Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
има ли преведена 98 серия,извинявам се не следя форума

# 721
Повече цуни-гуни няма,защото както казва darkroze  " като  доверено  лице на  султана  не трябва да  влиза в  отношения с представители на  вражеска  държава , нито  морално, нито  орално, нито  генитално – никак!" hahahaТака че ще и секне усмивката.Да си ходи и без това не получи нашето одобрение.За Мустачко нещо по така.

.

# 722
Не!Много бързаш.

# 723
Много  ми се иска да продебатираме "атентата" над Рустем.Как смятате че ще се спаси?
Много ще се радвам да прочета мненията ви... Peace  bouquet
Привет, великолепна и всестранно надарена банда! Hug Последните странички са истински празник за душата.   bouquet  Heart Eyes Красота! И познание!  Laughing
Преди повече от година споделих тук, че сериалът и темата за мен са едно перфектно училище. Само като си помисля що нещо научихме и изчетохме...И героите от филма се учат заедно с нас. Отчетохме нееднократно че се променят. Mr. Green Не винаги към по-добро. Naughty Rolling Eyes
Да си дойдем на думата накрая. Рустем, Хюрем, Шах - са в един и същи клас. Те мислят еднакво. Joy Joy Joy Рустем вече е наясно, че са му взели мярката на вратлето. Знае, че Шах е "бърза и яростна" и няма проблем с транспортните злополуки. Та сигурно кротко си язди кончето отстрани през гората, докато екипажът му хвръква във въздуха...Ама - поживьом,увидем...в сряда.  bouquet

# 724
Ученик съм вече аз,
ученик с Рустем,Хюрем и Шах.
Всяка сутрин като стана,
първо влизам в бг-мама.
Темата там стриктно аз следя,
кой,къде,какаво направил е сега!
Всички образи обичам,
и сладури ги наричам,
ала най-напред мечтая,
да не свършва сериала!
И за да ни е добре ,
аз поднасям ви кафе!

Скрит текст:

Да ви е сладко в очакване на новия фрагман!

# 725
Ученик съм вече аз,
ученик с Рустем,Хюрем и Шах.
Всяка сутрин като стана,
първо влизам в бг-мама.
Темата там стриктно аз следя,
кой,къде,какаво направил е сега!
Всички образи обичам,
и сладури ги наричам,
ала най-напред мечтая,
да не свършва сериала!
И за да ни е добре ,
аз поднасям ви кафе!

Скрит текст:

Да ви е сладко в очакване на новия фрагман!

newsm68  newsm44 newsm68 newsm44

Йееессс!  newsm51 newsm51 newsm51  love001

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Скрит текст:
Отдавна ме е срам да казвам "благодаря" в темата. Какво е една думичка, излязла от клавиатурата за всичките чудеса, които сътворявате и за огромния труд, който се полага "на ползу роду форумен"!?!? Embarassed Embarassed Embarassed Нали си знаете... Hug Heart Eyes

Благодаря за кафенцето! Тъкмо на време... Hug Heart Eyes

# 726
Мерси,за кафето тъкмо за да не заспя Embarassed
Чакаме си фрагманчета и серийки Joy

# 727
Поради ангажименти ви изпуснах края последните страници. Добре сте се забавлявали  Laughing  hahaha Гледам и Рустем бил на ергенско парти с Бали бей Laughing

# 728
Ани,   newsm51 newsm51 
Брей, къде да отбележа, че Бурак отишъл на парти без опашка? Направо невероятно. Сега е моментът да го сгащим.   animal037

# 729
Ани,   newsm51 newsm51 
Брей, къде да отбележа, че Бурак отишъл на парти без опашка? Направо невероятно. Сега е моментът да го сгащим.   animal037
Хайде залагайте капана на двамата сладури,ама първо проверете как са с въшките... въоръжете се с пинсетки и епруветки ,че ще искаме доказателствен материал  Joy Joy Joy

# 730
Въоръжена и подготвена за борба с биологично оръжие.

# 731
Moniiica   утрепа меееее ох.... rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Тя и Лидия като се появи ,като физическа и психическа сила...направо си представих как ги ловите... Joy Joy

# 732

MoniiicaJoy Joy Joy Joy

Синан още ли не се е появил? newsm78 newsm78

# 733
Очаквам и други смели доброволки да се включат в отряда за борба с вредители и инсекти. Като си помисля по тия дълги бради и мустаци какво се е навъдило, сама няма да се справя.  Mr. Green

# 734
Не се притеснявай-доброволки колкото щеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт