing затова и не мога да дам съвет. Много бях доволна от д-р Боби Петров, той изражда малкият ми син. Много отзивчив и внимателен. Но, пак казвам, това е било преди... почти 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт