Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 310
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Привет от Кападокия,специално приготвено меню от Шекер ага и честитка  от Сюлейман Великолепни за всички Вас !

# 242
Поздрави и от мен за всички, които имат днес повод да празнуват  newsm51 smile3525

За тези, които снощи не са успели да гледат наградите, слагам видео със запис на цялото предаване. Да се насладим още веднъж на победите на нашите любимци
  Hug

# 243
В последната серия ,Малкочолу казва на Михримах,че са минали половината път и са близо до Бургас????
Пътуват от Истанбул към Одрин-за кой град става на въпрос,тъй като се съмнявам да минават през нашия Бургас по този маршрут? newsm78 10,25минута е. Embarassed
Мерси за записа от награждаването.

# 244
Ето и награждаването на Мерием от снощи.

Meryem Uzerli 4.Televizyon Ödülleri

# 245
# 246
Снимките на 98 серия са в разгара си 1537 Vatikan  newsm10

# 247
Хубавко е записчето с награждаването ,дума да няма.
Скрит текст:
Само това свойско потупвне по задните  части от годеничето ,не за това място и време Mr. Green

# 248
И на мен точно това ми направи много неприятно впечатление  Mr. Green

# 249
На тази снимка Нигяр стои като препарирана, а Сюмбюла имам чувството, че ще скочи на снимащия  newsm62

Някой съмнявал ли се е, че ще спечеля наградата?  hahaha  Laughing

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 16:58 от anna3com

# 250
Честит празник, момичета  Hug  bouquet

Честито на имениците     Hug

Животът ви да е изпълнен с цветове и аромати  Sunglasses Heart Eyes

Да са им честити наградите на нашите хора, а и на другите   bouquet заслужили са си ги  Party
Скрит текст:
Само това свойско потупвне по задните  части от годеничето ,не за това място и време Mr. Green
ти пък, той ръката ѝ търсеше  Wink Mr. Green Laughing

Трени, разкош е менюто на Шекеря  Heart Eyes  надявам се след няколко дни да го опитам точно там  Party Flutter

# 251
# 252
Аз като  не харесвам "Джанчо",то има за какво! Простак с простаците!!!!!!!! Как я шляпна като расова кобила спечелила му награда!

# 253

2011-2012-2013 Antalya Tv Ödülleri

# 254

Общи условия

Активация на акаунт