На море в Турция - тема 23

• 96 468
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Ами нашите направиха 1-ва голяма почивка след 4 часа и 30 мин. на някакъв скъп и смотан комплекс, като изключим, че народа даде зор за тоалетна и преди това спряха на 1 бензиностанция за 10 мин., съответно пазара беше дърво.
Да допълня за хотела - персонала, освен аниматорите не знае английски, повече разбират руски сякаш. Езиковата бариера е много неприятна. Първата вечер стана недоразумение за 1 чаршаф с рецепцията и камериерките, което след 1000 км и 20 часа със Сетрата ни довърши и се поядосахме. На следващия ден намираме в стаята пътека от рози, на леглото лебеди, розови листа, по пердетата рози - това като извинение от камериерката. Е как да и се сърдиш - накрая и бакшиш и оставихме. Преди да се оправи храненето аз обикалям в ресторанта и половин час ме няма, то имаше останал лук печен, лук пържен, на филийки, на кръгчета, съответно мъжът ми попада на управителя на хотела, който говори блестящ английски и винаги беше навсякъде, и го пита какво става, защо така се получава. Човека се извини 1000 пъти и наистина от следващия ден всичко влезе в крачка. Та след този разговор се прибираме в стаята и намираме бутилка червено вино и плато с плодове като извинение от управителя. Последната вечер като се прибрахме в стаята намерихме пъхнат под вратата плик (имало е за всички гости) персонално адресиран, и вътре на малко развален български  hahaha но много мило написано писмо за изпращане.

Wink  Как да не ги уважаваш турците ?  Заради това им отношение към гостите на хотела почивам вече само  в Турция . В Гърция съм била и на Закинтос и на Корфу и на Евия, и ръкавите на Халкидики,но никога не съм видяла такова отношение ! Може да има и хотели със забележки в Турция ,но  едно така поднесено извинение може да те накара да забравиш недостатъците . А при надутите "елини" няма как да се случи изобщо .
Наистина сте права. Преди три години бяхме в Пайн Бей Кушадасъ. Последния ден на закуска сервитьора заля мен и съпругата на нашите приятели, с които бяхме там с кола. По дрехите ни имаше само няколко капки, но сервитьора се притесни. Извини ни се той, след него управителя на района, после управителя на ресторанта и накрая ни донесоха много красиво аранжирани коктейли.

# 286

hris.g специално 3а теб, имам новини 3а "нашия" хотел Сентинус (споделено от хора 3авърнали се преди три дни). Всичко е перфектно! Стаи, храна, хигиена, плаж, анимация, обслужване, отношение - бе3 3абележки. 3а категорията си - страхотен хотел. Ра3бира се, ще чакам твоите коментари и впечатления. Ра3читам на теб Hug
Днес от агента ни научих, че Палм Уинкс - Кушадасъ се открива утре - 10.05.

[/quote]vanq_6119,не съм Хрис,но се радвам че моите постове за Сентинус назад в темата се оказаха верни. Наистина хотела си заслужава всеки лев. Желая ви и на двете,приятно прекарване на почивката. Аз утре заминавам за Анталия .Имаме да посетим няколко десетки хотела от всички категории там.Като се върна ще резюмирам впечатленията си.  thumbsup

# 287
В Гърция съм била и на Закинтос и на Корфу и на Евия, и ръкавите на Халкидики,но никога не съм видяла такова отношение ! Може да има и хотели със забележки в Турция ,но  едно така поднесено извинение може да те накара да забравиш недостатъците . А при надутите "елини" няма как да се случи изобщо .

Confused  А ние тази година изневеряваме на Турция и ще почиваме в Гърция....дано не сме сгрешили.

# 288
  • Пловдив
Няма ли завърнали се от Батихан? Чакам отзиви  Simple Smile

# 289

hris.g специално 3а теб, имам новини 3а "нашия" хотел Сентинус (споделено от хора 3авърнали се преди три дни). Всичко е перфектно! Стаи, храна, хигиена, плаж, анимация, обслужване, отношение - бе3 3абележки. 3а категорията си - страхотен хотел. Ра3бира се, ще чакам твоите коментари и впечатления. Ра3читам на теб Hug

vanq_6119,не съм Хрис,но се радвам че моите постове за Сентинус назад в темата се оказаха верни. Наистина хотела си заслужава всеки лев. Желая ви и на двете,приятно прекарване на почивката. Аз утре заминавам за Анталия .Имаме да посетим няколко десетки хотела от всички категории там.Като се върна ще резюмирам впечатленията си.  thumbsup
[/quote]
Здравейте,
и аз почивам от няколко години в Турция, но сега през Септември ще сме в Палм Уинкс - Кушадасъ, който видях от поста на liv1892, се открива днес.
Моля, някой ако почива там, да сподели мнението си.
Приятна почивка на всички.

