Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 476
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета, имаме отделни теми за транспорт и кодове  Simple Smile

# 151
GABCO доставят ли от PUMPKIN PATCH?

# 152
# 153
Да похваля обслужването на TK Maxx. Поръчах си очила, намалени от 120 на 19.99 като в описанието беше написано, че е включено и калъфче. Само че като пристигнаха калъфче нямаше. Веднага им писах и след по-малко от час ми отговориха, че са допуснали грешка в описанието и за компенсация ми предлагат да ми върнат 7 паунда от цената на очилата Flutter или ако искам да ги изпратя и да ми върнат цялата сума. До края на деня ми писаха, че са ми превели и сумата.

# 154
  • София
Ей, точно за ТК Mаxx се чудих дали да питам. Бързо ли ти дойдоха нещата, не ги бавят като Pumpkin или? И- имат ли навик да пускат кодове, защото всеки път като съм търсила не намирам...
Радвам се, че си доволна от обслужването. Очилата им наистина са супер изгодни!

# 155
Ей, точно за ТК Mаxx се чудих дали да питам. Бързо ли ти дойдоха нещата, не ги бавят като Pumpkin или? И- имат ли навик да пускат кодове, защото всеки път като съм търсила не намирам...
Радвам се, че си доволна от обслужването. Очилата им наистина са супер изгодни!

Бързо идват, дори и с нормалната поръчка, безплатна над 50 паунда. Последната я пуснах на 9 май, пристигнала е на английския адрес на 13-ти от втори опит на куриера, първият е бил на 11 (courrier to re-attempt). Кодове не си спомням и аз да съм срещала. Покрай Коледа миналата година бяха пуснали безплатна доставка без ограничение на сумата и доставка за следващия ден на цената на обикновената доставка.

# 156
  • на последния етаж
Искам да поръчам сандали Кларкс за дъщеря ми. Дължината на стъпалото й е 16 см - какъв номер да й взема: 8 или 8.5 Ф?

# 157
  • Варна
На някой случвало ли му се е от пъмпкина да му бавят пратката една седмица? На 21.05 поръчах и до днес ни вест ни кост. А иначе винаги много бързо са ми обработвали. Даже последния път за 5 дни от поръчката стоката ми беше на англ. адрес. А сега...? Само да кажа че до 23 на обед нямаше достатъчно пари в картата, но отдогава има. Възможно ли е да е тази причината? Ако откажат поръчка известяват ли по някакъв начин?

# 158
  • София
На някой случвало ли му се е от пъмпкина да му бавят пратката една седмица? На 21.05 поръчах и до днес ни вест ни кост. А иначе винаги много бързо са ми обработвали. Даже последния път за 5 дни от поръчката стоката ми беше на англ. адрес. А сега...? Само да кажа че до 23 на обед нямаше достатъчно пари в картата, но отдогава има. Възможно ли е да е тази причината? Ако откажат поръчка известяват ли по някакъв начин?

Случвало ми се е да  Peace
Но не от магазина ми идва бавенето, а от транспорта до английски адрес.
Особено се бавят поръчките ми от там след смяната на спедитора ... FeDex бяха къде, къде по-бързи от настоящите ....

# 159
  • На плажа
Момичета,имам една несполучлива покупка С9 27 номер
Скрит текст:
Разменям ги за същите или сини 26 номер С8
Извинявам се,ако не е му е тук мястото.

# 160
Да, на мен ми се случва напоследък такова забавено изпращане от сайта. Поръчката ми от 21.05. бе изпратена вчера. Ако има проблем с плащането пишат e-mail.
Иначе, както Нинка писа, новите куриери са отчайващо бавни.

# 161
  • Варна
Да, на мен ми се случва напоследък такова забавено изпращане от сайта. Поръчката ми от 21.05. бе изпратена вчера. Ако има проблем с плащането пишат e-mail.
Иначе, както Нинка писа, новите куриери са отчайващо бавни.
Днес получих мейл, че са я пратили най-накрая. Интересното е, че при мен досега не е имало проблем със забавянето. Винаги на следващия ден от поръчката са ми я изпращали и в рамките на 1 седмица е пристигала на адреса. Даже се чудих когато момичетата пишеха за забавяне. Но явно наистина са бавнички просто аз съм вадила някакъв късмет досега  Peace

# 162
# 163
  • София
M&S са пуснали ваучър за пазаруване на половин цена през английския Групон
http://www.pazaruvane.com/plati-5-liri-pazaruvay-za-10-liri-v-ms.html

Взех си един, но ще го запазя да го ползвам като дойдат големите намаления

# 164
Здравейте,

не знам дали тук е мястото да попитам,но ако някой знае моля да ми помогне. От chemistdirect.uk.com с кой куриер доставят в БГ, не знам в пощата ли ще дойде поръчката или до адрес ще я донесат .
Потърсих в темите , бях останала с впечатление , че има тема за chemistdirect.uk.com  пък не намерих Sad

Общи условия

Активация на акаунт