Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 129
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Обаче голяма тръпка с тези снимки, пак да кажа браво на Куинчето, че се сети и направи албума  Hug

# 541
  • Талант на 2012,2013 г.
Мерси за надписчетата... Hug

Ами тръпка та знае ли се... хубаво се сети тя... newsm10

# 542
  • Бургас
как да кача,бе хораааа? newsm45

# 543
  • при късмета
Добър вечер
Мари много сте хубави
Мария27 и вие
Ерма много си икономична откъм снимки
Качих още две мои от сватбата, ей била съм и аз Убава  Laughing
Вио само добри новини от прегледите да носиш  Hug
Днес рано ще лягам, че нещо много ми се спи.Утре ме чака пазаруване с детето.Мъжо най-тържествено заяви, че щял да работи до петък  ooooh!
След малко пак ще ви нагледам, да ви кажа лека нощ

# 544
Славче,като влезеш с името и паролата,има опция "качи снимки в албума"  Peace Ако не успееш,изпрати ми ги,ще ги кача барабар с надписите,които пожелаеш  Hug
мама-коко, така е! Не обичам да се снимам,а "детенцето" ми е на вашите години  Joy

# 545
Ех, душата ми се пълни с радост като ви гледам....
Всички сте страхотни! Пу, пу! Heart Eyes

Славче:
  • http://www.snimka.bg/
  • В дясно има поле Вход
  • Пишеш потребителското име и паролата
  • Отваря ти се нашата директория
  • В нея има няколко албума
  • Отваряш общия албум, който започва със снимка на две маймунки
  • Под първата снимка има надпис Качи снимки, кликаш отгоре
  • Отваря ти се нов екран
  • Кликаш върху Избери снимки
  • Намираш си снимката на компютъра и изчакваш качването да приключи
  • По този начин си качваш колкото снимки искаш
  • Като си готова, натискаш запази промените

# 546
  • София
Не, и не става, какви маймуни, какви пет лева.....Не става, не. Скъсах си нервите цял ден, до рев ме докара, не мога и не мога

• Отваряш общия албум, който започва със снимка на две маймунки
Вчера видях няколко....сега НЕ!
Цял ден ме обучава едно идиотче /моето/, което закъсня за заминаване заради мен и накрая каза: "мамо, ти си индианец..." окончателно.  #Cussing out Защо трябва да ми се обяснява какво означава компютър, аз няма да влача там програми, та да зная. Това не ме интересува.  ИСКАМ ОБЯСНЕНИЯ ЗА  МЕХАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ !! От точка "А" скачаш на точка "В", после на точка "С" и това е. Толкова ли е трудно да ме разбере ....По трудно ми е от висшата метематика, която съм си взела с четворка. Огромен успех, а сега, нъцки.  #Cussing out
Хайде, лека ви нощ!

# 547
  • Бургас
Марче,ще си направим индиански албум,пушим по една лула на мира и качваме! Laughing
Аз установих,че почти нямам снимки.Сериозно!Никога не съм го забелязвала това.Винаги аз снимам мъжа и децата и сега се намерих случайно уловена по почивки,а за по-актуални-дума да не става.Снимала съм само малката.
Утре със свежи сили ще се опитам.
Разгледах ви всичките и ми стана едно топло,почуствах ви още по-близки. Hug
Всички сте прекрасни! Heart Eyes
Утре пийте по едно за кураж,че идват мойте фотографии. hahaha

# 548
Марче, мога да ги кача аз, ако ми ги изпратиш на мейла? Ако си ок, само кажи и ще ти изпратя мейла си.

Мога и да направя и презентация със указанията, ако искаш! Ще ти помогнем ние, остави го момчето да ходи да се забавлява. Те гръцките острови не са за изпускане. Wink

# 549
  • София
Марче, мога да ги кача аз, ако ми ги изпратиш на мейла? Ако си ок, само кажи и ще ти изпратя мейла си
Не, благодаря. Няма да пускам снимки. Изтрих ги всичките, окончателно. Поне това го мога много добре. Аз съм си по чистенето.

# 550
Марче, мога да ги кача аз, ако ми ги изпратиш на мейла? Ако си ок, само кажи и ще ти изпратя мейла си
Не, благодаря. Няма да пускам снимки. Изтрих ги всичките, окончателно. Поне това го мога много добре. Аз съм си по чистенето.

spoko
Марче, не си само за чистене, какви са сега тези приказки! Изчакай го младежът да се върне от почивката и му казваш, че ако не те научи да качаш снимки, ще се разправя с един луд Смърф от Колумбия.  box
А до тогава ще направя бърз курс със снимки, специално за нашето си Марче. Ще те науча как и да качваш снимки тук.  Hug Hug Hug

# 551
  • София
Добро утро!

И сега по едно кафе Wink

Тези дни ще влизам рядко - времето е хубаво, а и ще имаме много, много гости - чистене-готвене-ядене - разходки(ако успеем)

Но всяка свободна минута - съм тук!

Не преставам да повтарям - хубави сте на снимките домакините... Не гледам килограмите, възрастта и т.н. - само какво излъчване имате само!

# 552
Добро утро,момичета!  Hug
Честит празник!
След кафето на luss, заповядайте на втора закуска ! Simple Smile

Хубав и късметлийски ден ви желая!

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 08:41 от Ерма

# 553
  • София
Ерма, страхотен изглед!

# 554
Добро утроо!
Ха, верно че е ден на труда. По случай празника мисля нищо да не бутвам. Само една прахосмукачка, да простра прането и навън с малчо. Тъкмо го чакам. Crazy
Мерси за кафето! Аз закуски не пия. Crossing Arms  Mr. Green Днес ми е едно емотиконенско. Laughing
Бай и хубав ден, момичета- кокичета!

Общи условия

Активация на акаунт