Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 154
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • ул. "Мечтание"
"временно" недостъпен, таратанци!  Mr. Green решили са че рекламирам някого си. Както и да е!

Никого с нищо не плаша!  Naughty Моля, млоя. На снимките много хубаво се вижда, кога да се притесняваме, ако въобще има за какво и имаше хубаво обяснение, просто не са особено лицеприятни (надали си умирате от желание да гледате обринати хора  Mr. Green, та съм длъжна да предупредя). Един сърч с гугъл може да ви отведе на същото място, което е "временно" недостъпно от тук. Втори или трети линк излиза, като пуснеш търсене за "слънчева алергия". Peace

Скрит текст:
Аз направих една беля днес. Ама да видим.  Crazy

# 256
  • в сърцата на децата <3
Коконче, мога да ти препоръчам заведение тип кръчма. Ако те устройва - Даяна се казва. В района на центъра има три броя - две от заведенията буквално са слепени - намират се до телевизионната кула. Третата е точно срещу х-л Тримонциум. Денонощни са, храната е добра, прясна е (поне аз до сега не съм попадала на застояла или развалена, а ходим доста често), цените са прилични.
Ако предпочиташ пица - тука вече идва една идея по-далече - срещу ЕАЗ, пада се зад Нептун, пицарията се казва Паладиум. Пиците са супер, цените са идеални. Има и други неща, аз обикновено там си поръчвам картофи с 4 вида сирена и последно бяха около 2.50 порцията 500 грама. Пиците са от 3 до 5 лева, в зависимост от плънката, като най-скъпата беше с някакви скариди. В Даяна-та цените също са ок - овчарска салата 4 лева, обаче като си я поръчам обикновено ям само това, защото е доста като количество. Препоръчвам пилешката им супа  Peace

# 257
  • София
Видях снимките. Гадна работа. То след варицелата на голямата ми дъщеря пъпчиви снимки не мож ме уплашат, идея си нямате какво беше станало с горкото ми детнеце, неописуемо е. Само един факт- после месеци нред ходеше леко приведена, защото от множеството пъпки кожата и по цялото тяло някакси се беше свила.
Няма засега пъпки, просто неприятно усещане като се покажа на слънце...не слагам слънцезащитен крем. Embarassed

# 258
  • UK
Ангелче мерсаж  bouquet ей са, ша ги изловя, като координати с Гугъла Mr. Green

# 259
  • София
Момичета, майстора свърши, прозорчето с лястовичките не сме го пипали, като почнали да летят, няколко пъти се тупнали в прозореца... Та оставих за есента...

От 16:30 сме на цирк, отивам да се приготвям за да тръгнем след 1-=15 минутки Peace

# 260
  • UK
Ехааа цирк, цирк  #Sillyискам и аз newsm44
 newsm19
 Ангелче, а около гребната база, има ли, хубаво заведение такова?

# 261
  • София
Ето ги, не знам дали се вижда
Скрит текст:

# 262
  • в сърцата на децата <3
Около гребната само съм чувала да хвалят ресторант Гребеца - http://plovdiv.zavedenia.com/510/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B0/

ОБАЧЕ аз лично НЕ съм ходила и личен отзив нямам! Това, което знам е, че е доста харесван от мои приятели и познати, но не е в квартала ни и не сме го посещавали.  Peace

# 263
  • UK
Виждат се, виждат се, много яко  smile3521 А Ангелче мерсаж  bouquet това е най-близо сякаш Crazy ей са ша разгледам, аз и Даяните ги намерих де #Silly

# 264
  • при късмета
Приятно изкарване Лус! Браво на майстора, че се е съобразил, пък вас лястовичките ще ви радват цяло лято.
Вале щом нямаш някакви външни изяви, най-вероятно не е алергия.Просто си наплашена.
Аз от 2-3 дена си усещам ръцете, като подути.Не ме сърби, прост все едно са като кебапчета, но пък като ги гледам нищо им няма

# 265
Коконке има едно синичко ЕN цъкаш и сменяш с БР и си готова.
Заведах си чадото на градина.Тиквата ми мина.Оказа се ,че е от глад за пореден път.
То няма такава дивотия като мене.Хладилника да е пълен,а аз да не се сещам да ям .
Коконке каква алергия ти си варненско чедо  Laughing
Ако не си печеш дупето на плажа си е грехота.Майка ми и най-добрата ми приятелка не мога да ги накарам да стъпят на плажа освен на разходка.
Айде лек ви следобяд отивам да зяпам малко филм и после да почета пак наказателно.

# 266
# 267
  • UK
Коконке има едно синичко ЕN цъкаш и сменяш с БР и си готова.
Заведах си чадото на градина.Тиквата ми мина.Оказа се ,че е от глад за пореден път.
То няма такава дивотия като мене.Хладилника да е пълен,а аз да не се сещам да ям .
Коконке каква алергия ти си варненско чедо  Laughing
Ако не си печеш дупето на плажа си е грехота.Майка ми и най-добрата ми приятелка не мога да ги накарам да стъпят на плажа освен на разходка.
Айде лек ви следобяд отивам да зяпам малко филм и после да почета пак наказателно.
doh Оооо ей са вече го видех Joy ами незнам и аз Thinking но миналото лято hahaha баш в разгара на сезона за плаж Crazy аз се изринах Crossing Arms доФтора каза от слънцето е Shocked
Аааа аз на плаж много обичам да ходя, ама не на градските Crazy че шЪ сЪ уплаши народа Joy а може да предизвикам и тип вълни цунами Joy Дан ги стряскам хорицата дошли да се попекЪт с мойта крЪшна снага  newsm62

# 268
  • ул. "Мечтание"
Валенце  Hug

Ние нямаме тая година лястовички, много ми е мъчно. Миналата есен "майсторите" им свалиха гнездата да направят изолация и тая година не се върнаха.  Cry Cry Cry

Тюююю, Ангелче, така ги описвах тия заведения, че ми се приходи яко до тепетата.  Joy Whistling

Тите
, и аз не си падам много по плажуването да ти кажа. `Сичкия тоя пясък, навсякъде се навира.  ooooh! Много ми е терсене. На плаж ходя, само ако ми осигурят шезлонг и не ме закачат за каквото и да било.

# 269
  • UK
[quote author=luss link=topic=716213.msg25035156#msg25035156 date=1366980315]

[/quote] smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Луси Hug тоя цирк ooooh! баш на 12-ти май hahaha ще имат, Гала-спектакъл  Joy

Общи условия

Активация на акаунт