На море в Турция - тема 23

• 96 319
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Stuck in a moment
Здравейте!
Никога не сме почивали в Турция и темата е доста обширна. Затова ще ви помоля за информация, ако някой е почивал в тип вила/къщичка с ползване на 2 стаи и AI.
Нещо от сорта на този хотел АНТАЛИЯ, СИДЕ - ХОТЕЛ SUNRISE PARK RESORT & SPA*****
Гледах на първа страница, но не го открих.
Благодаря предварително и весели почивки на всички!

# 616
Ние почивахме така, фамилна стая в Клуб Меджик Лайф в Саръгерме, в бунгало.

# 617
Здравейте, моля  тези, които се завърнаха скоро от Турция да споделят какво е положението по границата. Приятели на мои познати в петък са пътували за Мармарис и много са ги бавили на турската граница.
Не се притеснявайте за границата.Автобусите на фирмите превозвачи са познати и много рядко,почти никога не се правят дълги проверки както е с румънците и македонците.Аз ходя почти всеки месец в Одрин от турска страна никога не сме имали проблеми.Миналата година,когато пътувахме за почивката в Турция валеше проливен дъжд.На българската митница ни свалиха всички от автобуса,
а на турската се качиха в автобуса заради децата-така ни каза придружителката.Който е минавал през
митницата на Капитан Андреево знае каква е нашата и колко е голяма турската.При тях децата винаги
са на почит.Към всяко дете се отнасят с внимание и обич навсякъде в Турция.

# 618
Здравейте, моля  тези, които се завърнаха скоро от Турция да споделят какво е положението по границата. Приятели на мои познати в петък са пътували за Мармарис и много са ги бавили на турската граница.
Не се притеснявайте за границата.Автобусите на фирмите превозвачи са познати и много рядко,почти никога не се правят дълги проверки както е с румънците и македонците.Аз ходя почти всеки месец в Одрин от турска страна никога не сме имали проблеми.Миналата година,когато пътувахме за почивката в Турция валеше проливен дъжд.На българската митница ни свалиха всички от автобуса,
а на турската се качиха в автобуса заради децата-така ни каза придружителката.Който е минавал през
митницата на Капитан Андреево знае каква е нашата и колко е голяма турската.При тях децата винаги
са на почит.Към всяко дете се отнасят с внимание и обич навсякъде в Турция.

Да, но тази година има проблем по границата (той е с превозвачите на товари, но все пак). Освен това миналата година точно на турската граница ни накараха да свалим целия си багаж и целия автобус минавахме скенер.

# 619
Здравейте,търся оферта за Турция 2в+1 дете за периода 27,29.07-3,5.08.13г.Предпочитам да има забавления за деца,без значение курорта.Може и на лични,благодаря!

# 620
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, искам да попитам ако има някой скоро завърнал се, за цената на шезлонги и чадъри на Лейдис бийч  Hug

# 621
Някой от завърналите се ходил ли е до Памуккале? Ще ми е интересно да "чуя" впечатления от тази година

# 622
Някой от завърналите се ходил ли е до Памуккале? Ще ми е интересно да "чуя" впечатления от тази година
И аз се интересувам от Памуккале , заслужава ли си да се види ? Чакам и впечатления от Палм Уингс в Кушадасъ.

# 623
  • Русе
... Чакам и впечатления от Палм Уингс в Кушадасъ.
Цитат от ФБ: "В момента сме в хотела. Забележките са ми към анимацията- не е на ниво да не кажа, че почти липсва и има комари. Всичко друго е перфектно и сме много доволни.".

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 09:32 от viki_1974

# 624
КОМАРИ...... лошо,а още по-лошо е на българската граница.

# 625
Да споделя една новина,която за в бъдеще ще е доста актуална за пътуващите през Истанбул. Вчера официално е стартирало изграждането на Третия мост над Босфора. ще се казва YAVUZ SULTAN SELİM. ще е готов в края на май 2015г. Всички знаем как строят турците и срока ще бъде спазен.  thumbsup

# 626
  • Димитровград
.......а още по-лошо е на българската граница.
Какво имаш в предвид?

# 627
става дума че има много комари които са като бръмбари

# 628
.......а още по-лошо е на българската граница.
Какво имаш в предвид?
[/quote
Миналата година ни нахапаха и дори автобусът се напълни с тях.
Жалко за българските митничари подложени на този ад,скоро имаше и репортаж
от там.Кметицата на К.Андреево се оплака,че никой не обръща внимание на
комарната (ЕПИДЕМИЯ) - ад за хората там.

# 629
  • Plovdiv
За всички които ще почиват в Палм Лингс Кушадасъ едно 20 минутно видео http://www.youtube.com/watch?v=hn1U9CyRsiQ.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 06:36 от pupi80

Общи условия

Активация на акаунт