Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 134
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Стефи, ще забравиш лошото, ще остане само хубавия спомен! Hug Аз се  разплаках от щастие като те четях..

Марче, на тия доктори е време да им се набие канчето, не може така, верно да вземем да дойдем и да им кажем две-три благи думи..

Нощни,3успех в бизнеса, да се развиваш, да станеш гооолЕма бизнесдама и да не забравяш кой ти е стискал палци  Whistling Flutter!

Коконче, а на теб колко стискаме палци ако знаеш, не е истина просто! Ще стане работата, помни! Кога ще се знае резултата?

Аз си имам два дни заместничка, една приятелка вози голямата на училище и ми е много странно, че по това време съм у дома. Предстои ни сериозна промяна с каката, ще я местят в училищна среда, е, естественно  не сред "нормалните" деца, но все пак ще е в училище масово, в класа на деца със специални нужди...но ще си е като в класна стая- чинове, дъска...много ми е притеснено, но терапевтите и учителите и смятат, че ще се справи. Ще бъде само за май месец и е е нещо като генерална репетиция за догодина. Тъй че и за нас едни стиснати палчета, моля!

# 511
Добро утро!
Гласувах- глас номер 4.
Днес в 6.30 се събудих, писна ми толкова рано.
Вале- стискам палци. Педагозите щом са добри, ще се справите.
Стефи- много са те измъчили. Не разбрах за какво е този абокат? То аз все едно не съм раждала. И епидурална нз какво е. Почивай си сега, че като проходи, става страшно. Heart Eyes
Леле, Люси в 5 писала. Що толкова рано?
Мерси за кафето!
Днес ще ходя да чистя след майстори, такъв е бардак, една педя мазилка по земята.
Я кажете цимент или замазка, нз точно какво е, от прозорци и врати как се чисти?
Или да извикам някоя жена. Rolling Eyes
Усмихнат и слънчев ден!!!

# 512
  • Пловдив
bonbolina, гласувах! Успех!
Стеф, радвай се на малкия Стефан. Всичко друго се забравя.

# 513
  • планетата Земя
Стефкаки,честита рожба.Много да ви радва и слуша
Бонболина,много е красива твоята кукличка
Дарил,въоръжи се с една шпатула,за да сваля от прозорците.После имам спомен нещо за оцет,за да падне съвсем от тях

# 514
Ето ме и мен!Може ли паролата Hug
Нощни,успех в начинанията,дано ви върви по вода.
Аз съм си вкъщи,къде с болки,къде без,ама ще мине.Стоя и броя дните и вече нямам търпение да си видя бебето.
Мъжо днес ще е до по-рано на работа,че го чакам да ме заведе на разходка и кафе.Докато си дойде трябва да пооправя и да сготвя,че да има за обяд ядене.И има още да гладя на бебето,моята майка всеки ден купува по нещо ново и все има за оправяне от неговите неща.Ама радост,какво да я правя Simple Smile

# 515
  • при късмета
Ха, добър ден
Стефи радвайте се един на друг  Hug
Вале дано свикне бързо детето
Коконче ти защо залипсва днес  newsm78
Мари палчета и за вас
bonbolina за съжаление не мога да съм полезна, иначе малката голяма сладурана
Как обичам София по празници.Днес уж работен ден, а детето караше колело в училището на пълно спокойствие, нямаше ги даже по-малките деца които не са на градина.Много обичам софиянци да са по родните си места.
Всичко съм си изчистила и сега наново цапане докато сме вкъщи.Като сложа детето да спи се мятам в кухнята
До после

# 516
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето ме. Ма за много малко. Местих мебели и кво ли не праЙх щото ми е напрегнато.

После в болницата. Хубаво е, че утре и там ще е едн тииихо...Асансьорите праааааазни... Mr. Green

Та така. Rolling Eyes

# 517
Здравейте,момичета!  Hug
Поизпуснах ви малко,пък то много новости из темата  Hug
Радвам се,разбира се...
Стефи,добре дошъл на малкия Стефан!   bouquet Да бъде здраво,щастливо и усмихнато дете,отгледано от щастливи мама и татко!  Hug
Коконче,ха дано тризначета си имаме в темата! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Не мога да вляза в албума ви,но съм убедена,че всички сте прекрасни! И дечицата ви също! Simple Smile
Хубав и много светъл ден ви желая! Hug
Редактирам се: Разгледах снимките,видях  наистина прекрасни мами с още по-прекрасни деца,така,както и предположих.  Hug Всички сте чудесни,момичета! Бъдете здрави и много щастливи! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 14:39 от Ерма

# 518
Бонболина много ти е сладка Калина да ти е жива и здрава , имате един глас и от мен -14
Коконче стискаме всички палци и  Praynig  да си почиваш сега и да те глезят Simple Smile колко дни имаш до тест?
Мари  Praynig за вас да са ви хубави и спокойни празниците...
Марче радвам се,че има хубави новини  Hug
Стефкаки добре дошъл на малкия Стефан  Hug от опит да ти кажа забравя се, ще си знаеш при следващо раждане какво и как искаш.Докато ти четях поста ме хвана яд,че не ти казах,че можеш да си поискаш да ти сложат катетъра след упойката... оттук нататък само хубави моменти предстоят - лошото е зад тебе  Hug Hug Hug
Валенце стискаме палци на детенце много да му хареса и бързо да свикне... Hug
мама-коко и аз обожавам София по празниците, направо си карам с кеф колата...
Стади  още малко и твоя разказ чакаме...ех докато ви чета и аз се размечтах за още едно бебе...
Нощни честито и успех в новото начинание  Hug
Ние заминаваме при свекърите в Перник - ех откога го чакам този кеф.... на двора една седмица с кафетата и виното....Изпратих сестра ми, много ми е мъчно всеки път... Изкарахме си страхотно - мъжо всеки път става по-добър в отглеждането им сами докато сестра ми е тук Simple Smile Ходихме на театър - Ритъм енд блус 2 в Малък градски театър - Препоръчвам...!!!!
Сега ще се гмурна и аз в опит да кача снимка  Joy
такааа качих и аз една галерийка... освен моята неповторима личност ще видите и масата ми за Великден от миналата година,която ми я публикуваха в Good food фук-фук...

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 15:33 от Maria27

# 519
Привет  Hug
Бяхме на лекар. За момента всичко е наред, бебчето е точно там, където трябва да бъде и .......расте. Засега толкова, след един месец - пак. Много ми беше притеснено, че бях и на друг лекар, не на мойта си, и май ще я сменям нея, и така. Важното е, че всичко е ок, дано така да е и занапред.
Валенце, стискам палци при вас да се подредят нещата  Praynig
Бонболинче, сега ще гласувам за малката принцеса.
Стефи, прочетох разказа ти...съжалявам за това, което си преживяла с този катетър  Tired Аз пък изобщо не усетих как ми го слагаха. Е не че чак не усетих де, но такава болка за каквато говориш ... Tired Бързо възстановяване ти желая  Praynig
Ангелчето дали замина на обиколка из България? Ангелчеееееееее, ако имаш път на североизток, свиркай, може да се видим и да пием по кафе с Елеонора и Ванко  Wink

# 520
  • в сърцата на децата <3
Тука съм още  Mr. Green Довечера тръгваме. Вио, колко на североизток? Навита за кафе със сигурност  Flutter Принципно маршрута е - Пловдив - Добринище - София - Червен Бряг - Плевен - Велико Търново (тука е спорна точката) - Пловдив. Ей как обичам да пътувам  Heart Eyes

Нощни, честито   bouquet Голяма бизнес дама да станеш и само с вирнат нос да ходиш по варненските плажове  Hug

Стефи, не знам защо те е боляло толкова от катетъра, аз буквално не го усетих. Като ми го сложиха ме беше пуснала вече епидуралната и си ме боляха контракциите стабилно. Може би на фона на другата болка не съм го усетила... Относно това, че се забравя лошото... Аз не мисля така. Разбира се всичко е добре щом е свършило добре, но аз лично съм страшно злопаметно същество и чудесно помня единствената гад в болницата която ме удряше с леглото по завоите докато ме закара в стаята!

# 521
Ангелче, по - на североизток - Търговище. Нищо, следващия път ще пием кафе  Peace Приятно изкарване ви желая, лек път. И снимки, разбира се, много снимки  Wink

# 522
  • UK
Привет момичета Hug
най-после се прибрахме у дома Heart Eyes надрънках се по пътищата и сега няколко дни пълен релакс Crazy теста ми /кръвен/ е насрочен за 12 ден от трансфера Praynig или съвсем предизборно 11 май Joy обаче, ще си го правя тук във Варна Mr. Green Титееее ползвам кредора тенкс  bouquet
Сега се връщам назад да почета новините Twisted Evil

# 523
  • Бургас
Дай Боже,Коконче!
Сега се пази! Hug

# 524
Благодаря за паролата,разгледах снимките-все красавици сме се събрали.И децата са много хубави.Аз може би ще кача,ако мога естествено няколко на мен и мъжо.А другият месец и на бебо Hug

Общи условия

Активация на акаунт