


Тогава няма да се махам, че ми е трудно, нали ме разбираш....много нерви хабя с пустия компютър, хич не съм му фен.
Аз си обичам папки, ама книжни и когато работих като стоковед, си знаех всяка папка къде е и какво има в нея. Само с поглед се разбирах с тях, а сега ми е едно...в празното пространство си търся нещо да хвана, ама....него го няма.
. Има-няма за половин час аз го приготвих и си втасва спокойно. През това време си измих и съдовете и сега няма какво да правя. Очаквам още малко да се вдигне и го изпичам. Край. Моите класически козунаци ги правя за 4-5 часа. Утре ще ги започна / 2 кг/ в 14 ч и до 18 ....вече съм измила и тавите. Измесването му е ....пот тече от мен, а пък биенето му по масата... нямам думи. Е, те това е работа!! Вземете се стегнете и отворете темата "Козунак" и на 15 стр. има публикация от Venetta. Погледнете тази която е: "Козунак капучино-ванилия с бял шоколад и бадеми". Заслужава си определено!! Не ви пускам рецептата, защото това е нейна такава, тя си има блог и аз спазвам авторските права. Обещала съм ѝ така да бъде.
Ти огледало у вас нямаш ли да се видиш колко добре изглеждаш!
Няма да се даваме на някакви болести, де.

. Има-няма за половин час аз го приготвих и си втасва спокойно.

Аз съм готова, сега го изваждам от фурната, снимам го и утре заедно с другите ще ви ги покажа. Сега е 3 ч сутринта, добро време за мен за сън. Лека нощ.





Препоръчани теми