Аз се разплаках от щастие като те четях..Марче, на тия доктори е време да им се набие канчето, не може така, верно да вземем да дойдем и да им кажем две-три благи думи..
Нощни,3успех в бизнеса, да се развиваш, да станеш гооолЕма бизнесдама и да не забравяш кой ти е стискал палци
!Коконче, а на теб колко стискаме палци ако знаеш, не е истина просто! Ще стане работата, помни! Кога ще се знае резултата?
Аз си имам два дни заместничка, една приятелка вози голямата на училище и ми е много странно, че по това време съм у дома. Предстои ни сериозна промяна с каката, ще я местят в училищна среда, е, естественно не сред "нормалните" деца, но все пак ще е в училище масово, в класа на деца със специални нужди...но ще си е като в класна стая- чинове, дъска...много ми е притеснено, но терапевтите и учителите и смятат, че ще се справи. Ще бъде само за май месец и е е нещо като генерална репетиция за догодина. Тъй че и за нас едни стиснати палчета, моля!

Да бъде здраво,щастливо и усмихнато дете,отгледано от щастливи мама и татко!

да си почиваш сега и да те глезят 
Аз пък изобщо не усетих как ми го слагаха. Е не че чак не усетих де, но такава болка за каквато говориш ...
Приятно изкарване ви желая, лек път. И снимки, разбира се, много снимки