Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Дарилче -  Hug Hug Hug

В душата на всяка една от нас (макар и да не сме сами вкъщите си) се е свряла някоя болка и ни души...

# 301
  • UK
Добро утро сладки мои куклички Hug
кака ви, рано-рано сабахлям се излюпила Crazy към то 6.30 в събота Shocked направооо не е за вярване  Crossing Arms
Днес, обещава пак да е горещо Mr. Green Ама аз съм се настроила на топли вълни и смятам да джигиткам по цяяяял ден, ще ходя на разсодка, искам да си видя морето Heart Eyes
Марче14 ела бе душко, ще ти направя сладки работи( там поне съм малко майстор) и баничка ша ти спретна, ама си земи парцала Joy
Ста-ди неостана Hug Аз обаче хич необичам да съм си при мама, почва се едно глезене, едно притесняване, тооо да не ти стане лошо случайно изпадаме в трагедии мани-мани ooooh! По-добре си ми е у дома Mr. Green
Дарил пожелавам ти с цялото си сърце (а  и съм сигурна), че твоят човек те чака някъде там, просто трябва да отвориш очите си и сърцето си за да го видиш! А ние сме тук, когато имаш желание влез и ела при нас отново Hug И съм напълно съгласна с Мари, че това е поправимо Peace Аз също имам проблеми Blush знаеш вече, но никога не съм ви казвала от какво естество са, защото моите проблеми, пред тези на Мари Hug и на Марчето14 Hug изглеждат направо смешни Rolling Eyes
Смърфи Hug Hug Hug аз съм чувала много неща за Колумбия и сега за 1 път от теб newsm78 те са хубави, дано Praynig все така хубави да си останат, защото това си е опасна страна. А иначе, природа и ние имаме, и много ми се радва окото, когато пътувайки до Пловдив виждам, все по-вече и повече обработваема земя, ако знаете преди години, не много 5-6 (то оттогава пътуваме ние  Mr. Green и развиваме главно медицински туризъм hahaha само, сменяме посоките за разкош Joy),
та какви пустеещи и буренясали земи имаше ooooh! сега само се радвам, че има толкова много макар и на едро стопанска техника и нова по полята, толкова посеви, дървета в такива мигове, забравям всичко лошо и се радвам, че живея тук Heart Eyes
Ма, аз се отплеснах и глей Rolling Eyes на каква, селскостопанска вълна ме изби Joy

# 302
Дари,миличка,съжалявам !Но изстрадай си болката,па като решиш-драсвай някой и друг ред  Simple Smile Да си самотен родител не е толкова страшно,колкото звучи /казвам го от опит/.  Peace
Някой вчера се оплака като мен/май Валето  newsm78 /.И моето е същото от слънцето,гаден сърбящо-болящ ефект ми причинява.Вчера си взех на Eucerin +50 ,за деца и против слънчеви алергии.Тъкмо и малката ще го ползва.Ми нито се зачервих,нито нищо.СМърфи,мерси за инфото за тия хистамини,ама нали сега съм на антибиотици и не ми се трови допълнително.
Ние ще зачезваме на село днес.Целувки
Честит празник!

# 303
Стана ми мъчно за ДарилчеHug

Тук все си мисля, че вече се чувстваме като приятели, макари и виртуални, така че не мисля че нямаш място сред нас. Както беше казал някой преди мен, всеки с болката и тревогите си, но нали за това сме хора, не става само с хахо - хихи!
Дано скоро отмине лошото ти настроение и да се похвалиш с един стабилен и отговорен татко, може и да е красив!  Mr. Green

Коконче, всеки е значим с проблемите и мъката си, само ти си знаеш какво ти е!  Hug

И накрая и от мен честит празник!   bouquet

Айде да метна едни бонбонки, че майка ми е именничка.  Wink

# 304
  • Пловдив
Добро утро дами!
Моя милост не вие забравила, чете и се радва и тъжи с вас....
Коконче, стискам палци в понеделник! Сигурна съм, че всичко ще завърши с успех! За кръчми питаш, в Пловдив хубавите не са чак толкова много...., но ти препоръчвам любимата си бирария. Намира се на 3-4 мин от Тримонциум казва се Ale House. Перфектна кухня, отлично обслужване и обстановка. Единствения недостатък, е че малко скъпо. Ривиера в парк Каменица също е с добра кухня, цени и обслужване добри. Мога още да пиша, но с две ръце препоръчвам Ale House.
Дари, благодаря за пожеланието! Лично мое мнение, е че трябва да си пишеш и тук. Знам, че ще намериш щастието. Да не изпадаш в пролетна депресия? Пий весели хапчета ще се почустваш по-добре.
vio, много се радвам на новината. Пожелавам ти лека бременност и на финала едно здраво бебче!
QueenBee, да е жива и здрава майка ти!

За всички, които останали много  Hug Hug Hug

Ние още боядисваме, къщата е с краката нагоре.....ще изкарвам летните дрехи, че малко топличко стана. Ще гледам да свърша, колкото се може повече, че после мисля да гледаме "най-голямото дерби" Joy
Слънчев и усмихнат ден всички. Heart Eyes

# 305
  • София
Добро утро и от мен!

Коконче, ранобудничке, тискам палци в понеделник! Сигурна съм, че всичко ще завърши с успех!

QueenBee, да е жива и здрава майка ти!

Аз дъм сигурна, че Дарилчето ще се върне, просто трябва да мине време... Hug

На всички  Hug Hug Hug

# 306
  • в сърцата на децата <3
Дарилче,  Hug Ако си приключила - не поглеждай назад! Има истински стойностни мъже достатъчно, ти си красива и млада! Онзи твой хубостник ако не му е дошъл акъла - толкова по-зле за него!  Hug Ние сме с теб, не го забравяй!!!

Куини, да е жива и здрава майка ти   bouquet

Ваничка, бирарията която препоръчваш да не е една подземна под маркет центъра? Ако е тя аз много НЕ препоръчвам - ходих само веднъж и няма да повторя  Crossing Arms На един осми декември - приятели резервират и имат уговорка да останем в заведението колкото искаме - бяхме го напълнили почти цялото. Аз бях на работа до 22 ч и докато отида вече беше 22:30 - отказаха да ми сервират храна!!! Каквато и да е, дори ядки! Защото кухнята работела до 23 ч и нямало как да ми изпълнят поръчката толкова бързо! И това ми беше съобщено с леден тон и господина ме гледаше все едно съм... да не кажа каква... Предложи да ми донесе нещо за пиене, аз му обясних къде може да си завре питието и си тръгнахме.. Тая бирария - невър агейн  Naughty

# 307
  • София
Здравейте, прекрасни!  Hug
Честит Лазаров ден!
Куини, за твойта майка! Да е жива, здрава!
На всички ви прекрасен ден от мен!

# 308
  • Пловдив
Ангелче, много странно. Ние не сме попадали на такова нещо. Ходили сме там по поводи, на разпивка с приятели..... и никога не сме имали забележки. Сега ММ ми наложи забрана, че не иска да чува за бирарията Embarassed, защото сметката, която плащаме за 3-мата се равнява на 70-80% на пенсията ми. Аз лично не съм фен на Даяната освен след бара да хапнем по шкембе чорба. Шумно, чакаш за поръчка, объркани поръчки и не на последно място не ми харесва обслужването. Но за това има много заведения, защото всеки има различни изисквания. Simple Smile

Ейййййййй много ме мързи....някои да знае лекарство срещу това. Wink

# 309
Смърфче тук този хляб се казва нан бред.Има и други разновидности.На BBQ става страхотен.
А и тая добра.Дарилче не те пускаме.Аз не съм много адекватна на моменти с мойте мишки и дивотии ама ме търпят.Ела и си сподели болката ако можем да помогнем. Hug
Ще намериш подходящ човек просто трябва 1 да си излекуваш болката и да скочиш над нещата. HugВсе някъде там се крие твоя човек и след всяко страдание идват и усмивки.
А спрямо мятането на вода наистина е забранено.Има си нов закон до колкото знам.А в по-старите блокове с 1 кофа вода и съседа е наводнен.
Аз ползвам стирката.Но в блока в бг са само баби и познай.Как посред бял ден мият колите отдолу с една кофа вода на терасата и отдолу става.
Аз пък обичам да съм си при мама.Глези си ни с баничка,милинки кекс и разни други вкусотий.
Дъщеря и е с 2 леви за месене и сладки.Обича само да ги хапва.
Въпреки това всеки си е свикнал отделно с времето.Има моменти да се поскараме,но после си прощаваме.Пък и гък не мога да кажа имам страхотна майка.Над 10 год ни е гледала сама и се справя блестящо до ден днешен.
Марче чакам те на двора с цигарка и кафенце.
А после newsm79 wash hang newsm39
  qeenbee Честита ти именничка!Да ти е жива и здрава.

# 310
  • в сърцата на децата <3
От форумите:
Цитат
"Търся спорт, който да е ефективен на практика при нападение, не само да е красив за гледане."
Отговор
Цитат
"Лека атлетика"
  Joy Joy Joy Joy Joy

Не се сдържах да ви го постна  Joy

# 311
Ангелчееееееее  hahaha
Куини, честит имен ден на майка ти, да е жива и здрава!
Да ви споделя, че този, който е измислил външните щори, е бил гений. Тук е някакъв ад - жега, не се диша. Само щорите са ми спасение. А след някой и друг месец какво ще правим, не ми се мисли.
Дарил, много, много те прегръщам  Hug

# 312
  • ул. "Мечтание"
Куинче, да е жива и здрава майка ти!  Hug  bouquet
Моята утре е именничка, ще ходим на празничен обяд. Simple Smile

Аз съм много хепи днес!
Скрит текст:
За първи път водих самостоятелно ЛЛЛ среща и съм супер доволна как се получи.  newsm44 newsm68 newsm47

Ангелче  Joy Joy Joy
Ми тъй де, лека атлетика:

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 16:12 от Нощни очи

# 313
  • UK
Нощни Hug хич не съм наясно  Rolling Eyes какво си водила, но се радвам искрено за успеха ти и хъса ти Peace
Пък аз Mr. Green със сигурност съм на трансфер в понеделникаааа newsm44 Хади са Joy  от сутринта в понеделника зареждате палците и не пускате цееели 9 месеца hahaha
Днеска имаше плажуващи на плажовете и на Дружба и тука в града Simple Smile  пък имаше и желаещи да се плацикат във водата #Crazy ама, не им ли беше студено newsm78 ей, туй са чудих аз, ми тя, водата си е още студена Shocked Laughing,

# 314
  • Бургас
Коконче,дай Боже!!! Praynig Hug

Дарил,горе главата! Grinning
Ще се справиш,ти си страхотно момиче! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт