Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Талант на 2012,2013 г.
Какъв е този албум и за що иде реч, простете... Rolling Eyes smile3506 моето невежество... Crazy Joy

# 361
  • при късмета
Мари, Куини направи албум в snimka.bg за да качваме снимки там и да не ги размятаме из форума, ако искаш име и парола да разглеждаш, пращаме

# 362
  • София
Какъв е този албум и за що иде реч, простете... Rolling Eyes smile3506 моето невежество... Crazy Joy
Правиш си регистрация в www.snimki и после си снимаш разни нещица и си качваш снимките. Аз искам да си сложа кроасаните и после козунаците. Да ви се поФаля.

# 363
  • София
Мари, Куини направи албум в snimka.bg за да качваме снимки там и да не ги размятаме из форума, ако искаш име и парола да разглеждаш, пращаме
Разбира се, че искам. Нали си не нашето момиче. На ЛС само.

# 364
Мари, албумче в снимка.бг, където всяка една от нас може да качва снимки. Албумът е с парола, така че ще можем да си се гледаме само ние, без да се притесняваме  Peace
Само едно уточнение - като качвате снимки, пишете кой е на снимката, че ще стане каша голяма иначе.
А, те вече са ти отговорили  Simple Smile

# 365
  • Талант на 2012,2013 г.
Искам паролата, моля.

И адмирации за чудесната идейка Hug Heart Eyes  bouquet да ни не гледа и който не трябва... Mr. Green

# 366
  • ул. "Мечтание"
Аз направих албумчето, сега само остава да разпространим инфото.  Peace

http://domakini.snimka.bg/friends/razni.748169

Я кажете вижда ли се нещо, че аз съм малко ку ку.  Rolling Eyes

Ем, вижда се... "За да видите този албум въведете парола"  Mr. Green
Пращай насам, море!

Марче Hug

Моят ден сега започва... Повторно!  Sunglasses Имам да правя едни ваучери и да си актуализирам инфото в сайтовете. Оле, колко работа ме чака!  Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Лека нощ на тези, дето вече са в света на сънищата.  Heart Eyes

# 367
  • при късмета
Вио грешката е моя.Създадох нов албум и по някакъв начин съм качила снимките в този който беше направила Куини, а този който направих е празен.Не знам как стана тая работа  newsm78

# 368
  • София
Влезнах и виждам едно дете прекрасно , като бебе и в едно автомобилче вече като по-голям, на кого е това дете? Разкош!!  bouquet

# 369
Мама-коко, няма проблем, той тоя сайт е малко дървен като цяло...лично мнение  Peace

# 370
  • при късмета
Марче това е моя юнак
качвайте и други снимки
Вио аз имам профил там и още не съм схванала на 100% как точно работи.Обаче от там ми е най-лесно да публикувам тук мои снимки

# 371
Искам и аз паролата моля.
Стефи честито детенце да ви е живо и здраво и само радостИ и усмивки да ви носи!
Чакаме да ни разкажеш на дълго и широко.
Метнах едно пиле Мусала на грил тигана и ориз със спанак.
Чакаме хлебчео и сядаме да хапнем.
Е супер от кога искам да ви видя.
Аз предлагам да си направим една среща във варна за кафенце  с коконка и нощни .
Друга мама да не пропускам от Варна.о Hug до после

# 372
Аз нямам скорошни снимки, нещо се измързеливихме и не се снимаме напоследък. Отчитам го като грешка, особено като гледам Ванко колко различен е всеки ден. Ще се поснимаме утре и ще кача, да ни видите и нас колко сме хубави  Party

# 373
  • Талант на 2012,2013 г.
Eee...мен ша ма зачакате да взема начИ някой и друг урок и тогаз ше ви кача снимки...

А детенцето го видях и аз. Слънчево . Майката трябва да е горда... Hug Heart Eyes

# 374
  • ул. "Мечтание"
Още малко да поплакнете очи: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200124352726640.1073 … 204309&type=1

Общи условия

Активация на акаунт