Враца- 37

• 95 869
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Честит първи сняг!
Да ви питам знаете ли къде в града да намеря червен чорапогащник, с коледен мотив?
Обиколих 3-4 магазинчета за детски дрехи, но без успех  Sad

Поръчай от интернет, отдавна не пазарувам от Враца, освен от вторите употреби. Писна ми да слагат такава жестока надценка на боклучливи дрехи. Обикновено два пъти в годината си организирам ходене до София, за кафенце, разходка и пазар  Peace Не искам да звучи префърцунено, но като знам колко клинчета например има от H&M за цена от 5 до 10лв. които са като нови, тука за 18лв. купих един дето се разпра по шефовете. Е айде няма нужда. Не съм толкова богата за да пазарувам от тукашните магазинчета  Peace

# 151
Здравейте мами от Враца,
бихте ли ми препоръчали детска градина във Враца,защото на скоро се преместихме тук и искам да прехвърля малкия,защото сега ходи в Мездра?
Благодаря Ви предварително!

# 152
Здравейте мами от Враца,
бихте ли ми препоръчали детска градина във Враца,защото на скоро се преместихме тук и искам да прехвърля малкия,защото сега ходи в Мездра?

Кажи приблизително къде ще ти е удобно   bouquet Аз съм изключително доволна от нашата - Вълшебница, над топлофикация   Peace 

# 153
Моята дъщеря ходи в "Дъга" на суми. Доволна съм като цяло. От яслата бях по-доволна, но става.

Препоръчайте ми унг специалист, който да е добър с децата. Съмняват се за трета сливица и искам да се консултирам. Но ми се вижда много мъничка за отстраняване.

# 154
Д-р Вълчева.

# 155
Здравейте мами от Враца,

Кажи приблизително къде ще ти е удобно   bouquet Аз съм изключително доволна от нашата - Вълшебница, над топлофикация   Peace 

Ами ние живеем в близост до Била или по точно до Здравната каса Simple Smile И тук някъде ,ще ми е най удобно

# 156
Както казах - Дъга. Между Била и Здравната каса.

# 157
# 158

А къде работи? В ДКЦ ли й е кабинета?

# 159
В поликлиниката до болницата е, мисля, че беше 69-ти кабинет.

# 160
White_roses, по- рано работеше 1месец в Първа градска, един месец във Втора градска поликлиника. Но скоро не сме я посещавали, та не знам кък и е графика в момента.

# 161
Аз пък ще препоръчам д-р Киркова, преглежда в Първа градска, има и частен кабинет под парфюмерия Милена ( детската градина до блока на полицията)/.

# 162
  • с/у ОколоМръсТното
Препоръчайте ми унг специалист, който да е добър с децата. Съмняват се за трета сливица и искам да се консултирам. Но ми се вижда много мъничка за отстраняване.

Прочети инфо за сливиците тук: http://www.lolov.com/frames/info.htm

А д-р Жеков не работи ли вече?
Аз от него съм доволна.

# 163
  • Враца
Скъпи врачанки,
Моля ви да ми кажете, има ли някоя от вас, която е поръчала Дядо Коледа за детето с за вкъщи?
Миналата година родителите ми бяха викнали един човек, който за 5 лева дойде и достави страхотна емоция на детето...
Тази година същия човек не работи, трябва ни друг.
За района над Дома на туриста става въпрос.
Ако някоя от Вас живее наоколо /ние сме на ул. Рила, над Подбалканска/, може да ми пише на лични, имам нещо предвид във връзка с Дядо Коледа...

# 164
Трънче само не Дядо Коледа от услугата на БГ пощи  Peace Звънни ако искаш в кукления тетаър, те предлагаха тази услуга, но ние тогава бяхме заявили този от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт