Негримираната жена

• 60 810
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък ходя и без сутиен.  Peace Хайде, хвърляйте камъните сега!  Mr. Green

Бояна!   bouquet

# 436
  • София
Бояна е хубава, да, ама като се сетя каква снимка беше сложила за аватар сравнена с тази.... Разлика от небето до земята!  Grinning  Хич не и трябва грим, ако питате мен. Джой, и за теб се отнася.

На аватара си бях сложила снимка, в която съм в ролята на домакиня в едно предаване, на майтап реших, че е подходяща за тук. Mr. Green

Благодаря на всички за комплиментите.  bouquet

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък ходя и без сутиен.  Peace Хайде, хвърляйте камъните сега!  Mr. Green
Защо пък, сигурна съм, че Лаб и Пронобис ще аплодират Whistling.

# 438
# 439
Ще слагате ли снимки без грим или да ходя да си върша работата, че взехте да ставате досадни със съветите.  joy вече сложи, моля последвайте я вместо да се отплесвате.   Crossing Arms Mr. Green

Аз сложих малко по-назад в темата ...

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да слагат и останалите , да не се ослушват Grinning

# 441
Тук толкова професионални съвети чета, всички много разбират от грим и прически , а аз два часа по улиците не видях една с добре положен грим.    Laughing

# 442
 Party ми добре гримираните май не са по улиците ,а в колите Flutter

# 443
Тук толкова професионални съвети чета, всички много разбират от грим и прически , а аз два часа по улиците не видях една с добре положен грим.    Laughing

Има си хас пък точно ти да видиш  Mr. Green

# 444
  • София
За огромно съжаление има жени, които и с грим, и без са си все... зле.

# 445
  • Варна
Тук толкова професионални съвети чета, всички много разбират от грим и прически , а аз два часа по улиците не видях една с добре положен грим.    Laughing

Щото на повечето днес им е ден за "разтоварване", затова.  Grinning
Утре пак излез и се огледай по - внимателно.

За огромно съжаление има жени, които и с грим, и без са си все... зле.

Има дори и такива, които с грим са по- зле. Обаче познавам само една такава жена.

# 446
Ми ние сме си вкъщи бе, Красе! Laughing

# 447

Смени улиците и гледай по-отблизо, дано някой от експертите излезе.

# 448
Официално е пролет в бг-мамма, щом и тук и в СО сверяваме часовниците за външния вид  Simple Smile

Бояна, адмирации, прекрасна си   bouquet

С две ръце съм за грима в ежедневието. Приятният и адекватен грим според мен наистина добавя още една идея женственост към излъчването. Peace
Аз сутрин, особено недоспала, съм като статист за боевете с орки във Властелина. Добре че имам под ръка комплекта си за първа помощ, да не се причинявам в натурален вид на хората, че ще ви се сбъднат мечтите сума ти народ да се изсели от София.  Crossing Arms

# 449
Тук толкова професионални съвети чета, всички много разбират от грим и прически , а аз два часа по улиците не видях една с добре положен грим.    Laughing

Щото на повечето днес им е ден за "разтоварване", затова.
Т.е., разтоварват с ужасен грим, а "натоварват" с прекрасен?     Joy

Цитат
Смени улиците...........
А, то щом по главната улица няма добре гримирани, ако се преместя по кварталите, пък хич.   Там направо си драпат по чехли и анцузи....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт