Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 183
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Като ме видяхте на снимките - сега съм +7 кила, та че ня влизам в летни панталони, блузи и т.н. Има 2 начина - или да отслабна бързо поне с 5 кила или да си купувам нови дрехи...

# 451
И само още веднъж да чуя, че някой е дебел, видях ви, лъжете Grinning

Аз съм си дебела, мен не си ме видяла в цял ръст.  Mr. Green

Люси, тез бързите диети по три - пет дни не можеш ли да ги пробваш. Те не са много здравословни, но щом искаш за моренцето да си във форма ...

# 452
  • София
Куини ме разсмя, благодаря!
Не я слушайте нея, не е дебела, никак даже.
аз съм 90 кила. Толкоз. Такава си бях и когато се оженихме, после качих мнооого, много, сега си ги върнах преди три четири години нормалните за мен 90 килца. Ама това не пречи на красотата ми! Малко са ми големи...бюста, де...ама пусто 20 кила свалих близо с диетата, бюста не мръднА и см надолу! Мъжот е доволен обаче.

# 453
  • Талант на 2012,2013 г.
Вале, ти ли си русата дама?

Бия те по кила да знаеш... Mr. Green

Ще се покажа...тия дни... Wink

# 454
  • София
Не съм руса, Мари, не съм..по кила не можеш ме би..и по ци.. не можеш, вЕрвай ми!

# 455
  • Талант на 2012,2013 г.
Не съм руса, Мари, не съм..по кила не можеш ме би..и по ци.. не можеш, вЕрвай ми!

А на бас Mr. Green Laughing

ОООООО туй русата е Ваничка сигурно... Rolling Eyes

# 456
  • при късмета
Мари намери ли лекарството за мъжа ти?

# 457
  • Талант на 2012,2013 г.
Само за 10 дни... Rolling Eyes

# 458
  • UK
Привеееет
върнаха ми 3 ембриончета Heart Eyes искам поне едно да ме хареса Praynig Praynig Praynig
ИСКАМ ПАРОЛА И АЗ БРЕ Crossing Arms

# 459
Като ме видяхте на снимките - сега съм +7 кила, та че ня влизам в летни панталони, блузи и т.н. Има 2 начина - или да отслабна бързо поне с 5 кила или да си купувам нови дрехи...

Купи си нови дрехи, Лус.  Hug Аз така направих онзи ден.  Grinning

Ангелче, за малката всички казват, че прилича на баща си.  Grinning Той се радва и аз му оставям тази радост.  Wink

Коконче, дано поне едно те хареса.  Hug  Hug  Hug  Praynig  Praynig Praynig

# 460
Привеееет
върнаха ми 3 ембриончета Heart Eyes искам поне едно да ме хареса Praynig Praynig Praynig

Стискаме палчета силно, силно!  Praynig

# 461
  • UK
а парола за албумчето????

# 462
Коконче,и аз стискам палци. Hug

# 463
  • в сърцата на децата <3
а парола за албумчето????
Изпратих ти!
Ти как си? Почивай си повече, кротувай си на Д-то и си приказвай на бебетата  Heart Eyes Ако знаеш колко голямо значение има това! Когато забременях и ми казаха, че си самовнушавам, казах на малката "Знам, че те има!" Когато малко по-късно за малко да я загубя ѝ забраних да мърда където и да е - и тя взе, че ме послуша, дори на финала не искаше да излиза  Laughing Все пак - щом съм казала... Та - говори, говори, говори... Те те чуват, бъди сигурна!

# 464
  • Пловдив
Ха, добър ден!
Днес голямо мотане.....направо се загубих. Пих кафенце с братовчедката, видях любимия ми футболист - брачеда, взех малкия от екскурзия и за капак чаках многооооо време при личната за направление за Баня. Скапана съм.
Коконче, стой кротко и никакво натоварване.
Мари, моя милост е блондинката.
Дебеланка съм. От терапиите качих доста килограми и не мога да ги сваля. Бях 60 сега съм с 23 кг и отгоре. Rolling Eyes
Много хубави деца и готини мами!

Ставам и яхвам  метлата.
 #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт