Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • в сърцата на децата <3
Вие, варненци, понеже ви е до дупето моренцето и за това не го оценявате! Ако си плащахте да го гледате по 5-6 дена всяка година хич нямаше да ви пука къде ви се завира пясък  Mr. Green
Най-много обичах плажа под вилата на Гяуров в началото на Златните, точно преди Трифон Зарезан... Ама дочух, че са го развалили последните години. Иначе беше прекрасно закътано малко местенце, където се събирахме все едни и същи образи  Laughing
Нощни, направо наминавай насам  Hug Ти до Лондон отиде, та до един Пловдив ли няма да се метнеш  Party
Коконче, ти кога щеше да си по нашия край в понеделник ли?
Аз от вторник ще залипсвам доста сериозно - две седмици обиколка на рОдината  Mr. Green Да не мъ мислите  Laughing
Абе Стеф писа ли, че нещо пропуснах  newsm78

# 271
  • UK
Не  е писала още Стефито, то явно Laughing не и е, до нас, сега Rolling Eyes Ангелче споко, немЪ се притесняваме тогаз Mr. Green Надявам се и аз тука и си клъопам хаповете hahaha

# 272
  • ул. "Мечтание"
Аааа, моренцето мноооого си го тача и много го обичам. Редовно си го наглеждам. Но да плажувам и да вися да се пека на плажа - тц! Не ме блазни особено. Naughty

Весело обикаляне, АнгелчеHug

# 273
Здравейте!  Hug
Коконче,и аз да ти дам предложение за хубаво заведение в района на Гребната /това е моя квартал/:
http://plovdiv.zavedenia.com/389/comments/
Намира се на 2 спирки от Селена.Срещу МОЛ Пловдив точно,пък има и рибен ресторант,ако ти липсват морските деликатеси  Wink

# 274
  • ул. "Мечтание"
На живо от едно щъркелово гнездо: http://pontu.eenet.ee/player/kurg.html
Тамън се пощят двата щъркела.  Heart Eyes
Много ми е готино да ги гледкам.

# 275

Това е прекрасно - благодаря, че го сподели Simple Smile Simple Smile.

# 276
  • при късмета

Ауу супер.Ще разгледам какви други животни наблюдават
Ангелче страхотно сте го намислили
Как искам и аз обикаляне, ама няма  Crossing Arms проблема е дребен, ама чисто финансов

# 277
Как успяхте да изпишете темата за има, няма няколко часа.... Laughing

Нощни - мерси за снимките! Много ми се иска да го посетя този град! И аз съм в твоята партия - +30 кг, а дори не съм раждала.... Confused

Боболинка - опитай няколко дни с антихистанини, например кларитин или ксизал. Ако е алергия, дори и слънчева, ще помогнат. Моя близка приятелка е с такава и само това я оправя като дойде времето за плаж. И тя така описва алергията - не толкова пъпки, ами нещо особено го чувствала.

Коконче - нали мъжо е от Пловдив и ходихме всяка седмица там, мога да ти препоръчам на главната улица - Хемингуей или Густо, а ако е топло времето и ви се излиза извън града - ресторантът на хотел Беркут в село Брестник - има уникална гледка към Пловдив.

Аз да си призая, в София прозорци мих само първата година, като млада булка. Blush След това не съм пипала. Просто на третия ден или след първия дъжд ставаха същите. В двете спални имам римски щори и изобщо не ги виждат прозорците, а пред хола има остъклена тераса, която предпазва прозорците на хола. Освен това сме на 11 етаж и миенето си е направо опасно.

Ние утре ще имаме гости за обяд. Тоест ще дойдат за обяд, а пък ще продължим сигурно до вечерта, имат две малки деца и решихме, че така е най-добре. Та днес ще се вихря в кухнята да подготвя повечето неща, че утре сутринта заникъде няма да ми стигне времето. А те са вегетарианци и задачата се усложнява. Ако ядяха месо, лесно - мятам едни пържоли с бира в полуработещата ни фурна и готово. Сега съм замислила следното меню:
салати - снежанка, кьопоолу, печени чушки с чесън и зелена салата
предястия - воловани от бутер тесто със спанак и сирене, картофени кюфтета, ако постните ми лозови сарми не станат
основно - сирене по шопски
десерт - мм ще прави кекс

За всичко имам продукти - местни заместители.

Снощи ходихме на театър. Тук има много самодейни групи и малки театри. Та ходихме на такъв - зала от 80 човека има, няма и 5 артистки в комедия за половото съзряване. Аз съм щастлива, че успях да схвана повечето неща, но където имаше жаргони или говореха бързо нищо не схващах, а ММ нищо не разбра, той и без това знае 100-на думи, но и на него му беше забавно. Бяхме с негови колеги, те го организираха.

# 278
  • ул. "Мечтание"
Мамка им руска нагла!!!  smile3514 smile3511 smile3515
От някъде ми се е лепнал тулбар и начална страница, руска някаква, няма отърване... Ега ти нахалството!  smile3515 Изтрих всичко що намерих из компа с това име и няма братче, седи си! Ще трябва да се ровя "надълбоко". ОФФФФФФФФ!!!!

# 279
  • UK
Мамка им руска нагла!!!  smile3514 smile3511 smile3515
От някъде ми се е лепнал тулбар и начална страница, руска някаква, няма отърване... Ега ти нахалството!  smile3515 Изтрих всичко що намерих из компа с това име и няма братче, седи си! Ще трябва да се ровя "надълбоко". ОФФФФФФФФ!!!!
Нощни, ко е туй smile3516 Мерси за идейките момичета, Ерма, Смърфи  Hug То само да стане, да не стане, да си ИйЕдЕм у дома smile3512 манджата smile3515 Joy
Смърфи, е те туй Crazy много сложно ми звучи  newsm78предястия - воловани от бутер тесто със спанак и сирене,
Тъйййййй аз хапнах засега  Crazy

# 280
  • ул. "Мечтание"
Туй е, че като си отворя браузъра началната ми страница става туй противно нящо, което не желая да използвам, вместо тази, която съм си избрала аз. И отдолу под адреса излиза един допълнителен ред пак с това нещо, разни копчалъци и търсачка, които също не желая да използвам...
Намерих му регистите обаче на гадта и го изтрих!  Mr. Green Кака си Яна ще пробват да мотат, объркАли са адреса май, май.  Crazy
Не съм го сваляла и идея си нямам с какво се е лепнало, при положение че спам не отварям и нищо не съм сваляла последните дни.  ooooh!

# 281
Нощни - и аз имах подобен проблем, какво ли не трихме и не става, накрая преинсталирахме браузера.

Коконче - нещо такова:

Скрит текст:

# 282
  • UK
Аааа ясно и на мен от Интернет ooooh! ми се лепват разни неща, ама ММ по-им разбира и ми чисти hahaha редовно навлеците Joy
Един път на работа Crazy незнам, какво бях натиснала, но в ляво на полето на word-a ми излезе Попай моряка Joy
Беше много смешен защото беше със звук  smile3532 Чукаше ми по монитора Mr. Green и то се чува ooooh! в стаята, колегите питат, кой чука, аз казвам, амиии Попай моряка rotfImbo
По някое време му писваше да чука и заспиваше, като почваше да хърка на ГЛАС  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Е няма такъв образ ви казвам  Joy

Ау Смърфи изглежда много вкусно, я дай една рецептичка   bouquet

# 283
Ау Смърфи изглежда много вкусно, я дай една рецептичка   bouquet[/color]

Да ти кажа никога не съм правила, ама реших сега да опитам. Изглежда ми лесно.

http://my-sweetsweethome.blogspot.com/2013/02/blog-post_21.html

# 284
  • UK
Ау Смърфи изглежда много вкусно, я дай една рецептичка   bouquet[/color]

Да ти кажа никога не съм правила, ама реших сега да опитам. Изглежда ми лесно.

http://my-sweetsweethome.blogspot.com/2013/02/blog-post_21.html
  bouquet
И заангажиращо  Crazy А там, имате ли, праз по това време на годината, а бутер тесто Shocked

Общи условия

Активация на акаунт