Остров Тасос - 5

• 86 616
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз съм била септември само  и миналата година си разделяхме с приятели огромен апартамент за по 35 евро на семейство,тази година за студио от 15 юни плащаме 50 евро на вечер-една идея по-евтино от континента,но като прибавим разходите за ферибот и идва едно към едно.

lulumba вие къде ще ходите,по едно и също време сме Simple Smile

# 91
  • русе
И ние вече имаме резервация за Тасос - от 16 юни апартамент за трима възрастни и едно дете - 42,50Е на вечер, явно имаме някаква остъпка, въпреки че резервирахме началото на май. За първи път ще почиваме в Гърция и вече броя дните  Grinning  Надявам се да уцелим хубаво време и водата да е топла!
Благодаря на всички, които пишат в темата, беше ми много полезно  Hug

# 92
Вече пета година плащаме по 80 евра за апартамент в средата на август. Не намирам цените за увеличени.

# 93
  • В светлината на слънцето
tyntyrymyntyry, малко преди вас ще сме. Grinning В Ники студиос. Не мога да коментирам цените, че ние запазихме мнооого рано и май имаме по този повод някаква отстъпка. Срам, не срам, даже вече не помня колко беше.  Embarassed Embarassed Ама беше още през януари, че ни натиснаха от работата за едни ранни графици на отпуските. ooooh!

# 94
И ние ще сме на Тасос тази година (но без малкия) от 7 - 17 юни в студио Amaryllis. Цената е 40 евро и направихме резервациите доста рано - началото на април. За първи път ще пътуваме до там и малко ми е притеснено за фериботите. Като гледах в сайта им имат сутрин по обед и следобед. Не са май много редовни.

# 95
  • София
И ние ще сме на Тасос тази година (но без малкия) от 7 - 17 юни в студио Amaryllis. Цената е 40 евро и направихме резервациите доста рано - началото на април. За първи път ще пътуваме до там и малко ми е притеснено за фериботите. Като гледах в сайта им имат сутрин по обед и следобед. Не са май много редовни.

mimozkam Здравей, няма такова нещо, не се притеснявай. Да не би да гледаш от Кавала, там е така. Виж тук:
http://www.thassos-island.com/tourism-thassos/thassos-ferry-boat-timetable
От Керамоти.......

# 96
Май съм гледала от Кавала. Благодаря за инфото Simple Smile.

Тази година за Гърция ще пътуваме от Варна, не от София и се чудя как е пътят надолу. Някой има ли впечатления, препоръки?

# 97
  • София
mimozkam, от Керамоти до Тасос миналото лято пътуваха 2 компании. Това е сайтът на едната: http://www.thassos-ferries.gr/bulgaria.html Не се сещам как се казваше другата  Crazy Фериботите им се редуват. Т.е., между всеки 2 ферибота на Thassos ferries има един на другата компания.

# 98
  • Варна

Тази година за Гърция ще пътуваме от Варна, не от София и се чудя как е пътят надолу. Някой има ли впечатления, препоръки?

И ние сме от Варна и сме пътували и от Свиленград и Гоце Делчев и Кулата.През Свиленград е най - кратко - 670 , но от Варна до Свиленград пътя е много кофти.През Гоце Делчев е по дълъг и много по кофти- минават се 2 планини Стара Планина и Родопите и има много завои.Най - хубав и дълъг е през София - 850 км , но там Стара планина се минава по магистрала- Витиня и общо взето по пътя няма много баири , както по другите два пътя.Вече взехме да минаваме само през София.

# 99
Уф, не успявам да се спра на хубаво студио. Търся нещо в Кинира. Предложения?

# 100
  • Варна
mimozkam, от Керамоти до Тасос миналото лято пътуваха 2 компании. Това е сайтът на едната: http://www.thassos-ferries.gr/bulgaria.html Не се сещам как се казваше другата  Crazy Фериботите им се редуват. Т.е., между всеки 2 ферибота на Thassos ferries има един на другата компания.

През сезона на практика по всяко време в Керамоти се товари или разтоварва фери.
И е по евтин отколкото от Кавала.

# 101
peterky2002, колко часа ви излиза през София пътя? Гугъл казва 8-9 часа Варна - Свиленград-Керамоти.

# 102
  • София
mimozkam Да така е, и още 2-3 часа отгоре за почивки, кафе и фери, все пак. Защо трябва да се натоварвате толкова, направете си поне една нощувка някъде, мисля че ще е по-добре. Ние също тръгваме в тази посока и спирането/с нощувка/ е задължително, по-голяма разнообразие, ако имате време разбира се.

# 103
Ние попринцип сме от София, но ще оставям малкия при баба във Варна. Да, мисля и за вариант нощувка някъде, но къде? Пътят и местата по този път Варна-Керамоти не са ми познати никак.  Идеи?

# 104
  • София
Ние попринцип сме от София, но ще оставям малкия при баба във Варна. Да, мисля и за вариант нощувка някъде, но къде? Пътят и местата по този път Варна-Керамоти не са ми познати никак.  Идеи?

Средата е в Свиленград, чудесно.......

Общи условия

Активация на акаунт