Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Ани, благодаря ти за купищата снимки и инфото. Hug Hug
Преразказът е толкова подробен и точен, че дава дори и анализ на казаното... Simple Smile Ако си във връзка с авторите на сайта, моля да им благодариш от мое име. Peace

# 631
  • София
Здравейте!

Благодаря на всички за труда!  newsm51

Снощи си направих труда да гледам онлайн серията,че три неща ме впечатлиха:

1.Лютфи паша пие вино и замезва с локум.

2.Бали бей и Рустем много космати тела имат и направо ме изгубиха по точки,като тяхна фенка.

3.Лютфи паша  с голи ръце гаси свещ все едно огъня е нетленен..

а въшката в епруветка чак не искам да я коментирам..

Joy Joy Joy
Ох, Випчееее!  Laughing
Знам, че въшката не искаш да я коментираш, но забеляза ли размерите и? Все едно е била на угояване два дни преди прегледа, че да стане едра, лесно забележима, както и да затлъстее и да стане трудно подвижна, че където я оставят, там да си остане!  Joy
А модерното розово халатче на гадженцето на ББ забеляза ли? Само пантофки с пухчета и липсваха.  Joy

# 632
Здравейте!

2.Бали бей и Рустем много космати тела имат и направо ме изгубиха по точки,като тяхна фенка.

Joy Joy Joy
Ох, Випчееее!  Laughing
Знам, че въшката не искаш да я коментираш, но забеляза ли размерите и? Все едно е била на угояване два дни преди прегледа, че да стане едра, лесно забележима, както и да затлъстее и да стане трудно подвижна, че където я оставят, там да си остане!  Joy
А модерното розово халатче на гадженцето на ББ забеляза ли? Само пантофки с пухчета и липсваха.  Joy

Той Рустем нали вече стана голям ПИЧ,следователно голяма ВЪШКА..!

Направо, ГМО..Гледаш въшка иначе наподобяваща КЪРЛЕЖ..!  Joy

# 633
  • Средната земя
А Михримах без прическа прилича на Чубака  Crazy

# 634
Здравейте!

Joy Joy Joy
Ох, Випчееее!  Laughing

Той Рустем нали вече стана голям ПИЧ,следователно голяма ВЪШКА..!

Направо, ГМО..Гледаш въшка иначе наподобяваща КЪРЛЕЖ..!  Joy

Eх пък вие, ми това е специално отглеждана порода въшки-мутанти като за султански зетьове. Трудноподвижна, за да не се разхожда много и да причинява гъдел и неудобство, а само лееекинко да рови с крачета и да го почесва, да му прави кефа.   Joy
Още не съм изгледала серията, но разбрах, че венецианката на ББ я отпращат. Камък ми падна от сърцето. Къде пък я намериха, тя ужасна! Какво да направя, като не мога да одобря никоя за нашия Бей?  Embarassed Embarassed А окосмяването е признак за мноого тестостерон, голЕма мощ.  #Crazy

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 13:57 от Moniiica

# 635
Благодаря на darkroze за превода. Все едно съм изгледала серията.    bouquet  bouquet smile3525

Благодаря и на Ани и Жу за снимките, които публикуват неуморно.   newsm51 newsm51   bouquet

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 13:57 от Moniiica

# 636
Ох,не знам каква мощ обаче венецианката като реши да налази Бали Бей,той побегна със силата на светлината и къде мислите отиде..при Матракчъ!

# 637
Така ли направи?  Joy Joy Joy
Язък за тестостерона.  hahaha  Най-сигурно и безопасно си е при Матрака. То и ние можехме да го спасим от венецианката, ама нейсе..

# 638
Искрени благодарности на  darkroze и на всички момичета, за снимките и информацията  smile3525 newsm51 smile3525

vip42 и какво викаш - всички имат кусури - само нашия Матракчик всичко му е наред  Mr. Green Heart Eyes

# 639
Искрени благодарности на  darkroze и на всички момичета, за снимките и информацията  smile3525 newsm51 smile3525

vip42 и какво викаш - всички имат кусури - само нашия Матракчик всичко му е наред  Mr. Green Heart Eyes

Е как !!! Всичко му е прекрасно..и облечен с вкус от чалмата до обувките..в цвят лилав беше снощи,нищо,че аз лилавото не го признавам за цвят..

..и как покани Нигярка да влезе у тях,че се и ядоса на Рустем,че я изгонил,че и водичка и даде да пие от сребърна чаша,че и лъсната до блясък..

# 640
На Шехзаде Мустафа Румейса коя жена му е подред, изгубих им броя ? Laughing

# 641
Ей,сега и жените ще им броим на шахзадето Flutter

# 642
Ей,сега и жените ще им броим на шахзадето Flutter

Зачудих се просто  Wink

# 643
На Шехзаде Мустафа Румейса коя жена му е подред, изгубих им броя ? Laughing

Харем голям-Румейса Хасеки..

Евсун,Айбиге,Елена,Птице-човка,майката на бебето и Румейса-6

Румейса под номер 6,ако броим Айбиге..