Модната вълна на децата на 90-те

• 48 508
  • 307
  •   1
Отговори
# 15
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, шЪ умрЪ с тази тема.
Имах и кожена пола (изкуствена кожа, шита от майка - нали се сещате домашно шита на какво мязаше), и 3/4 клин с надписче отстрани на крака (не помня какво пишеше, ама май имаше нещо dancing в името), и високи маратонки с езици, висящи напред. Не се гримирах, започнах да се мацам, след като завърших. Иначе косата я мъча от 7 клас, всички цветове минах - черно, русо, червено, лилаво, сиво, черна с цикламен кичур.....Имах сандали с подметка като тухла. Отврат - като стъпиш на криво, изкълчваш глезен, ама нА-модерни. И Вермахт имах. Баш в най-голямата криза си ги купих, помня, че бяха към 80$, че и налчета си добавих. Един номер по-големи бяха, нямаше моя, но как ще се подмина, трябва да ги имам.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 22:52 от Гита Ог

# 16
Аааа...клина до коляното!!! Помня го! Черен с електриково-розов надпис!  Mr. Green
Като се сетя колко бях горда с него....хахахаххаха Joy

# 17
Темата е супер- по това време бях в гимназията и бяха най-безгрижните ми години.
Тогава отмениха носенето на униформите и умирах да ходя с дънки и обувки-кларкове.Такива обувки имаше и сестра ми, много качествени излязоха.Слагахме различни връзки-на единия крак електрикаво розова, на другия-електрикаво жълта или зелена.
Умирахме за дънкови якета, целите накичени със значки.Лъскавите клинове ги помня-имахме черен, общ със сестра ми и се редувахме да го носим.Отгоре обличах туника-с голяма рисунка.
На мода бяха и ластичните поли.Ластичните дънки -също.Майка ми имаше блуза с прилеп ръкав и понякога я носех.Много обичах да си слагам кафяво червило.  Tired Подстригвах се сама-на пластове.Връзвах се на опашка и почвах да режа.Толкова сполучливо е било,че една учителка искаше да подстрижа дъщеря и. Laughing

# 18
  • волно калдъръмче
Дънки Панака и още едни чарлстон. Мрежестата блуза или блузона с прилеп ръкав от баба. Дънковата риза на бащата слагах много често и си навивах ръкавите. Нещо като сегашните шалове, но по плътен с цилиндрична форма се премяташе през главата като качулка и за да не се изхлузи, се слагаше лента през челото. Кръглите очила и сигнално червено червило. Бяла риза, мини пола с плохи и дълги черни чорапи с кубинки. Бях си правила и студено къдрене в този период.

# 19
Ех, че хубава тема.
Тогава съм била дете и нямам много фрапантни опити с външността си.

# 20
  • Пазете Гор
Вече не помня как се обличахме младежите в тези и околните им години.

А в предната тема писах нещо, но явно времето от нея досега е заличило спомените ми. Скоро ще помня максимум какво съм закусил.

# 21
  • Down south
Нещо като сегашните шалове, но по плътен с цилиндрична форма се премяташе през главата като качулка и за да не се изхлузи, се слагаше лента през челото.
О, това беше много актуално Simple Smile особено важни бяха лентите, които придържаха шала/качулка. Имах няколко шала в различни цветове и бретона задължително се нагласяваше над лентата.
Помня клиновете над коляното, гарнирани с дантела. Сега подобни (yoga pants) с дантели, само че под коляното, са много актуални тук (САЩ)
Еспадрилите бяха модни по онова време, явно сега са модни отново, защото ги има навсякъде.
Бухналите коси, Боже, бях накъдрена "на студено", от сегашна гледна точка съм приличала на разплетена дамаджана, но тогава много се харесвах Simple Smile

# 22
  • Варна
Нещо като сегашните шалове, но по плътен с цилиндрична форма се премяташе през главата като качулка и за да не се изхлузи, се слагаше лента през челото.
Шапка- комин. Laughing Но бяха модерни през 80-те.

Аааа...клина до коляното!!! Помня го! Черен с електриково-розов надпис!  Mr. Green
Като се сетя колко бях горда с него....хахахаххаха Joy
Пишеше Dirty dancing. Simple Smile

# 23

А в предната тема писах нещо, но явно времето от нея досега е заличило спомените ми. Скоро ще помня максимум какво съм закусил.

Проблемът идва, когато помниш какво си закусил на 5 март 1985, но нямаш никакъв спомен какво си ял преди два часа  Grinning

# 24
90-те ходехме с дънки, спортни тениски и маратонки
тениските ми бяха размер  XXL, има останали 2 от тях - облякох една, така от интерес  Mr. Green
баси, стига ми почти до колената и можем да влезем 3-4 вътре  Laughing

и клинове, на цветя, точки и всякаква ужас  Laughing
с високи токчета и дълга тениска
и химическо червило

# 25
  • Gotham City

Проблемът идва, когато помниш какво си закусил на 5 март 1985, но нямаш никакъв спомен какво си ял преди два часа  Grinning

Joy Joy

Ох, и аз имах две лъскави клинчета, едното не го помня точно, другото беше цикламено до коляното и отдолу с дантелка  hahaha ей колко ми беше любимо, чак ме е срам да си кажа.

Имах едни платформи, после, като малко по-голяма като модел бяха нещо такова
Скрит текст:

само че отгоре лак, а подметката някак...като протрита седеше, не мога да обясня точно.

Ей и дънките чарлстон, ех колко горда се чувствах носейки ги  hahaha искам пак да станат на мода, много добре ми седяха  Laughing Laughing

Помня имаше едни такива потници, много модерни бяха
Скрит текст:

Черния молив с червило, най-много ми харесваше в комбинация с онова розово, почти бяло червило  Joy ама много нежно ми се виждаше  hahaha  

Жената на Еминем с такава комбинация
Скрит текст:

Много се радвам, че темата ви харесва  Hug bouquet

# 26
темата е готина
бях забравила, взема да разглеждам снимки довечера

# 27
Черния молив с червило, най-много ми харесваше в комбинация с онова розово, почти бяло червило  Joy ама много нежно ми се виждаше  hahaha  

Ауу, вярно, това го бях забравила. Аз черен молив не съм слагала, но имах една съученичка, която носеше черен молив и много светло лилаво към бяло червило. Сега, ако видя някой така, може и да получа уплах.... Joy ама тогава ми се е виждало нормално, даже модерно е било. Mr. Green Crazy

Помня, че в началото на 90-те се носеха едни черни ластични поли. Бяха голям хит.  Mr. Green

# 28
и като направиш 2 крачки ластичната пола се е дигнала до чатала  Laughing

# 29
Deadpoool, според сестра ми, дънките чарлстон са пак модерни. Виждах такива в New Yorker. Тя май от там си взе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт