На море в Турция - тема 23

• 96 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Кога ще пътувате с „Дорис“.Ние за първа година ще сме с тях от 21.06.2013г.Кушадасъ „Виста Хил“
От същата дата, само че в хотел Батихан.
Може би ще пътуваме заедно за Кушадасъ на 21.06.(още не си знаем превозвача Simple Smile). Ние сме за Палома Клуб Султан, Йоздере.  Peace

# 466
hris.g ние тръгваме на 24.05 и сме с 7 нощувки. Аз доста търсих в нета,но никъде не открих никаква информация свързана с интернета в хотела, но се надявам все пак някой бил там да се включи с инфо по въпроса. Поне да знам дали  има смисъл дя мъкна и лаптапи с нас, че и без това багажът ни няма да е малко  Embarassed

# 467
Здравейте,имам едно питане.Колко струва екскурзия приблизително от Кушадасъ до Памуккале,тези който са ходили скоро мисля че ще знаят.Благодаря предварително!!

# 468
Здравейте,имам едно питане.Колко струва екскурзия приблизително от Кушадасъ до Памуккале,тези който са ходили скоро мисля че ще знаят.Благодаря предварително!!

Ние заминаваме скоро. От агенцията ни дадоха списък с допълнителните екскурзии и цените. Цитирам дословно : Еднодневна екскурзия до Памуккале с посещение на древния град Хиераполис + център за текстилни изделия + къпане в термален басейн + обяд  - 39Е на човек.
За дете не са уточнили дали има намаление в цената. Вероятно на място ще са други цените, но това е инфото, с което разполагам аз.

# 469

Ние заминаваме скоро. От агенцията ни дадоха списък с допълнителните екскурзии и цените. Цитирам дословно : Еднодневна екскурзия до Памуккале с посещение на древния град Хиераполис + център за текстилни изделия + къпане в термален басейн + обяд  - 39Е на човек.
За дете не са уточнили дали има намаление в цената. Вероятно на място ще са други цените, но това е инфото, с което разполагам аз.
БЛАГОДАРЯ!!

# 470

БЛАГОДАРЯ!!
На място се предлагат екскурзии на доста по-ниски цени,сравнени с тези от агенциите с които пътуваме или резервираме.

# 471

На място се предлагат екскурзии на доста по-ниски цени,сравнени с тези от агенциите с които пътуваме или резервираме.

Чудя се дали е включен трансфера хотел - избрана дестинация или е необходимо ние да си подсигурим транспорта ?!  newsm78

# 472
При нас трансфера си беше включен в цената, бяхме в курорт на 60 км от Анталия.
Наистина ексурзиите от местна агенция са с по ниски цени от тези който предлагат нашите туроператори.Например джип сафари нашите ни предложиха за 45 евро на човек, а на място за 25 евро.

# 473

Тази цена не ми се вижда особено висока, защото и Памуккале не е близо. Вярно е, че може да намерите на място и по-евтино, но не винаги е така, разликата може да бъде малка, но най-важното е, че няма да ви се предложи екскурзовод на български език. Вие просто се присъединявате към към много други от различни националности и гида може да говори на английски, руски и т.н. Ако нямате проблеми с чуждите езици - ОК, но, ако ви е трудно да разбирате всичко, много неща ще пропуснете като информация. Дали си струва такава икономия?

# 474
Може и да си струва,защото не е гаранция че с българската фирма ще има бг преводач.При мен се е случвало ,оказа се че в групата сме са 4 българи и преводача беше с руски и английски.Казаха ни , че ако групата е над 10 човека тагава ще има бг преводач , но това го съобщиха вече в автобуса,просто нашия представител имал задължение да ни качи в автобуса и после ни заряза.Така (е всичко се решава в последния момент.

# 475
С българска фирма винаги има изненади.
Така в Истанбул бяхме 3 автобуса с един преводач !!!!
Последните нищо не чуваха .Другите групи бяха около 10 човека,чужденци.
В Турция,ако има проблем , то винаги е от българска страна.

# 476

В Турция,ако има проблем , то винаги е от българска страна.

Съгласна! За съжаление е така! smile3527

# 477
  • София
Да се включа с въпрос - сестра ми искат да направят следния преход - Кушадасъ - Памуккале /с вкл разглеждане/ - Истанбул с нощувка около Измит и после Бг. някой пътувал ли го е този път. Моля за отзиви и коментари, всичко ще им бъде полезно.
Благодаря предварително  bouquet

# 478
Мен пък ме интересува някой може ли да ми "разбие" пътя по часове. Колко приблизително е продължителността на пътуването от границата до ферибота и после от него до Кушадасъ ?! За самия ферибот съм чела, че пътуването е 20-40 мин.
Благодаря   bouquet

# 479
Да се включа с въпрос - сестра ми искат да направят следния преход - Кушадасъ - Памуккале /с вкл разглеждане/ - Истанбул с нощувка около Измит и после Бг. някой пътувал ли го е този път. Моля за отзиви и коментари, всичко ще им бъде полезно.
Благодаря предварително  bouquet

От Кушадсъ до Истанбул през Памуккале съм пътувала, през далечната 1999та година. В Кушадасъ се записахме в местна тур. агенция за екскурзия до Истанбул, през Памуккале. До там бяхме с бус, от там до Денизли пак и от Денизли с голям автобус, нощно пътуване беше. Пътищата бяха добри още тогава.

Общи условия

Активация на акаунт