Остров Тасос - 5

• 86 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Oooo , Катерина е лубимото ни място.
За сьжаление няма свободни места от 15.09.когато искаме да отидем .

# 691
Сигурно е обсъждано, но не намирам може ли да ми кажете как е пътя през Златоград ?  Благодаря предварително   bouquet

# 692
  • Варна
Сигурно е обсъждано, но не намирам може ли да ми кажете как е пътя през Златоград ?  Благодаря предварително   bouquet
[/quote

С много завои
През Кулата е по хубав и затова десетки пъти по натоварен.

# 693
  • в обкръжаващия ме хаос
[/quote

С много завои
През Кулата е по хубав и затова десетки пъти по натоварен.
Не са чак толкова много, поне за нас, също сме от Пловдив. "Най-тежката" част със завои е 10-15 мин, това от границата до първото селце, после се разреждат. До Ксанти пътувахме  1 час от границата, а до Керамоти стигнахме за по-малко от 4 часа и половина. Важното според мъжа ми  е след Кърджали да се хване пътя за Джебел, иначе се пътува повече до Златоград  и завоите били повече. От Пловдив през Кулата май са повечко км. Това е нашето мнение, всеки си решава.  Благородно завиждам на всички, които им предстои почивка на Тасос или са там в момента. Ние се върнахме в неделя вечерта, прекарахме си страхотно, както и предните пъти и нямам търпение за догодина. Бяхме отседнали в студия Горгона.  Hug

# 694
Благодаря ви много. Ние също ще пътуваме през Златоград, защото през Кулата много ни се удължава пътя.

# 695
  • софия
И ние тръгваме неделя за Тасос. Надявам се на хубаво време... Praynig

# 696
  • Пловдив
 Времето е супер, обаче е много пренаселено, плажовете се пукат по шевовете. В сряда сме търсили настаняване повече от 5 часа и се настанихме в една дупка само, за да има къде да спим. Вчера на 3ия час най-накрая намерихме нормален хотел. Друг път без резервация не тръгвам.

# 697
  • софия
hris80 Вие къде сте отседнали?И ние никога не сме тръгвали без резервация... Rolling Eyes

# 698
  • Пловдив
 В Потос се настанихме, днес сме на плаж на Трипити, тук е спокойно и чисто.

# 699
  • в обкръжаващия ме хаос
На Потос плажът не е ли хубав? Като обикаляхме острова не слезнахме до неговия плаж да го видим, но пък селцето беше пълно.

# 700
  • софия
И аз се интересувам, ние отсядаме в Скала Потамия, Голдън Бийч. Но искам единия ден да го прекараме на друг плаж...Миналата година ходихме в Потос, наистина оживено, но плажът, който е на края на главната(ако в била главната де) беше ужасно тесен. Та бихте ли ми препоръчали плаж, но да е към градче,т.е. да може да обядваме там. Мерси!  bouquet

# 701
  • Пловдив
На Потос плажът не е ли хубав? Като обикаляхме острова не слезнахме до неговия плаж да го видим, но пък селцето беше пълно.
На мен не ми харесва, има много камъни.

# 702
  • София...........
Момичета, на острова има ли магазини от по-големите вериги ?

# 703
И ние бяхме отседнали в Скала Потамия, там е хубаво. Simple Smile

# 704
  • софия
divna_ , не сме обикаляли целия остров, но тук бях чела в темата, че няма. Със сигурност няма от ферибота до Алики, през Скала Потамия.

Общи условия

Активация на акаунт