С 90-те в заглавието не искам да ограничавам и по-големите от коментари, така че всички порастнали (отказвам да използвам думата "остарели"
Какъв стил имахте? Какво правехте, когато излизахте с приятели? Какъв грим слагахте? Кое ви беше любимото занимание?
Аз минах през почти всички възможни периоди. Първо бях метълкЪ, излизах с батковците и каките и бях много горда със себе си. Не ми беше лесно да намеря кожен панталон, та носех един тъмен на цвят змийски, миришеше ужасяващо, по-скоро беше като мушама, отколкото изкуствена кожа
После минах на рап музика като порастнах малко, смъкнати комбат панталони, къс потник, огромни обеци халки, големи, големи суичъри, кецове
дълго време се носех така.После за съжаление дойде и рейв вълната и обличах подобни панталони (имах различни цветове), пак къси потници, но тук вече косата претърпя метаморфози
от тъмно руса, към оранжева, към циклама, към зелено, към бяло русо. Грима брутален, синьо червило, комбинирано със същия цвят молив, със звездички нарисувани по лицето. Голяма мода бяха стрийт парадите тогава, ходехме и там
една пасмина народ като палячовци.Ох, мога още много да говоря, но дълъг пост стана. Кажете вие през какви трансформации минахте?

Луда работа! ама пък модерно!!!