Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 103
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Здрравейте отново.Какво да разкажа за себе си newsm78 на 23 съм,женена с дете на 2 годинки.Тази година ми изтече майчинството,по принцип си търся работа.От много малък град съм.В момента съм много болна(толкоз ми е лошо,че и детето не мога да си гледам) при майка ми е.Къв е този грип не знам #Crazy Общо взето това е.

# 586
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви от сърце!  Heart Eyes Hug

Кака Дака, добре дошла!

# 587
Добре си ни дошла, Как Дак.
Пръснахме се днес от разходки. Тъкмо заспа.
Две не виждам.
Айде. Hug

# 588
  • София
Кой е тук и кой го няма....проверка, почни..
Всички сте били на линия, много съм доволна!!  Hug

Разковах се от понеделник, та до сега. Сърдита съм на всички и не им говоря, казАх!  #Cussing out Всички са мързеливци, а аз нещастната бъхтя, като ...няма да кажа какво, че не е прилично. Но, не е магаре...това е прилично.

Имаме си попълнения. Кака Daka се е отчела, но не е почерпила, а ние обичаме да ядем сладкиши.  Mr. Green ЗаписАх я У списокот. Номерирана е вече, няма мърданЕ. Заповед: веднага да бъде излекувана и в кондиция!

Нощни, да сте живи и здрави! С най-добри пожелания.  smile3525
Обичам годишнините, но не и рож. дни. Тази година, но не ви казах, аз направих вече 104 г. Та да си знаете...надолу вървя, ще младея, фръц, фръц.  Дано да не забравя, че съм с година по-млада, а вие вървите нагоре.  Joy
Сега отивам да врътна един филм....малеииййй, то станало 00.30 ч кога ще го гледам, кога ще спя..
Е, хайде  лека нощ, хубавици!  Heart Eyes
Утре на кафе,....само си обещавам за сутринта и като дойда...то било обяд вече!  Simple Smile
  love001

# 589
Марчелотке, качи поне една снимка!

# 590
  • София
Марчелотке, качи поне една снимка!
Не ме дразни.  Mr. Green Заради тези снимки, така съм ги яхнала вкъщи, та си мълчат и не смеят да...кашлят даже. То само един М ...нещастен ми се прави...да мълчи и да не ми се мярка. По този начин избивам стреса, кат  ` една вихрушка съм. Аааааааа....кога ще дойде вторник, всеки да си крачи по задачи.  smile3514
PS от мъка изядох един виенски марципан с бадемова плънка. Има ги в Била. Ужасно са вкусни.

# 591
Лус то моето от тийн та скочих в майчинство. Laughing
Я кажи от къде тази любов на децата към готвенето?
Добре дошла на новата мама!
Разкажи повече.Кой град?
Кокон и аз не го бях виждала.Ама съм клюка и влязах.
Голяма зарибявка тея снимки само някой да каже ,че е качил и съм първа кипра.
Чакам да видя Марчето.Да помагаме ако трябва ги прати на емил да ги качим.
И аз съм яхнала метлата от оня ден. Joy
кажете някой трик утре отивам да купя яйца и се мятаме следобяд да боядисваме.

# 592
Приятни сънища, мили мои! Аз сега сколасах да седна да се отчета, ако ме питате какво толкова съм правила... ами мързелувах. Wink

Тук само днес е почивен ден, затова и станахме къде обяд. Докато пием по едно ароматно колумбийско кафе и то мачът започна. Само да вметна, че аз съм фенът вкъщи. Е, нашите загубиха, както се очакваше, ама нали знаете, че надеждата последна си отива.  Laughing След това ММ се плесна по челото, ровичкайки се в телефона, че мейлите му не били заминали и се изтреляхме до офиса им. А той е точно на 16 км. от вкъщи, добре че нямаше задръствания. И в тази връзка, я да ви предам първия урок по испански!  Wink Задръстване е транкон (trancon) с ударение на о-то. След това пазарувахме. Дружно решихме, че е крайно време малко да се попреберем откъм тежина и обиколки и сега хладилникът е пълен с месо и зеленчуци. Тази вечер - вечеря по Джейми Оливър - пилешки пържоли с розмарин и мащерка, чери домати и гъби. Аз добавих зелена салата.  Simple Smile Утре свински пържоли на фурна с печени чушки като салата. Утре вечер сме на някакъв концерт, в събота вечер на църква, в неделя на великденски обяд, в понеделник на жоров ден, абе програмата е фул макс. Party

