Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 221
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
моля за съвет от пазаруващите от окадо.днес направих поръчка от окадо,платих до адреса на кд,но след около 30 мин без обяснения поръчката беше анулирана и акаунта ми закрит.Каква може да е причината,има ли смисъл отново да пускам поръчката от нов акаунт или пак ще я анулират?Знам че момичета от форума успешно поръчват от там.

Не знам, но ще ти споделя моя опит от 1 пазаруване, накупих доста неща, и всичко беше ок до UKTOBG адресирах нещата, получих e-mail за поръчка, за диспач, че мога да променя до 6 ч преди доставка и в деня на доставка сутринта имах майл от Анри  Laughing, със зелено бусче, който ще ме посети  Laughing в 10 ч и чакам мейл от доставчика, няма, 2 седмици нищо, но после си виждам целия панаир в изгубени вещи и се оказа, че са ги доставили без никакви координати нито адрес, нито име, нито ID, нищо, а после и доставчика се убеди като му препратих цялата кореспонденция как съм си изписала коректно всички данни, и така нещата от Пловдив трябваше пак да се връщат и си ги взех, ама праховете са им страхотниии. Обяснявам си го, че това са бизнес-адреси, ма чак да ти закрият акаунта, не си го обяснявам, сега ме е страх да пусна нова поръчка, въпреки че пускат оферти и са добри.

# 646
Много ми се иска да пусна пак поръчката,че си бях напълнила доста изгодна козметика,но се притеснявам и с другата кр. карта да не се повтори отново сторнирането.Не знам каква е причината,какво да променя?Използвах код за първа поръчка,дали им се видя че много ще ги набутам? Joy

# 647
Много ми се иска да пусна пак поръчката,че си бях напълнила доста изгодна козметика,но се притеснявам и с другата кр. карта да не се повтори отново сторнирането.Не знам каква е причината,какво да променя?Използвах код за първа поръчка,дали им се видя че много ще ги набутам? Joy
Не е това, аз също го ползвах и наистина беше доста изгодно, аз платих с карта visa na FIB

# 648
моята карта е АЕ на пощенска и досега не съм имала никакъв проблем...

# 649
Колко бързо отговарят на запитвания kdshoppinguk? Страх ме е, че сбърках при една поръчка и сега съм на тръни. Писах им, има ли шанс да получа отговор утре?

# 650
В повечето случаи до няколко часа (поне при мен така се е получавало почти винаги досега). Би трябвало утре преди обяд да отговорят.

# 651
моля за съвет от пазаруващите от окадо.днес направих поръчка от окадо,платих до адреса на кд,но след около 30 мин без обяснения поръчката беше анулирана и акаунта ми закрит.Каква може да е причината,има ли смисъл отново да пускам поръчката от нов акаунт или пак ще я анулират?Знам че момичета от форума успешно поръчват от там.

Получи ли мейл за анулиране на поръчката? Ако не си и ти е анулиран акаунта, може да си я получиш на датата за доставка.
Бях писала в темата за недоставена на датата поръчка. Промених слота за следващия ден и след два часа бам, не можах да вляза в акаунта. На следващия ден получих и мейл за доставка и поръчката.
Затова пиши на превозвача да чака и си следи пощата.

# 652
Аз получих емейл за анулиране на поръчката.

# 653
  • Bulgaria

Не знам, но ще ти споделя моя опит от 1 пазаруване, накупих доста неща, и всичко беше ок до UKTOBG адресирах нещата, получих e-mail за поръчка, за диспач, че мога да променя до 6 ч преди доставка и в деня на доставка сутринта имах майл от Анри  Laughing, със зелено бусче, който ще ме посети  Laughing в 10 ч и чакам мейл от доставчика, няма, 2 седмици нищо, но после си виждам целия панаир в изгубени вещи и се оказа, че са ги доставили без никакви координати нито адрес, нито име, нито ID, нищо, а после и доставчика се убеди като му препратих цялата кореспонденция как съм си изписала коректно всички данни, и така нещата от Пловдив трябваше пак да се връщат и си ги взех, ама праховете са им страхотниии. Обяснявам си го, че това са бизнес-адреси, ма чак да ти закрият акаунта, не си го обяснявам, сега ме е страх да пусна нова поръчка, въпреки че пускат оферти и са добри.
и аз само една поръчка съм пуснала и нямаше проблеми,сега и мен ме е страх.С карта на пощенска банка и доставчик ДиливъриБГ.Успех

# 654
  • София
Мацки, а с Debenhams как е положението? Минават ли поръчки с БГ карти? Че си харесах разни неща, но ако не става да не се хабя да си правя регистрация.

# 655
  • София
Може ли някой да ме посъветва за размерите в Теско? Интересувам се за клинове, детето е с височина 105 см, нормално тегло.
Тези според вас дали са по- дебелички? http://www.clothingattesco.com/peppa-pig-2-pack-of-leggings/invt … ids,kids-leggings
Днес гледах на живо мисля, че тези и бяха много плътни.

# 656
  • София
Може ли някой да ме посъветва за размерите в Теско? Интересувам се за клинове, детето е с височина 105 см, нормално тегло.

oki4, мисля, че 4-5 ще ви е ОК  Peace
Никол носи последно на марката един 7/8 клин това лято, размер 5-6, беше й ОК, висока е около 110-112 см.
Тези с Пепа не ми изглеждат плътни, колкото синия, ама колко са плътни не знам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 14:14 от ninnann

# 657
A Пъмпкина бебешките умалени ли са ? newsm78

# 658
  • София
iveto11 не се хаби с регистрация там Mr. Green

# 659
  • София
iveto11 не се хаби с регистрация там Mr. Green
Аз съм поръчвала от Debenhams 2 пъти с Виза Електрон и двата пъти нямаше проблем. Приеха поръчките и си ги получих.

Общи условия

Активация на акаунт