Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 775
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Дълго време не бях поръчвала от Пампкин. Имам спомен, че комантирахте новия им превозвач. Пратката ми от 19 стои в склад http://www.eretaildistribution.co.nz/etrack.html?cn=TERD1114409N89DJ000. Нормално ли е чак такова забавяне?
Чак такова забавяне Simple Smile Все пак е събота и неделя - днеска ще ти се раздвижи  Laughing

Дано! Има превозвачи, които доставят и в събота, а и рано сутрин днес би трябвало да има раздвижване.

# 361
Дълго време не бях поръчвала от Пампкин. Имам спомен, че комантирахте новия им превозвач. Пратката ми от 19 стои в склад http://www.eretaildistribution.co.nz/etrack.html?cn=TERD1114409N89DJ000. Нормално ли е чак такова забавяне?
Чак такова забавяне Simple Smile Все пак е събота и неделя - днеска ще ти се раздвижи  Laughing

Дано! Има превозвачи, които доставят и в събота, а и рано сутрин днес би трябвало да има раздвижване.
Е имаш раздвижване днес сутринта - виж пак Simple Smile
22 Jul 13
04:07
United Kingdom Other - UNITED KINGDOM
Shipment Details Created

# 362
Явно сега е е показало. Добре помрънках във форума, има ефект, няма спор  Mr. Green.

# 363
Някой пазарувал ли е от http://www.love-makeup.co.uk ?

А от http://www.hqhair.com къде идват поръчките? С куриер или в пощата?
Моята са я пратили с някакъв куриер, даже имаше код за проследяване, но той ми показа до някакво депо, дори не разбрах къде е това депо в Англия ли е, в БГ ли е. След това пишеше, че повече няма да има проследяване и да очаквам доставка до няколко дни  newsm78

# 364
  • София
От Hqhair проследяващия номер е до Англия, от там се преразпределят за въздушна поща. Пратката ще ти пристигне максимум до 7 дни в пощенския клон, който си посочила. Peace

# 365
Моля да микажете как пазаувате в Clarks, пробвах няколко пъти но с БГ дебитна карта , но не мога да направя поръчка, изписва ми че приема само британски такива?

# 366
Моля да микажете как пазаувате в Clarks, пробвах няколко пъти но с БГ дебитна карта , но не мога да направя поръчка, изписва ми че приема само британски такива?
С пейпал, но иска вече само английско IP и то не от прокси Simple Smile
До май месец ставаше - вече от 30 опита само 1 мина.. и после пак не ще...

# 367
С пейпал, но иска вече само английско IP и то не от прокси Simple Smile
До май месец ставаше - вече от 30 опита само 1 мина.. и после пак не ще...
Ясно, благодаря, миналата година приятелка от UK ми плати едни сандалки, страшно удобни и готини, и на добра цена за качеството, явно пак ще се моля, има страхотни неща!

# 368
  • Стара Загора
Здравейте! Днес за първи поръчах от Sainsbury's - само там бяха останали Nook Simple Touch на 29 лири. Получих потвърждение, после получих мейл, че са диспачнати. Само, че не виждам тракинг - нито в мейла, нито в сайта. Аз ли не виждам или няма такава екстра на този сайт?

# 369
Здравейте! Днес за първи поръчах от Sainsbury's - само там бяха останали Nook Simple Touch на 29 лири. Получих потвърждение, после получих мейл, че са диспачнати. Само, че не виждам тракинг - нито в мейла, нито в сайта. Аз ли не виждам или няма такава екстра на този сайт?
Кой превозвач ползваш? Някои куриери връщат поръчките от този сайт към някои превозвачи... Да не останеш неприятно изненадана Sad

# 370
  • Стара Загора
Кой превозвач ползваш? Някои куриери връщат поръчките от този сайт към някои превозвачи... Да не останеш неприятно изненадана Sad

Точно за тази поръчка КД. Ще има ли проблем?

# 371

Точно за тази поръчка КД. Ще има ли проблем?
Мисля че не  Peace

# 372
Здравейте! Направих поръчка в uk.nook.com и уж всичко беше добре, блокираха парите и т.н., но преди малко получих мейл, с който спешно искат допълнителна информация до 72 часа, за да не бъде отменена поръчката. Мейлът е следният:

Цитат
Dear Valued Customer:

Thank you for shopping with NOOK™!

We are contacting you concerning an order placed on your account.  Our
 automated system has identified a situation that requires your immediate
 attention.

It is important that you contact us within 72 hours to prevent cancellation of your order.

Please reply to this e-mail with the following information:

Credit Card (last 4 #'s)____________________
 Security Code # (3 or 4 digits) _________________(see below for code location)

Credit Card Type
 Card Code Location

Visa , MasterCard and Discover
 * Last 3 digits on back of card on Authorization Signature
 Strip

American Express
 * Last 4 digits on front, middle right hand side of card (not
 embossed).

*First/Last Name on Card_____________________
 **Billing Address ____________________________

За информацията по картата добре, обаче при Billing adress предполагам, че трябва да напиша адреса на превозвача? Повече ме притеснява обаче телефонът - дали да си дам моя телефон в БГ? Някой имал ли е подобен проблем с Бг карта (използваната от мен е Виза Електрон)?

# 373
Искат ти тази информация, защото английските онлайншопове не са свикнали с такива блокирания на парите и после да чакат да им ги освобождават. Чудя се дали няма опция в която да предупредите банките си, че пазарувате от чужбина и да не ви блокирват парите, когато видят международна транзакция .
На мен ми се е случвало да ми блокират картата в БГ , но вече като ходя някъде ги предупреждавам, че ще съм в чужбина и повече никога не са ми я блокирвали.

# 374
Обаче какво да им напиша? Ако дам БГ телефон, няма ли да им се стори подозрително? Аз даже си играх, та правих поръчката през UK прокси, понеже някъде тук прочетох, че в някакъв магазин им се струвало странно, че някой поръчва от БГ. Все едно ги крадем тия стоки, та се чудим как да ги излъжем ooooh!
Или да сложа някакъв английски номер с надеждата, че го искат формално и няма изобщо да се обаждат?

Общи условия

Активация на акаунт