Намаления 2013 - пролет

• 99 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Е да, но този път на мен ми отговориха че затварят

# 136
  • София
В Кенвело има намаление - 50 % до 6 май. Има тениски за по 12-15 лв (специално мъжките гледах). Мисля, че и на дамските им беше такава цената.

# 137
  • Разград
Извинявам се, че навлизам в темата! В Кенвело има ли мъжки, намалени, летни панталони?

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 18:09 от maia_a

# 138
  • София
Извинявам се, че навлизам в темата! В Кенвело има ли мъжки, намалени, летни панталони?
На целия асортимент е намалението, но не мога да ти кажа конкретно дали има панталони - не загледах.

# 139
В Карфур са пуснали намаления на детски дрешки, като има блузи по 3,70 лв. дори. Бельо също има намалено.
Бъдете внимателни обаче на касите - за втори път ми се случва да ми маркират покупка без отстъпката, така че гледайте касовите бележки.

# 140
  • Sofia
В Карфур са пуснали намаления на детски дрешки, като има блузи по 3,70 лв. дори. Бельо също има намалено.
Бъдете внимателни обаче на касите - за втори път ми се случва да ми маркират покупка без отстъпката, така че гледайте касовите бележки.

Да така е, на касата намаленото бельо излиза с двойна цена. Аз си връщах пари отново на информация за не знам кой пореден път.

# 141
  • Разград
На целия асортимент е намалението, но не мога да ти кажа конкретно дали има панталони - не загледах.

Благодаря, много! Днес, смятам да посетя и Кенвело и Карфур в Русе!   bouquet

# 142
  • София
Момичета, търся къси мъжки панталони, но номер 48+ по европейска или 38-40 по дънковата. Виждали ли сте някъде по-големи, че в заподозрените от мен магазини са до ХЛ само.

# 143
В Некст-Дъ Мол,има 5 артикула на кръст,Principe-мъжки тениски на 12,99-хубави са,H&M-детско има намалено,но не всичко.

# 144
  • In transit
в Уайкики имаше вчера.(за дълги става дума)  Peace

# 145
  • Kyustendil
Момичета, дали има намалени детски сандали в geox? По конкретно аз търся за 6 г. момче - 32 номер. 

# 146
Момичета, как съм пропуснала толкова време да пиша в тази тема, за да ви информирам и за нашето пролетно намаление!
Само до 5 май включително caramella-fashion.com - марката, която беше поканена да направи свое ревю на презентирането на Fashion TV Energy Drinks в София тази година - имаме 20% намаление на НОВАТА си колекция, ако човек си купи 2 или повече неща:)

В сайта има и колекция за майки и малки момиченца на пакетна цена с 20% отстъпка директно в цената:))

# 147
Днес забърсах за баткото зимно панталонче за 5лв. и пуловерче за 9лв. Имаше буквално 5 парцала и...да, изнасят се от БГ. Момичето каза, че на този етап няма да имат магазин в БГ.
Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop

# 148
  • In transit
Днес забърсах за баткото зимно панталонче за 5лв. и пуловерче за 9лв. Имаше буквално 5 парцала и...да, изнасят се от БГ. Момичето каза, че на този етап няма да имат магазин в БГ.
Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop
в Humanic съм виждала  Peace

не знам дали питам в правилната тема, но ме интересува дали тази чанта се продава в нашите магазини на Esprit и ако някой знае на каква цена, ще ви бъда много благодарна.   bouquet

# 149
  • Девето поколение софиянка

В магазини SISI

Общи условия

Активация на акаунт