# 290
  • Русе
Здравейте,
и аз почивам от няколко години в Турция, но сега през Септември ще сме в Палм Уинкс - Кушадасъ, който видях от поста на liv1892, се открива днес.
Моля, някой ако почива там, да сподели мнението си.
Приятна почивка на всички.
Е, доста ще сме, ще има да четеш до септември  Wink

# 291
Отдавна исках да напиша, че хотелът се казва Палм Уингс - Палмови криле - Palm Wings, Royal Wings. Не че е фатално, но по-добре е да се произнася и пише правилно, особено след като ще почивате там Sunglasses

# 292
  • София

vanq_6119,не съм Хрис,но се радвам че моите постове за Сентинус назад в темата се оказаха верни. Наистина хотела си заслужава всеки лев. Желая ви и на двете,приятно прекарване на почивката. Аз утре заминавам за Анталия .Имаме да посетим няколко десетки хотела от всички категории там.Като се върна ще резюмирам впечатленията си.  thumbsup

Трепна ми чак сърцето, че сме направили правилен избор. За мой късмет сестра ми отиват в Сентинус седмица преди нас - т.е. от 25.05. така, че ще пиша по рано за нейните впечатления  bouquet
Вече нямам търпение да тръгваме - броим всеки ден... Joy

# 293
  • Пловдив
В Батихан е страхотно !Ние бяхме м.година и съм със страхотни спомени !Ние бяхме в новата част на хотела дори и в стаите има интернет .Всяка събота и неделя пък се провеждат сватби на поляната .
Абе с две думи е страхотно .Няма да съжалявате .Ако искаш и снимки мога да ти пратя от там има какво да се снима .Има дет.кухня и кът за най-малките .ако имаш въпроси питай .

# 294
  • Пловдив
В Батихан е страхотно !Ние бяхме м.година и съм със страхотни спомени !Ние бяхме в новата част на хотела дори и в стаите има интернет .Всяка събота и неделя пък се провеждат сватби на поляната .
Абе с две думи е страхотно .Няма да съжалявате .Ако искаш и снимки мога да ти пратя от там има какво да се снима .Има дет.кухня и кът за най-малките .ако имаш въпроси питай .

Дано и ние останем доволни от Батихан. Ще се радвам ако имаш време да ми изпратиш малко снимки.

# 295
  • Монтана
Za praznicite bjhme v Atlantik-prepora4vam go gore6to za tezi pari,ima i zabelegki no sa nezna4itelni.Batihan be6e blizo do na6ij hotel.Hodihme do tam.Ot van hotela izgledga razko6no i gradinata s raznite mu zabavlenij be6e prekrasna.Plaga mu sa6to e hubav,no malak spored men i za letnij sezon ne dostata4en.Sega be6e prepalnen,njma6e mjsto,a za ljtoto neznam.Prijtna po4ivka na vsi4ki.

# 296
В Гърция съм била и на Закинтос и на Корфу и на Евия, и ръкавите на Халкидики,но никога не съм видяла такова отношение ! Може да има и хотели със забележки в Турция ,но  едно така поднесено извинение може да те накара да забравиш недостатъците . А при надутите "елини" няма как да се случи изобщо .

Confused  А ние тази година изневеряваме на Турция и ще почиваме в Гърция....дано не сме сгрешили.
Защо ? Rolling EyesПочивали ли сте там ?
Ще очаквам впечатленията ти !
И аз се изкуших от почивка на Евия ,но след изтичане на паспортите Laughing

# 297
И на мен ми е любопитно за Гърция, но все още не смеем да се престрашим  Mr. Green Много слънце желая на всички ви   bouquet

# 298
Za praznicite bjhme v Atlantik-prepora4vam go gore6to za tezi pari,ima i zabelegki no sa nezna4itelni.Batihan be6e blizo do na6ij hotel.Hodihme do tam.Ot van hotela izgledga razko6no i gradinata s raznite mu zabavlenij be6e prekrasna.Plaga mu sa6to e hubav,no malak spored men i za letnij sezon ne dostata4en.Sega be6e prepalnen,njma6e mjsto,a za ljtoto neznam.Prijtna po4ivka na vsi4ki.

poliral
може ли малко повече инфо за Атлантик  Thinking
Относно чистотата - Колко често се почистват стаите и се сменят кърпите в банята, има ли наличен сешоар и става ли изобщо за употреба? Кърпите в банята достатъчни ли са като брой? / по 1 голяма, малка , за лице и за крака на човек е нормално според мен/
Относно предлагането Разнообразна ли е храната в ресторанта, какво предлагат на междинните хранения, как стои въпросът с обслужването?
Относно плажът Пясъчен ли е?  Басейните в какво състояние са? Всичките пързалки ли са пуснати?
Анимацията как е? По-възрастови групи ли е или не? Има ли тематична вечер веднъж седмично и каква е?
Какви са преобладаващите туристи в хотела? Колко далече е хотела от Кушадасъ и има ли преминаващи маршрутки наблизо?
Предварително благодаря! Hug

# 299
liv1892  Hug благодаря ти. Наистина всяка твоя дума 3а Сентинус се ока3а вярна. Още повече, че а3 имам доверие на преценките ти. Лек път до Анталия.

jfjallen   Hug права си 3а Палм Уингс. Сгрешила съм. И понеже ще почивам там и имайки пред вид професията си...се 3асрамих. 3а мен, в та3и тема - правописа, пунктоацията, словореда и стилистиката не са от голямо 3начение. По-важни са - по3итиви3ма; настроението; споделените: инфо, емоции и преживявания. Но, 3абележката ти е на място и я приемам с най-добри чувства.

Общи условия

Активация на акаунт