Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 220
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
iveto11 не се хаби с регистрация там Mr. Green
Аз съм поръчвала от Debenhams 2 пъти с Виза Електрон и двата пъти нямаше проблем. Приеха поръчките и си ги получих.

Имам много поръчки от там, плащам с Виртуална Виза на ДСК.

# 661
  • София
Току що се регистрирах в Debenhams радостна, че има и успели да поръчат  Mr. Green Като заспи дребното ще поръчам нещо пробно. В момента има чудни момчешки тениски на добри цени.

# 662
Току що се регистрирах в Debenhams радостна, че има и успели да поръчат  Mr. Green Като заспи дребното ще поръчам нещо пробно. В момента има чудни момчешки тениски на добри цени.
От 4 поръчки имам само 1 неотказана Simple Smile

Явно е лотария сайта  hahaha

# 663
Момичета от Теско може ли да се поръчва с Бг карта?

# 664
Здравейте момичета,
очаквам поредната си поръчка от Асда тези дни и ще споделя впечатления.
Сега искам да ви попитам с Асда Гросъри как стоят нещата? Някой поръчвал ли е от Гросърито до адреса на КД и доставени ли са му нещата?
Благодаря предварително.

# 665
Здравейте момичета,
Сега искам да ви попитам с Асда Гросъри как стоят нещата? Някой поръчвал ли е от Гросърито до адреса на КД и доставени ли са му нещата?
Благодаря предварително.

Аз съм поръчвала 2пъти от гросърито, никакви проблеми няма. Само ти трябва поръчка за минимум 35п.

# 666
  • София
Здравейте!
Искам да попитам някой дали е купувал това и дали си отговаря на номера?
Сина ми е на 6 г и виждам,че има като най -голям размер 5-6 и се чудя дали да го поръчвам Rolling Eyes
http://www.sportsdirect.com/slazenger-padded-jacket-infants-boys-317007

Както и това дали си отг?
http://www.sportsdirect.com/disney-jacket-infant-girls-297020

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 11:39 от ♥ Димяни ♥

# 667
Здравейте момичета,
Благодаря предварително.

Аз съм поръчвала 2пъти от гросърито, никакви проблеми няма. Само ти трябва поръчка за минимум 35п.

И аз няколко пъти, доволна съм, но до UKTOBG, но има мин.сума за покупки

# 668
  • на малък остров в океана
Здравейте!
Сина ми е на 6 г и виждам,че има като най -голям размер 5-6 и се чудя дали да го поръчвам Rolling Eyes

Най-добре попитай в темата за Спортсдирект.

Моята дъщеря също е на 6, но е висока като за 7 год, така че купих яке за 8г, за да нямаме изненади преди да свърши зимата.

# 669
Благодаря момичета. Сега видях, че мин. сума е 25 п, ще пробвам скоро и ще докладвам Simple Smile

# 670
  • Бургас
Вчера пуснах поръчка от Пъпкина. Всичко мина ОК, ползвах карта на мъжа ми, но днес получавам мейл, че има проблем с картата, нямало наличност нещо от сорта. В картата има пари, да не е проблема в нея Vpay на Булбанк, преди съм плащала по спомен с моята карта на ПИБ и е нямало проблем. Как да сменя плащането с друга карта?

# 671
  • София
Здравейте!

Най-добре попитай в темата за Спортсдирект.

Моята дъщеря също е на 6, но е висока като за 7 год, така че купих яке за 8г, за да нямаме изненади преди да свърши зимата.

Питах там ,мерси!  Hug  bouquet

# 672
Вчера пуснах поръчка от Пъпкина. Всичко мина ОК, ползвах карта на мъжа ми, но днес получавам мейл, че има проблем с картата, нямало наличност нещо от сорта. В картата има пари, да не е проблема в нея Vpay на Булбанк, преди съм плащала по спомен с моята карта на ПИБ и е нямало проблем. Как да сменя плащането с друга карта?

С VPay на ПИБ не може да се пазарува онлайн, предполагам и с Булбанк е същия случай. Тя се води карта с не знам си каква защита и аз си извадих такава, за да не се изкушавам никога да пазарувам с нея онлайн Laughing

# 673
  • Бургас

С VPay на ПИБ не може да се пазарува онлайн, предполагам и с Булбанк е същия случай. Тя се води карта с не знам си каква защита и аз си извадих такава, за да не се изкушавам никога да пазарувам с нея онлайн Laughing

С Vpay на УникредитБулбанк съм пазарила от много онлайн магазини, не мога да си спомня от Пъпкина дали съм плащала, но ми е много странно при положение че има пари да ми пращат това:

Thank you for shopping with us recently.

Unfortunately the credit card used on this order has been declined by your card issuer.

Your order has been packed and is awaiting despatch.

Please let us know if you require a recharge attempt or cancellation by calling us on 0800 4588914

We would love to get your garments to you to enjoy as soon as we can, we will therefore hold your order for a further 5 working days from today. If we have not heard from you after the 5 working days, we will need to cancel your order.

Трябва да се обаждам на посочения телефон ли? Не говоря английски няма как да се обадя, моля помагайте по какъв начин да сменя картата като не я харесват Praynig

# 674
По всяка вероятност плащането е блокирано от банката ти. Трябва да се обадиш на телефона, ако искаш да платиш на ново или да си откажеш поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт