Внимание - Медицински център Детско здраве!

• 1 756
  • 1
  •   1
Отговори
Днес имахме записах час при доктор Габриела Минова - уролог в медицински център Детско здраве! Работят с НЗОК! Предварително записах час с направление от педиатър - код 22 за уролог, както изискват от центъра. След прегледа и извършената манипулация /фимоза или забелване на пишлето/ доктор Минова казала на съпруга ми, че трябва да плати 20 лв. за манипулацията. Видиш ли направлението било за консултацията, т.е. да установят, че пишлето не е забелено! Съпругът ми платил 20-те лв. за които дори не са издали касова бележка! Освен това взели и направлението, за да си вземат парички от НЗОК!
След позвъняване и запитване от моя страна НЗОК ми отговориха, че тази процедурата се покрива изцяло от здравната каса. Започна се едно звънене и увъртане от страна на Детско здраве, че съпругът ми не си бил поискал касовата бележка, бил предупреден, че ще трябва да плати /казано му е след извършване на манипулацията/ и т.н. Стигнах до управителя на центъра, който ми обясни следното: Тези 20 лв. са за материалите!  ooooh!
Първо бяха за манипулацията сега за материалите  Outta Joint !
Питам аз съпруга ми, какви материали толкова за използвали - риванолов спирт и дефламол!
Като каза, че ще подам сигнал към НЗОК ми казаха, да отида да си взема парите!
Сега си чакам касовата бележка и с удоволствие пускам жалба!
Не ми пука за тези 20 лв., а затова че здравето на детето ми може да зависи от тях.
Не желая да има още излъгани родители!

# 1

Днес имахме записах час при доктор Габриела Минова - уролог в медицински център Детско здраве!  
Предварително записах час с направление от педиатър - код 22 за уролог, както изискват от центъра.
След прегледа и извършената манипулация / забелване на пишлето / ... ooooh!

Питам аз съпруга ми, какви материали толкова за използвали - риванолов спирт и дефламол!

Не ми пука за тези 20 лв., а затова че здравето на детето ми може да зависи от тях.
Не желая да има още излъгани родители!

Simple Smile  Никога ли не сте си  задавали въпроса
КОЙ Е ЗАБЕЛВАЛ ПИШЛЕТО НА  БАЩА  ВИ И ДЯДО ВИ? АМИ НА ПРАДЯДО ВИ?
А Дефламол можеше и сами да си  вземете от аптеката...

Общи условия

Активация на акаунт