Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 132
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Талант на 2012,2013 г.
Молим една добра душа да сподели как аджеба ний да си качим снимките...

М?

Моля... Praynig

Леле Стефче, измъчила си се кака, ама радвай се на Стефан, всичко е отминало... Hug Heart Eyes

# 526
 Марѝ, писах ти на ЛС  Wink

# 527
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug

Не, няма такава опция, еми няма да ни видите какво да направя...не можем да качим снимките... ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 21:08 от Марѝ

# 528
Мари, можеш да ми ги изпратиш на мейла, аз ще ги кача в снимка.бг  Peace
Коконче, предизборно ще стискаме палци за три прекрасни слънчица  Hug

# 529
  • UK
Аз пък не влизам с паролата Crazy а без паРола виждам само снимките на Мария27 newsm78 Мимееееееееееееее прекрасни сте  Hug а малкия юнак, п,у пу, пу мечта! Hug
Нощни Hug честита ти фирма на късмет да ти е Peace Стефчееее Hug като чуя катетър или подлога Joy иии ooooh! Sick Да не ти казвам Crazy на мен вчера Mr. Green как ми мушкаха такъв леген ooooh! Joy
кака ви е луда Crossing Arms взех да се оглеждам за симптоми  #Crazy луда работа Crossing Arms ooooh!

# 530
  • Талант на 2012,2013 г.
Мари, можеш да ми ги изпратиш на мейла, аз ще ги кача в снимка.бг  Peace
Коконче, предизборно ще стискаме палци за три прекрасни слънчица  Hug

Дай мейла... Blush

# 531
Готово, Мари, имаш ЛС  Wink

# 532
  • Талант на 2012,2013 г.
Наредихме се при четата... там сме... има ни... вижте ни... моля Laughing smile3538

Благодаря ви, момичета... Hug Heart Eyes

Оооо не са надписани... ама пък така ще ни разпознавате... Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 21:56 от Марѝ

# 533
Мари, видях ви, разпознах ви Simple Smile Ма много сте хубави, много  Hug
Айде, останаха Марчето, Стади, Славчето, ако има още някой, да не се помотава, ами да качва снимки да гледаме  Heart Eyes

# 534
Видях и аз.
Страхотно семейство сте, Мари!
Ерма- великолепна!
Коконче- само хубави новини очакваме, стис, Peace

# 535
И аз видях!  Simple Smile Чудесни сте!
daryl hana, благодаря!    Heart Eyes

# 536
  • UK
аз се спотайвам Rolling Eyes
ама, казах не намирам тоз албум, само снимките на Мария27 Hug айде сега помагайте, давайте линк или каквото е там, но компа скоро го преинсталираха и нямам ни една оцеляла ooooh! снимка,ша ма почакат hahaha да са нафотам и тогаз ша ви са явя в цялата си прелес Joy
айде лекинка от мен  smile3524

# 537
Видях ви , видях ви...
Много сте готини бре мацки... много е забавно да свържеш потребител с лице Simple Smile
Мари ако искаш ще ви ги надпиша.... това сте ти ,мъжа ти и синчето нали? 3 снимки ... Незнам защо но точно така си те представях... готина, може би някои от аватарите ти си приличат...
Коконче мерси... и на тебе 3 такива бонбона ти пожелавам скоро да гушкаш.... а албума го заключих със същата парола  Hug аааа не се подмотвай със снимките, свали някоя от фейсбук   Wink

# 538
  • Талант на 2012,2013 г.
МноУ сме Убави сИчките...Ай сЯ да ми се яви Валенцето да видим кой по-с бюст и кила... hahaha Joy

п.п. Вливката за днес на моят мъж току що е приключила. Прелели са и кръв и желязо... Всичко е било смъкнато. Химията също.

Надпиши ни,Адашче хич няма да ти се разсърдя. МАрИ, Цеци и Вальо са това... ииии Мариииииии по-ослепителна отвсякога... hahaha Joy Joy Joy

# 539
Надписани сте Мари  Hug

Общи условия

Активация на акаунт