Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 927
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Ами ако не ти е проблем попитай,че на 28 като се прибера.Трябва да посетя някого работата само да не отиде на операция,че незнам. Confused

# 331
  • Талант на 2012,2013 г.
На балконЯ видях Стефито... newsm68

Сттефиииииииии...Всичко наред ли е?!? Rolling Eyes

# 332
  • София
Дарил, не зная защо реши, че не си за тук, наистина..мислех, че ти е приятно сред нас...Всеки човек минава през хубави и лоши периоди, всяко семейство има своите кризи, някои кризи водят до разпад на връзката, друго - до заздравяването и. Живот- шарен, хора- всякакви! На мен лично ще ми липсваш!

Коконче, стискаме всички възможни палци!

Куини, честита именничка в семейството, да е жива  издрава!
Щях да напиша- да расте здрава и много да ви радва.... Blush Crazy

Днес кака ви Валя се разходи едно хубаво до Берковица, видях баба, братовчеди, хубав град , малко музеи...и  си спомних за прекрасните ваканции, които съм имала там...а беше отдавна, преди  петнайсетина години и повече.

# 333
  • UK
Ами ако не ти е проблем попитай,че на 28 като се прибера.Трябва да посетя някого работата само да не отиде на операция,че незнам. Confused
Тите, защо не отидеш при гинеколога си, къде се следи ти?
Яааа Стефчето е на балконя Hug Стефи честито ти бебончееееее   bouquet Hug

# 334
  • София
Стефиии, хайде драсни два реда, с нетърпение чакаме! Hug

# 335
Ха добър вечер!   bouquet
Ние вече сме вкъщи  bowuu Всичко мина и замина, ще разкажа тези дни. Добре сме. Ще се опитам да ви попрочета и ще пиша като мога. Целувки!

# 336
  • UK
Стефиии, хайде драсни два реда, с нетърпение чакаме! Hug
Praynig Praynig Praynig

# 337
  • UK
Ха добър вечер!   bouquet
Ние вече сме вкъщи  bowuu Всичко мина и замина, ще разкажа тези дни. Добре сме. Ще се опитам да ви попрочета и ще пиша като мога. Целувки!
  bouquet Hug Стефииииии Hug как се казва малкия Heart Eyes

# 338
  • София
Ау, значи сме виртуални лели, да ни е честито! bowuu На ....момченце? Нали тъй!

Стефи, да сте живи и здрави!

# 339
  • ул. "Мечтание"
Аз като една истинска клюкарка да изпортя Стефи. Цитирам от другия форум, надявам се няма да ми се разсърди!  Hug

Скрит текст:
Ха добър вечер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние от обяд сме си вкъщи  :y02: Много съм щастлива! Всичко мина и замина... И сега в прегръдките ми е най-прекрасното бебе  :y02: [...]
Между другото по силно настояване на таткото бебчо ще се казва Стефан  :y02: На мен ще е кръстен!

Хехе, тя ме изпреварила. Стефи, да ти е жив и здрав малък Стефан!  Hug

# 340
Аз като една истинска клюкарка да изпортя Стефи. Цитирам от другия форум, надявам се няма да ми се разсърди!  Hug

Скрит текст:
Ха добър вечер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние от обяд сме си вкъщи  :y02: Много съм щастлива! Всичко мина и замина... И сега в прегръдките ми е най-прекрасното бебе  :y02: [...]
Между другото по силно настояване на таткото бебчо ще се казва Стефан  :y02: На мен ще е кръстен!

Хехе, тя ме изпреварила. Стефи, да ти е жив и здрав малък Стефан!  Hug

Ей, опасна си!   bouquet Hug

# 341
  • UK
Стефче, много хубаво име, Българско и моят тати Heart Eyes така се казва Flutter Да е жив и здрав малкия ви юнак  bouquet с гордост да си носи името Hug

# 342
Стефи, да ви жив и здрав малкия Стефчо и само радост да носи в дома ви!
Снимката е задължителна, иначе сме разсърдени!  Mr. Green На теб бързо възстановяване!  Hug

Дали да не си направим и ние едно албумче в Снимката и да си се киризим на воля без да се притесняваме?!  newsm78

# 343
  • Бургас
Здрав и силен да расте малкият Стефан!
Честита рожба,Стефи!  bouquet

# 344
Стефи, честита рожба! Да е жив и здрав Стефан, да слуша много мама и тати, а и те него, разбира се  Wink
Коконче, за понеделник стискам де що палец имам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт