Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 126
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз днес само ще изчистя къщата. Днес ще сме на скара - тиквички, моркови, сини домати, лук, хляб и малко шишове. Свеки ще донесе малко агнешко...  Събираме възрастни роднини... Peace

# 556
 luss  Hug

По случай празника мисля нищо да не бутвам. 
  newsm10

# 557
  • София
МноУ сме Убави сИчките...Ай сЯ да ми се яви Валенцето да видим кой по-с бюст и кила... hahaha Joy

bowuu
Приемам съревнованието, най-накрая да ми падне мацка, с която мога да се състезавам в категория  По- по- най-   ...мда, Мари, гледах, гледах, много ти благодаря, че най-накрая не се чувствам сама! Някой ден наживо ще се изпъчим една до друга и всички ще падат, падат....

# 558
  • Пловдив
Привет.
Гледах снимки....малееее много готини мами, деца и семейства!
Слънчев ден на всички!

# 559
  • UK
Привет Hug
колко е хубаво да се събудиш У дома Heart Eyes
ММ отиде да взема торбите и кутиите  с манджа и провизии от мама Mr. Green пък аз са къпах, пих мляко с малко нес и пълен релакс tooth ех, че кеФФФФФ Joy
ЧЕСТИТ НИ ДЕН НА ТРУДА Hug

# 560
Здравейте,момичета-кокичета!И аз качих две снимки.Сега поне знаем кой стои зад всеки един профил и е едното готино Simple Smile
Мен ми предстои много скучен ден,ама трябва да го изтърпя-мъжо е 24-часов наряд и ще си дойде чаааак утре.Съседките от блока не стават за нищо,като нова ме гледат от високо,аз ги поздравявам,те мене-не.И при тях не мога да слезна да мине малко време.

# 561
  • София
Стади, мъжът ти е военен ли? Моят- беше...е, той твърди, че няма бивш военен, ама е факт, че вече не работи в армията. Помня нарядите, мда...даже и се попрместихме  в Плевен за три години във връзка със  службата му. Не ми липсва тоя период, обаче на него...като го гледам как не мига  докато по тв дават примерно парада за 6 май...

# 562
Да,Валенце,военен е.После компенсацията след наряда е чудесна,ама самия наряд.При мен проблемът е,че съм от година и половина в града и не съм успяла да си намеря много приятелки.Родителите и сестра ми също не са тук и в един момент ти се излиза,а няма с кого.Липсват ми приятелките(аз имам няколко дългогодишни),ако бяха тук хич нямаше да ми прави впечатление,че го няма....така обичам излизанията по женски.

# 563
Здрасти и от нас!
Аз днес смятам да ходя на шопинг терапия.Нещо нищо не ми се прави.
Изпращам малкия на детска и отивам да се помотая.Пече слънце топло е.
Свърших си домакинските задължения.

# 564
  • ул. "Мечтание"
Днес с моя прекрасен съпруг правим 7 годинки съвместен живот.  Heart Eyes Думи нямам да опиша топлите чувствата, които ме изпълват в момента!  Heart Eyes
Почерпете се за наше здраве! Пожелали сме си поне 70 години заедно да изкараме! Mr. Green

# 565
Нощни,честита годишнина.Да се обичате,уважавате и разбирате поне още 70 год.(както сте си пожелали).
А на тортата с ягодки няма да простя Simple Smile

# 566
  • Талант на 2012,2013 г.
здравейте, мили мои... Днес се разкачих и детето ни разкачих.. Изблизахме всич-КО!

Ма сега е едно хууубаво.

Мъж ми го пуснаха днес и си е у дома.

Нощни, честита ви годишнина!  bouquet Да даде господ да имате мноооооооого на брой такива... Hug Heart Eyes

Валето... видя ли, душко, видя ли кака с какви размери е... Mr. Green

# 567
  • UK
аз на тоз албум не мога да схвана newsm78 как влизате ooooh! имам парола, пък не влиза, ше си стоя отцепена явно tooth
пък аз как спаххххх цееееели 2 часа му откъртих Joy Ста-ди много кофти така друг град  Hug
НОЩНИ честита ви годишнина!Все така да се обичате още 10001 години!  bouquet Hug

# 568
  • при късмета
Честит празник на труда!
Чакам детето да заспи и по случай празника започвам прозорците.Мъжо уж щеше да помага, а се хукна на работа  Crossing Arms
Нощни Честита годишнина и още 100 да посрещнете заедно
Голямо вълнение с тия снимки, ама сме много готини
Кокона трябва да влезеш и с потребителското име и с паролата.Така ще видиш всички албуми
Мари хубаво е, че мъжа ти ще е вкъщи за празниците
До после

# 569
  • UK
мама коко да не мислиш, че влизам с друго потребителско име? казвам, че при мен, НЕ СТАВА! КАКТО И ДА Е!

Общи условия

Активация на акаунт