Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Мюнхен

И лудото Ленче

# 16
Ох,лудо Ленче,лудо Ленче ама манекенче Heart Eyes

# 17
  • София
Ехеее,вие защо не викате   ruporuu,че сте в нова тема!

Благодаря на всички за преводите,фрагманите! newsm51

Направо ми е невероятно и на мен, че успяхме да я изпишем онази тема прокълната!  Joy

Благодарности на всички за преводите и снимките!

"На девойката няма да и остане нищо друго, освен да потърси помощ от Бали бей. Именно той ще спаси Михримах, което ще и даде повод отново да се надява..."
Брех! ББ най-после ще си спомни, че е мъж. Какво ли ще направи?!?   newsm78 Рустинетката хептен ще го намрази.  Laughing
Обаче СС егати пича! Отиде на крак да попита Хюрем, защо отказва да се върне, въпреки опасността от чумата!

# 18
bggirl22,липсваш ми, ти и твоя бонбон! Hug
 Както каза една сладурана в предишната тема(цитирам по памет):"Колко ,колко да е заточена Хюрем!1-2 серии ще ги изтърпим!"Е,наистина му се вижда края!
 Само,че на мен вече ми стана "байгън" да гледам едни и същи неща! Искам да кажа на "уважаемите" Mr. Green сценаристи,че момента,сюжета и ситуацията,която ни е разтърсила преди сега като се повтаря става досадна,да не използвам по -тежки думи...
Заточения,харемни бунтове и т.н бяха разтърсващи  и настръхващи първият път (когато бяха продукт на Мерал) ,сега повторението им говори само и единствено за безсилието на ума  и въображениетона настоящия/те сценарист/ти!
Благодаря за всички преводи!

# 19
  • Мюнхен
vvi мерси много.  Hug Hug Hug Моят проблем е като твоят. Много почнаха да се повтарят, стана ми доста безинтересно, всичко е предвидимо... Преди ако някой ми беше казал, че някога ще превъртам цели сцени и диалози от ВВ, щях да му се изсмея в лицето. Но наистина е така. Изгледах последните 3 серии най-сетне. Дори няма какво да обсъдя от тях. Невероятно, но факт. И темата запустя. Дори ми липсват споровете ни! Преди проверявах през 5 минути дали има превод и веднага сядах да гледам, а сега едвам едвам се навивам да почна.
Дано Хюрем сега като се върне се развихри малко, та да има на какво да се порадваме. Май последният път когато се изкефих на сцена от ВВ беше когато тя заби на Хатиджето прав десен и после я довърши до нокаут.  box box box box
Повече се радвам на Михримах, че застана плътно зад майка си и си показа зъбките. Жал ми е за нея заради това, което я очаква.
Не ми хареса подбора на Синан. Той толкова по-възрастен ли е бил и в действителност от Михримах?

# 20
Ехеее,вие защо не викате   ruporuu,че сте в нова тема!

Благодаря на всички за преводите,фрагманите! newsm51

Направо ми е невероятно и на мен, че успяхме да я изпишем онази тема прокълната!  Joy

Благодарности на всички за преводите и снимките!

"На девойката няма да и остане нищо друго, освен да потърси помощ от Бали бей. Именно той ще спаси Михримах, което ще и даде повод отново да се надява..."
Брех! ББ най-после ще си спомни, че е мъж. Какво ли ще направи?!?   newsm78 Рустинетката хептен ще го намрази.  Laughing
Обаче СС егати пича! Отиде на крак да попита Хюрем, защо отказва да се върне, въпреки опасността от чумата!

Mомичета, не искам да ви разваля настроението, но превода е малко неточен .
Бали Бей няма  никого да спасява, той само ще подкрепи и помогне на Михри да се види с майка си. Та оттам и надеждата й. Тя ще си мечтае за него , но Хюррем ще я свали на земята Sad
Лютви ще си намери любовница  Laughing Joy Joy

# 21
Според мен , големият удар ще е Лютви- ВВ.

# 22
Страхотна серия ни чака. Записвам се да ви следя!

# 23
  • Русе/София

Peace

# 24
# 25
Благодаря за новата тема и превода на фрагмана   bouquet

# 26
Нощес и аз успях да изгледам серията. Връщах се да проследя внимателно думите на Сюлейман:"Съжалявам, че не повярвах на Хатидже." Брейййй...Та на него всеки му сервира каквито си иска постановки и той им вярва, как изведнъж взе че се усети. newsm78 newsm78 newsm78 Заспах с едно чувство на неудовлетворение и неяснота, но...отзарана получих прозрение. Султанът също е влизал в нашата тема и е видял култовата най-любима сцена с право, дясно кроше и нокаут в подписа на Тъмната ни Розичка. Иначе няма начин да се досети!  Joy Hug Heart Eyes
Хубав ден, великолепни! Hug Heart Eyes

# 27
# 28
Не съм видяла новата тема: Simple Smile

Сетих се да питам нещо -  незнам дали е обсъждано :

Няколко пъти коментираха Хазъррейс защо не се оженил и не иска ли да има деца - той пък отвръщаше, че за него морето е дом и не може да издържа на сушата. В  94 епизод новината за голямата им победа над Гритти на Султана донесе един човек, който каза: моя баща и главнокомандващ на флотата................. - да не би сега пък да искат да кажат, че има и син!?  Не е нормално сценаристите да не помнят какво са писали!

# 29
  • София

Не съм убедена. Следя филма от началото, толкова години всяка сряда сядах и гледах онлайн и
с нетърпение очаквах превода. Имам всички преведени серии записани на твърд диск. И след всичко
това последните пет серии не съм ги гледала още, защото филма не е това което беше за съжаление.

Благодаря за труда на всички момичета които се опитват да поддържат темата жива.

Общи условия

Активация на акаунт