Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процеса на осоляване и какви са мненията на майките относно тази практика?
Какви са мненията за шофирането по време на бременност?
Какви са мненията за осоляването на бебета и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процеса на осоляване и какви са мненията на майките относно тази практика?
Осоляването е метод, при който сол се добавя към водата, в която се къпе бебето. Въпреки че няма широко разпространено одобрение за тази практика в обсъжданата тема, някои хора все още я използват. Някои майки изразяват негативно мнение за осоляването, като го смятат за ненужно и ненужно, докато други го описват като стара традиция, която не подкрепят. Има обаче и майки, които подкрепят осоляването, споделяйки личния си опит от използването му без никакви отрицателни ефекти.
-
Какви са мненията за шофирането по време на бременност?
Мненията за шофирането по време на бременност варират. Някои майки споделят, че продължават да шофират без никакви проблеми, докато други проявяват предпазливост и предпочитат да избягват шофиране, особено в напредналите етапи на бременността. Има и майки, които се чувстват комфортно зад волана, докато други изразяват опасения за безопасността си и избират да не шофират.
-
Какви са мненията за осоляването на бебета и какви са алтернативите?
Обединени текстове: Мненията относно осоляването на бебетата варират. Някои майки изразяват негативно мнение, като го считат за ненужно и ненужно, докато други го описват като стара традиция, която не подкрепят. Алтернативи на осоляването включват използването на специализирани продукти за бебешка хигиена без сол, като дезодоранти и рол-они против изпотяване, които могат да помогнат за контролиране на миризмата без използване на сол. Алтернативите на осоляването включват използването на специализирани продукти за бебешка хигиена, които не съдържат сол. Например, дезодоранти и рол-они против изпотяване са алтернативи за контрол на миризмата без използване на сол.
-
Какво да правим, ако свекървата има претенции за името на бебето?
-
Какви са препоръките за избор на педиатър с по-алтернативно отношение към медицината?

. Бях ви казала преди 1 седмица, че доки от ЖК го измери 1500-1600. Сега го измери док 1400, на което повече вярвам, но си върви точно по седмицата, не е шишко 

Толкова дини под една мишници сме за заели да правим ,че нямам сили често да си кажа ,с толкова работа в събота без малко да вляза в болницата за задържане но всичко се размина за моя радост.Правим ремонт на апартамента сменяме статута че се води ателие ,но трябва да освежим и тук в момента където живеем че до появата на бебо апартамента няма да е готов.Едновременно записвам и тичам по училищата да запиша каката в първи в клас ,че тук във Варна всяко училище различни документи различни дати за записвания ,с две думи лудницата пълна .Просто се моля да намалим темповете малко че наистина ми идва в повече всичко това .Преди месец купихме и къща на 10 км от Варна и моя мъж реши че точно сега ще става земеделец да сее салатки и такива неща аз нищо не правя ама ме кара да ходим и така .Спирам че стана много дълго.Ами това е от мен и не на последно място страхотна тема както винаги!А да питам варненските мами решихте ли къде ще раждате? 
.
Миналата седмица на прегледа се оказа,че главичката на бебето изостава с 2 седмици спрямо тялото,вика ме док на доплер,уж всичко наред,но минах на Фраксипарин всеки ден.След това и на ЖК в петък се потвърди от другия док и даже била леко издължена главичката.Питах за какво да се притеснявам,казаха че евентуално ще се роди с по-ниско тегло или може да се касае за плацентарна недостатъчност
.В четвъртък съм пак на доплер и се моля всичко да е наред.Каката и тя не беше голяма,родена е в 39 седмица-2950 г. Успокояват ме,но ми е доста притеснено.И каката беше болна,нещо което се случва рядко,мъжо пак в командировка 3 дни и ми е супер сдухано.Сори за мрън....