Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 555
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Някой да е успял досега да измами Аргос и да пусне поръчка оттам. Преди време бях успяла, обаче вече не помня как. Сега се опитвам да си въведа данните на картата и давам за билинг адрес към картата българския адрес, съответно с български пощенски код. Е, не ще и не ще да го приеме, иска си код с букви и цифри. Пробвах да сложа БГ, да го разделя на 2х3 знака, не става. Пробвах и с английския адрес, и така не става. Някакви идеи?

# 316
Някой да е успял досега да измами Аргос и да пусне поръчка оттам. Преди време бях успяла, обаче вече не помня как. Сега се опитвам да си въведа данните на картата и давам за билинг адрес към картата българския адрес, съответно с български пощенски код. Е, не ще и не ще да го приеме, иска си код с букви и цифри. Пробвах да сложа БГ, да го разделя на 2х3 знака, не става. Пробвах и с английския адрес, и така не става. Някакви идеи?
Пейпал.
В понеделник пуснах, но не са ми я диспачнали още.

Ей тоя Нук бе Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 317
В Асдата онзи ден го имаше също на 29.00лири! Wink

# 318
  • Пловдив
Ох, ама и аз съм един заплеееес  Laughing Изобщо не съм видяла, че има Пейпал.
Умориха ме с тоя Нук  Laughing.
Аз съм верен фен на Киндъл, ама никой не ме слуша, пък и за тая цена проявявам разбиране.
Благодаря, че ми отворихте очите   bouquet

# 319
  • София
Момичета, моля накой да ми измери стелката на 7 и 8 обувчета от Маталан. Инкс, Нели, Нинче? Heart Eyes

# 320
  • София
аз пуснах от аргос от първия път  Crazy
като не ми хареса верния код просто въведох на превозвача и го харесаха.

само че нацъках да ми го доставят утре, че и пари не искаха за това, дали наистина ще е утре  newsm78

# 321
То го имаше и днеска.. ама го нямаше Simple Smile Има го - слагаш го в кошницата - няма го  Laughing

# 322
  • София
Момичета, моля накой да ми измери стелката на 7 и 8 обувчета от Маталан. Инкс, Нели, Нинче? Heart Eyes
Оу, Оле, ние сме вече 10 към 11 hahaha. На 9-ката е 17см, значи на 8-цата трябва да е 16. newsm78

# 323
То го имаше и днеска.. ама го нямаше Simple Smile Има го - слагаш го в кошницата - няма го  Laughing

Така си и помислих като видях, че се мъчат хората с Аргос.  Mr. Green

# 324
  • София

в моята кошница си седи, ама аз поръчах от аргос  Crazy

# 325
  • София

Оля  Hug Heart Eyes
Никога не съм взимала обувки от Маталан ... не мога да помогна, съжалявам   bouquet

# 326

в моята кошница си седи, ама аз поръчах от аргос  Crazy
Седи си въшки.. пробвай да минеш на стъпка плащане  Wink

аз пуснах от аргос от първия път  Crazy
като не ми хареса верния код просто въведох на превозвача и го харесаха.

само че нацъках да ми го доставят утре, че и пари не искаха за това, дали наистина ще е утре  newsm78
Сигурна ли си, че правилно си нацъкала? Защото за следващ ден безплатно е доставка до магазин Simple Smile не до адрес..

# 327
  • София
Delivery address: 125,Cherry Orchard Road, CROYDON, Surrey, CR0 6BE.

Contact number: 02082455445

We'll deliver your order on Thursday 11th July 2013
7:00 am - 6:00 pm.

въх, дали може до магазин да съм го изпратила щом пише адрес, пише и Home delivery newsm78

в асда отидох и да плащам, нищо не ми каза, ама не платих, че ще ми станат много  Crazy

# 328
Оля, знаеш къде да питаш Simple Smile Имам и 7 и 8. 8цата е сандал и я меря 16см. от край до край. Седмицата нещо не мога да я измеря като хората, че с една рулетка опитвам. Утре ще ти я измеря.

# 329
Айде пуснаха некста  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт