Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 105
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Нощни очи, честита годишнина и от мен, все така да сте заедно и да се обичате още дълги години  Hug
Стади, сега като родиш ще се запознаеш с майки с бебета, ще бутате заедно колички, дано да си намериш и приятелки  Peace
Не помня на 1 май да е било 30 градуса. Какво му стана на туй време, изгоряхме!
Отивам да правя таратор, за довечера да е студен. Айде до после  Hug

# 571
  • при късмета
Една молба:
Някой да се смили над мен и да ми прати рецептата за сладкиша с майонеза или да ми каже коя е темата, че не я намирам  Praynig
Прозорците още не мога да захвана, че малкия още не е заспал( ooooh! то стана време да става) ама докато го чакам си направих един огромен буркан майонеза, та и аз да се пробвам

# 572
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

Става и за торта, блатовете с този сладкиш и някакъв по лек крем...ммм!

# 573
  • при късмета
Благодарско  Heart Eyes

# 574
Ето ме и мен!Напазарих си за лятото малко парцалки-4 потника,2 панталона и една рокля.
Ама ми беше кеф без дете влизах няколко пъти в пробните.
А Емо ме заплаши да не ходя без него.Трябвало да си стоя вкъщи Joy
Нощни честита ви годишнина!Дай боже и 100 да са Simple Smile
Стади знам колко е гадно нов град нови хора.Стоиш като идиот вкъщи.Разрови се за мами по-форумите от твоя град.Да си намериш дружка като родиш за разходки.
Е вие видяхте ден на труда и скочихте всеки нещо да прави.Отивам да метна едни картофи и едни пръстчета рибни във фурната.Аз днес я карам мързелешката.
Прибирам се,реших да си събирам прането.Излизам на двора едните съседи запалили огън да си горят  боклуците.Добре,че ги хванах в началото,че щяха да ми се опушат дрехите.

# 575
  • UK
Тите и аз така, карам  я мързеляшката Crazy ама не само днес, а и идните дни tooth хайде сега завиждайте Joy

# 576
Коконке на тебе ти е препоръчително тея дни само това да вършиш.дигаш краката на леглото и мируваш.Хайде още 28 дни и ще пием кафенце.

# 577
  • UK
Коконке на тебе ти е препоръчително тея дни само това да вършиш.дигаш краката на леглото и мируваш.Хайде още 28 дни и ще пием кафенце.

видях виииииииииииииииииииииииииииииии newsm44 вси Heart Eyes ВИО, МАМА КОКО, ТИТЕ, МАРИИИИИ И СЕМ-ВО, БОНБОЛИНКА И БЕБ Crazy ХАНА, луси   Hug Много сте готини и ангел4ето  даже с беба видех Mr. Green Титееее мерсаж  bouquet ще пием де ша одим Hug

# 578
  • София
Офф, тръгнали са гостите... Peace

Тити прилича на тинейджърка. Laughing Laughing Laughing

А циците на Мари - завид завид! Laughing Laughing Laughing

А Коконче, отдавна ми е любимка Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 21:03 от luss

# 579
Здравейте момичета.Приемате ли нови попълнения?До сега ви четох темичката,уви стигнах до 19 страница.Утре ще наваксвам

# 580
  • София
Здравейте момичета.Приемате ли нови попълнения?До сега ви четох темичката,уви стигнах до 19 страница.Утре ще наваксвам

Добре дошла.

# 581
 Ха,здравейте и от мен! Simple Smile
 Kaka Daka, добре дошла!   bouquet
 kokona20, видях те!  Hug И кокон видЕх! Много сте хубави и двамата!
 Нощни,честит празник! Да сте заедно дълги години и да се обичате много!   bouquet
 Днес мързелувах и се трудих 1:1-по график  WinkХубав ден беше!
 Сега се опитвам да правя кошничка от тесто,ама...едва ли,ама надали  Joy
 Пак ще намина! Хубава вечер!

# 582
Нощни, честита годишнина! Да се обичате и да сте заедно седем пъти по 70 години!  Hug
Кака Дака, добре дошла!  Hug

Всички сте много хубави!  Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 22:38 от Fortuna

# 583
  • София
Забравих - да е честита годишнина на Нощни! Много здраве, много люцов и мнооого годишнини заедно!  bouquet

Kaka Daka - малко за себе си... Peace

# 584
Кака Дака, добре дошла и от мен  Hug
Днес и аз мързелувах, в резултат на което къщата прилича на малка кочинка, но ще го преживея. Не може всички да са по цял ден къщи и да е чисто, просто няма как да стане. Като свършат празниците, тогаз ще чистя на спокойствие, без свеки и мъж ми да ми се мотаят из краката  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт