В душата на всяка една от нас (макар и да не сме сами вкъщите си) се е свряла някоя болка и ни души...

към то 6.30 в събота 

Аз обаче хич необичам да съм си при мама, почва се едно глезене, едно притесняване, тооо да не ти стане лошо случайно изпадаме в трагедии мани-мани
По-добре си ми е у дома
И съм напълно съгласна с Мари, че това е поправимо
Аз също имам проблеми
знаеш вече, но никога не съм ви казвала от какво естество са, защото моите проблеми, пред тези на Мари
и на Марчето14
изглеждат направо смешни
аз съм чувала много неща за Колумбия и сега за 1 път от теб
те са хубави, дано
все така хубави да си останат, защото това си е опасна страна. А иначе, природа и ние имаме, и много ми се радва окото, когато пътувайки до Пловдив виждам, все по-вече и повече обработваема земя, ако знаете преди години, не много 5-6 (то оттогава пътуваме ние
само, сменяме посоките за разкош
),
сега само се радвам, че има толкова много макар и на едро стопанска техника и нова по полята, толкова посеви, дървета в такива мигове, забравям всичко лошо и се радвам, че живея тук 
Да си самотен родител не е толкова страшно,колкото звучи /казвам го от опит/. 
/.И моето е същото от слънцето,гаден сърбящо-болящ ефект ми причинява.Вчера си взех на Eucerin +50 ,за деца и против слънчеви алергии.Тъкмо и малката ще го ползва.Ми нито се зачервих,нито нищо.СМърфи,мерси за инфото за тия хистамини,ама нали сега съм на антибиотици и не ми се трови допълнително.

Ако си приключила - не поглеждай назад! Има истински стойностни мъже достатъчно, ти си красива и млада! Онзи твой хубостник ако не му е дошъл акъла - толкова по-зле за него!
Ние сме с теб, не го забравяй!!!
На един осми декември - приятели резервират и имат уговорка да останем в заведението колкото искаме - бяхме го напълнили почти цялото. Аз бях на работа до 22 ч и докато отида вече беше 22:30 - отказаха да ми сервират храна!!! Каквато и да е, дори ядки! Защото кухнята работела до 23 ч и нямало как да ми изпълнят поръчката толкова бързо! И това ми беше съобщено с леден тон и господина ме гледаше все едно съм... да не кажа каква... Предложи да ми донесе нещо за пиене, аз му обясних къде може да си завре питието и си тръгнахме.. Тая бирария - невър агейн

Все някъде там се крие твоя човек и след всяко страдание идват и усмивки.

хич не съм наясно 
Хади са
от сутринта в понеделника зареждате палците и не пускате цееели 9 месеца
пък имаше и желаещи да се плацикат във водата
ама, не им ли беше студено
ей, туй са чудих аз, ми тя, водата си е още студена