Утре отивам да се правя красива, тоест да си боядисам коренищата.  hahaha

Нощни - честита годишнина. Още поне 100 все така щастливи!

Кака Дака - добре си дошла!

Марче - остави ги домашните... ние ще ти помогнем.

На останалите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали са почивни дни сега в БГ, нека да отменя Лус и да ви сервирам закуската:

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 05:01 от Смърфиетка

# 593
  • София
Кака Дака, добре дошла и от мен! Хубаво ни е тук, ще видиш! Ама, както е писала и Марчето, ние обичаме сладкиши, търпиме на почерпки...мда! Hug  bouquet

Марче, искаш да кажеш, че си имала рожд ден и не си се отчела тука подобаващо? Ааааа, това щото ставаш на 104 години...нищо де, не бой сЪ, и по-стари сме виждали...и не се сърди на мъжа ти, че жал ми стана, не може да се изкашля човека само зарад едни снимки.

Нощни, вчера те забравих- живи и здрави да сте, дълги години заедно! Поздравявам те с песента, която наскоро пусках тук и която не мога да спра да слушам:
http://vbox7.com/play:ccb8c5872c

Ерма, кажи моля те кошничките дали станаха и как ги направи? Много им се точа аз, ама мисля, че няма да се справя. Обаче реших освен традиционния козунак какво ще направя- козуначено агне. Ще ви покажа, ама не по дадената рецепта, а по моята ще го правя, само снимката вдясно вижте, много е сладурско. Аз съм правила такова на обикновена питка, сега ще е с козуначено тесто.
http://www.oetker.bg/oetker_bg/html/default/debi-95zccr.bg.html

Ох, вчера изпратих малката при баба и във Враца, при моята майка имам предвид. Да викажа Мими е на осем и половина и миналото лято за първи път остана при баба си, никога и за нощ не се беше делила от нас. Много и хареса там- двор голям, улица- тиха, на брат ми и братовчед ми момиченцата са точно на нейната възраст, голяма игра пада. Обаче вчера на автогарата/ изпратих я с братовчедка ми/ като се разплака това дете, мъчно и стана, аха да не тръгне...Обаче като са отишли всичко е забравило, сега не мога да я открия д я чуя по телефона- все колелета карат по улиците, играят...Ние ще идем само за два дни, искам да си почина, а там се натоварвам много.

# 594
  • UK
Добро утро Hug
Кака Дара добре дошла сред нас  bouquet Hug
Аз съм метнала яйцата  Crazy затуй ще съм много лаконична Joy
п.п снощи качих малко снимки и аз ама само това намерих незаминало от архивите (че нали компа го преинсталираха и всъо замина)

# 595
Добро утро!
Туй малкото реши да се прави на нудистче. От сутринта е чисто гол. #Cussing out
Мъча се да махам памперса, не се получава. Ей сега пак омаза всичко. ooooh!
Вале, добре е детето, не го мисли.
Аз яйца няма да боядисвам. Така съм го дала на уволнение, че дори и не готвя. Домат, сирене, варено яйце, нещо пушено и готово. Теди не близва манджи, и супите спря, така че засега съм  6.
Коконче- видях те и отблизо. hahaha Не само една червена рокля.
Смърфи- добре си се погрижила за фигурите ни!  bouquet
Днес никъде не мърдаме. Вчера в 12 като ми падна кръвното, добре че не бях сама. Големи жеги.
Довечера, след 7. Провизии имаме, така че.. Whistling
Утре или събота ще ходим при нашите, нямам търпение.
Тук съм и ще спамя. bowuu
Приятно боядисване и месене на домакините!  chef

# 596
  • София
Здравейте, момичетя!

Смърфиетке, страхотна закуска!

Коконче, голям смях падна вчера с тези яйца... Купихме яйца, ама 40 за нас, 20 за свеки, пъдпъдъчени... Мъжът ми важно ги носи. И аз все кудкудякам, внимавай, та внимавай. ММ казва - Не се притеснявай. И аз - Пази като своите... Та като почна ММ да се хили заедно с другите в асансьора... Притесних се, че ще ядем голям омлет Mr. Green Mr. Green

Я кажи от къде тази любов на децата към готвенето?

Много е просто - на мама търпението в чистенето на кухнята. Давам нож от 2 години - да режат нещо мекичко, да мажат корите, да сипват, да наливат, правя красотии в чинии и те помагат... Голямо мазане, но така съм спокойна докато готвя - дяцата се при мен и се забавляват. Но кухнята.... да не ви говоря.

ето така например Петьо през годините:
Скрит текст:

А това са динозаврите направени от Петьо от скаличките...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 10:39 от luss

# 597
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Добре дошла на кака Дака  Hug
Ние сме при свекърите в Добринище, следобед ще ходим до с. Баня, по-точно до х-л Римска баня на плаж  Heart Eyes Цап-царап  newsm68  grinning039  sport027 Свеки работи там като масажистка и като ѝ свърши смяната ще погледа малката докато моя милост се припоти в парната баня  Mr. Green и се поплицика в басейна. Утре смятам да издевателствам ММ да хванем лифта и да се качим до Безбог с малката. Ама ще видим дали ще станат моите планове, не съм сигурна дали ще ме пуснат да се кача на лифта със слинга с малката (седалков, не кабинков)... Ако не - лятото като се постопли повечко нагоре, че сега още има поне 50 см сняг.
Тая сутрин снахата (т.е. аз) не успя да стане "преди изгрев слънце" да боядиса яйцата. Пуууу, лоша снАха, лоша  Laughing Но пък вчера рисувахме с восък две кори яйца със свеки (основно тя де, мене хич ме няма в тая работа). Сега ще ходя да боядисваме с бабата, да видим ще успея ли да я придумам да не ги вари до посиняване. Да знаете, че ви чета редовно, но от телефона, а от там е мъка и половина да пиша, та си мълча  Mr. Green колкото и да ми е зор  hahaha
Хайде прекрасни, страхотни снимки сте качили  Hug Точно така си ви представях! Най-красивата тема е нашата!!!

# 598
Здравейте,работливки !  Wink
Да се отчета-яйцата са боядисани и курабиите се пекат.  Simple Smile
Смърфиетка,обичам да закусвам на такива места! Благодаря ти!   bouquet
Люска,голям сладур е малкият помощник!  Hug
Валенце,самата кошничка става без проблем,ама с дръжката голям зор видях... ooooh! Трябва около тел да се завие тестото,пък аз нямах подходяща,изпочупих 3 дръжки. Embarassed А иначе си улесних доста задачата,работих върху една огнеупорна купа,намазана само с олио-без хартии и разни други затруднения.Отлепва се много лесно! Peace И ако правиш,притисни дъното,за да може да стои изправена,защото едната ми се клатушка като на 5 ракии  Joy За другата се съобразих.  Wink
Ангелче,Добринище е прекрасно градче!
Дарилче,уволнение,казваш ... Joy Само така!  Peace
Отивам да си нагледам курабиите и пак ще намина!
Хубав ден,момичета! За всяка една от вас, голямо гуш!  Hug

# 599
  • София
Благодаря, Ерма! А ти от какво тесто прави- козуначено ли? И дръжката заедно с кошницата ли се пече или отделно и после я забождаш? Много ще съм благодарна да ми отговориш, чудя се много дали да я правя!

На балкона имаме новодошли, заповядайте, много е хубаво тук!

Общи условия

Активация на акаунт