Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 096
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • ул. "Мечтание"
Нощни  Hug да Фнимаваш hahaha да не ги хванат гъгриците твоите булки hahaha Боби и Буба  Joy Joy Joy Joy Joy

хахаха! нали! и ММ това вика, да съм шиела здраво, да не хванат гъгрици.  Joy Joy Joy

Марче, уелкъм си!  Peace

Най-сетне разгледах всички снимки.  Heart Eyes

# 616
  • в сърцата на децата <3
Kakto misleh da си спестя разходката, свеки се обади.
ще излизаме. Crossing Arms Дано донесе някое яйце, да почета традицията.
Ангелче, това ще рече 600 за декар ли? Ужас, без регулация като е. В моя забутан край декара е 1000, в регулация.
1 декар е 1000 квадратни метра, което ще рече 60 хиляди за декар или 180 хиляди за цялото. Ако е в регулация - да, на 5 км от Пловдив е, но в случая е земеделска земя. Както казах - да си сади златни чушки!  Crazy

# 617
Ангелче, верно много скъпа тая земя  Rolling Eyes
Нашите яйца са боядисани от свеки, а ние ходихме в сестра ми да боядисваме. За всеобщо учудване, Ванко не прояви никакъв интерес - даже ръчичките не си изцапа  Rolling Eyes Странна работа, аз мислех че ще е във вихъра си, ама съм се излъгала.
Нощни очи, имената на куклите са уникални. Представям си ги, пълни с бобец, хаха.

# 618
  • София
Започнах кошницата, сега се меси, сложих и сладкарска боя и стана страхотно червено тесто..ако успея да я направя ще ви я покажа!

# 619
  • Пловдив
Търся рецепта за ронливи курабии.
Айде, кулинарки помагайте...

# 620
Търся рецепта за ронливи курабии.
Айде, кулинарки помагайте...
Ванче,ето една рецепта:
Скрит текст:
Продукти:
•   100 гр краве масло (стават и с маргарин/
•   1 ч.ч. захар /от 250 мл/
•   1 ч. л. течна ванилия
•   2 яйца
•   1/4 ч.ч мляко (може да се използва кисело мляко или плодово/
•   3,5 ч.ч брашно
•   1 ч.л. сода 
•   1/2 ч.ч счукани наситно орехи

•   За овалване:
•   3 с.л. захар
•   1 с.л. канела
Приготвяне:
Разбиваме маслото със захарта и  яйцата, добавяме останалите продукти и замесваме тесто – меко, но да не лепи по ръцете и масата.
Загряваме фурната до 190 С.
Късаме от тестото и оформяме топчета, колкото орех, овалваме ги в захарта с канелата. Слагаме в тава, намазана с олио или друга мазнина.
Пекат се точно 10 мин.

# 621
  • ул. "Мечтание"
МАСАТА Е ГОТОВАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Вече няма нужда да използвам мушама, за да не ми изпосъдере покривките.  Heart Eyes Много съм хепи. Като изсъхне съвсем, ще си представя творбата.  newsm47

# 622
  • София
Браво, Нощни! Ще взема да те питам на лични за една маса, кухненската ми маса всъщност- от чам е, ама мъжа ми я съсипа отгоре, някакъв лак сложи, стана ужасна, а много я обичам!

Дами, направихме кошниците, доволна съм! Снимки:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200191417325593&set … ype=1&theater

# 623
  • ул. "Мечтание"
Вале, аз далеч не съм спец. За първи път реставрирам (лепене на фолио върху ПДЧ не се брои  Whistling). Но питай, може пък да мога да съм ти от полза.  Hug

Ухаа! Кошничките са станали разкошни!  Heart Eyes

# 624
  • София
Благодаря! Пипкава работа е това, много!

# 625
Валенце,радвам се,че са станали хубави кошничките,не съм се и съмнявала нито за миг! Нямам профил
във фейсбук и не мога да ги видя,за съжаление...

# 626
  • UK
Пък мен ме водиха на разходка в парка в Галата и на Аспарухово, утре на други места. Валенце  Hugкошничките ще се ядат Rolling Eyes нали? Малей как ги правите тези неща незнам, аз мога единствено да ги ям tooth
Липсват много хора в последно време, Луси де е? Мари и тя къде се покри, Смърфи, МРС_Л, Марчето 14, мария 27, малей ooooh! ма много хора липсват, мама Коко, Вио newsm78

# 627
  • София
Ерма, аз ги направих публични, би трябвало да можеш да ги видиш. Моля те пробвай и ми кажи дали се виждат, исках да ги покажа на една приятелка без профил.

Коконче, може да се ядат, ама няма да ги ядем- то е тесто за питка със сладкарска боя, просто за красота ги направих.

# 628
Валенце,сега се виждат и са прекрасни!  Hug Поздравления!
Ще се радвам да ми обясниш малко повече за дръжките! С тел ли са и заедно с кошничките  ли се пекат?  Embarassed

# 629
  • UK
Аз нали само за ядене мисля Crazy и веднага си ги представих отгоре със захарчица Joy Браво Hug на теб, сръчни ръцер имаш, аз съм с две hahaha ама кашкавалени Mr. Green виж в устата съм много сръчна откъм йедене Joy

Общи условия

Активация на акаунт