Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 093
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Това е формичка за пелмени от преди 30 години (наследство Mr. Green Mr. Green Mr. Green). Много е удобна... Сега не съм срещала такива... Иначе правя и на ръка - по-красиви са.

Аз съм от Донецк - Украйна Peace

# 121
  • UK
Това е формичка за пелмени от преди 30 години (наследство Mr. Green Mr. Green Mr. Green). Много е удобна... Сега не съм срещала такива... Иначе правя и на ръка - по-красиви са.

Аз съм от Донецк - Украйна Peace
Hug
По отношение на формичката ясно, аз съм виждала едни такива поставки за яйца пластмасови, остава някак да им се изрежат дупките (там, където е мястото на яйцата) и пак нещо newsm78  подобно ще се получи  Mr. Green

# 122
Тук съм след цял ден чистене.
Излизахме на двора с Емо.
Сега гледам къртицата.
Чакам да ми донесе мм риба и да напазари.
Любимото занимание на децата да готвят.Моя син има такива моменти. Simple Smile

# 123
  • UK
Тите Hug ти изблиза тази къща Crazy поспри се малко Mr. Green ММ донесе един козунак Crazy свеки го правила по нова рецепта  chef да дегустираме, как е станал Mr. Green аз какво дегустиране, направо го излапах Joy

# 124
  • София
Ех, измъчихсе с този блог... нищо не стана. Някъде се регхистрирах... То малко разбиране трябва да има... Ще помоля Миленка да ми направи, ако благоволи, че напоследък нещо не мога да говоря с нея, само се караме за дребни глупости.

# 125
Е ама милост нямате с тея козунаци Laughing Laughing
Е спрях се падна ми кръвното и седнах да хапна.
Имам едни дрехи за сгъване ама като гледам как ме домързя може и утре.Хората имат детски стай.А понеже моя син все мама пази.Аз си имам стая гардеробна. JoyКато ме домързи ги оставям на леглото и чакат до другия ден.

# 126
  • София
Разглеждам снимки, чета неща, които писа някога Миленка...
Имам едно интересно за София, писано преди 3 години и беше класирано в 10-ката  в конкурса на братя Мормареви...
Скрит текст:
                                       София – моят роден дом

Градовете са като хората – раждат се, растат, променят се...
   Събуди ме чудна песен на пойна птичка. Отворих си очите – слънцето ми се усмихваше от прозореца. Какъв прекрасен слънчев ден! Закусвам и излизам навън да се поразходя из София – моят чудесен любим град, пълен с надежди и възможности. Минувачите усмихвайки се ми подвикваха: “Добро утро”, още преди да съм излязла от входа. Аз също им се усмихвам в отговор и щастлива продължавам напред. Небето е чисто, лек ветрец донася аромата на цъфнали дръвчета и ми гали косите. О, мой любим роден дом! Обичам те! Колко си чист, колко си красив, колко грижовно са подстригани храстите, колко приятно са боядисани дърветата! Където и да погледнеш – цветя. Господи, колко си хубав...
   Събуди ме звънеца на будилника. Натискам дистанционното, за да не заспя, защото ще закъснея за училище. Същите новини: Нощ. Тъмна мрачна улица. Там в храстите седи маниак и остри нож. Младежите пак са се сбили. Единият починал, а другият – в Пирогов. На магистралата има катастрофа. Бездомно куче обезобразило дете. Всичко това – всекидневие. Закусвам и излизам навън. Тичам, за да не получа забележка за закъснение и минавам покрай блока. Злобна съседка псувайки изхвърля боклука през балкона. Едва не настъпих кучешко изпражнение. Светофара пак не работи. Лек ветрец донася смрад от отдавна застоялите боклуци. На пейката в градинката спи бездомен човек. Глутница озлобели кучета се разхожда по детската площадка. Майка бие шамар на бебето си...
   София – най-мръсната столица на света – боклук, дупки, кучета. Хората – осъждащи всичко и всички, незабелязвайки, че сами правят същото.
   Въпреки всичко, аз те обичам, София! Ние правим всичко възможно да те замърсим и разрушим. Не един, двама, а всички до един.
Искам сънят да е истина, а истината кошмарен сън.
Понякога се чувствам на непознато за мен място и тогава искам с ужас да викна: “Спрете Земята, аз искам да сляза!”

# 127
  • София
Луси, специални поздравления за Миленка, определено умее да пише това дете! Почувствах някакси разказа...

# 128
  • София
Всичко е изтрила таз фръцла от компютъра.
Дпбре, че пазя "родна реч" ( за съжаление от 2 години не излиза повече едно списание, където писали талантливи деца), където я печатали...

Много искам да намеря Самота...

А тук Миленка е при Ути, ама пак преди 3 години... - започва на 9-та минута...
http://bnt.bg/bg/productions/93/edition/7563/byrzo_lesno_vkusno_specialen_riben_paj_povtorenie_salata_snejanka_ae_ananas_oranjada_parti_ruska_salata_blydi_marijka_i_kaneleni_prychici

Нещо много съм ...

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 21:30 от luss

# 129
  • Талант на 2012,2013 г.
Ехоооооооооо... всички ли заспахте?

С кого да си правя компания аз сега? newsm78

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 00:01 от Марѝ

# 130
  • София
Ихуйййй....проверката започва. Всички строени на плаца. Да се вдигне знамето!! Кой го няма...утре ще чисти!! / к`во ще чисти  newsm78, предложения се приемат всякакви./
Добър вечер, кукундрелки!!  Heart Eyes
Само за ядене мислите, рецепти хвърчат като че ли сте на кръстопът, я от дясно, я от ляво... Нали сме на глад и мизерия, бре...
Първо: на вио, бабинката да е здрава, жива!! Честит ѝ празник!!   bouquet
Бонболинка, к`во става , бре жена....бебенца. ѝааааааа, шА ма уморите , значи!! Ша взема да захвана и после, вие ще го гледате. Аз ще спя вече отделно, минавам в хола, категорично.!! Да се смени името на темата.... Mr. Green нещо ...друго!!!
Коконке, не се мотай с тези рецепти, а се захващай с торта истинска. Ние ще те наблюдаваме, ръкопляскаме и подкрепяме.
Смърфи, а стига си се изучавала.  ooooh! Нали си знаеш, че всичко си знаем.  Mr. Green
Кой друг, кой друг изпускам...Мария, Ангелчето - как е бебочко, Луси,  каква "Самота" търсиш...тук нещо не можах да включа.??
Валенце, ще правиш ли козунаци? Аз 3 кг, а ти? По коя рецепта ще работиш? Тази година ще замеся 2 кг класически с плънка и може би 1 кг със сметана или този който ни пусна преди време Лунчето. Беше наистина добър!! Ще помисля  newsm78
Е, ама милост нямате с тея козунаци Laughing Laughing
Имам едни дрехи за сгъване ама като гледам как ме домързя може и утре.
Нямаме милост, а...ще взема да дойда при теб и като се разгърна из гардеробите и ги подредя, после прозорци, и разни други нещица....няма да ви пусна да влезнете, само по чорапки.!!  Simple Smile За разкош ще врътна и един козунак.  Mr. Green
мама-кокои при теб ще намина. Процедурата ще се повтори и потрети.
Какво ще ми дадете да хапна после, а кафе ще има ли, а цигарка???
Отивам да се "вихря" из форума.
Ай, чаУ ви!  smile3534
пп с мен!! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 00:40 от marche14

# 131
Е ако не ме разсмее Марчето няма кой да е.
Заповядай душицо.А не ти стига във вас,ами и у нас да оправяш.Няма няма.Само на сладки приказки,кафенце и цигарки.Аз пък останах без цигарки.Утре ще ходя да си взема сутринта от бг магазин.Пуша само тънки,а такива само там.Моя мъж вика,ама ти си един пушач Joy
Имам една количка за пране и един стол за хранене.Реших да го прибирам вече няма смисъл да си седи.И дрехите ама ги оставих за утре.Да не се чудя кво да правя.
Мойто мъж почива утре  Laughing
Отчет даден.Лека ви нощ.То повечето спите 10 сън вече.

# 132
  • София
Добро утро!

Днес ще вземеме очилата на Миленка, после ще отидем при нотариус - да напишем, че я пускаме на екскурзия Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нещо я боли гърлото и хремата не минава...

Марче, търся есето на Миленка из компютъра.

Таз мома всичко изтри - било е отпечатано и е детско...

Кафенцето...

# 133
Хау!
Мама-коко,мерси че питаш  Hug Малкото общо взето не кашли,днес сме на контролен.Ама аз ходих най-накрая в понеделник на лекар и съм с остър бронхит.,гласът е все така гаден,гъгнещ,силите още ги няма,ама заради малкото обикалям по цял ден.НАли слънцето е здраве...
Лус,ако знаеш откога се каня на пелмени.Вера бях на косъм да ги правя,ама пак разнасях свеки по лекари и не ми остана време.
Марче,и аз не искам бебе  Naughty Надявам се,че от настинката ми закъснява толкова. Аз затова казах да се случи,на който иска.
Заглавието е виновно  Laughing
Друго си е да си виртуална леля,а? Вече трябва да сме станали такива наистина Heart Eyes

# 134
  • при късмета
Добро утро
голямо затишие тук. Аз досега пих кафе на балкона под люляка, ммм как мирише, щях да заспя, вместо да се събудя от кафето.Карамфилчетата имат пъпки и до седмица и те ще цъфнат.
Вече сигурно сме лели и чакаме да ни се похвалят, Стефи  Hug
Нощни очи се развявя по странство, искаме снимки
Марче, айде де , откога те чакам.Ама започваме с кафето и цигарите, нали знаеш, че съм от твойта партия  Laughing Прозорците може да ги оставим на мъжо (бях се засилила днес да ги почвам, ама мъжо каза, че ще помогне през почивната седмица и веднага се съгласих  Mr. Green)
bonbolina прочетох поста ти в темата за тайните и ти пожелавам да ти се случи точно това, което си си пожелала, независимо какво е  Hug
Айде вие сте

Общи условия

Активация на акаунт